Μάσκες- Κράνη- Ακουστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κράνος εργασίας DIAMOND V DELTA PLUS

Νέο

Κράνος εργοταξίου μορφής κασκέτου του μπέιζμπολ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


17,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ TEM

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: DIAMOND5

Το κράνος εργοταξίου BASEBALL DIAMOND V DELTA PLUS έχει μία πιο νεωτεριστική φόρμα που προσφέρει καλύτερη κάθετη όραση. Το γείσο είναι πολύ καμπυλωτό προσφέροντας καλύτερο οπτικό πεδίο σε ύψος. Έχει δοκιμαστεί με γείσο είτε μπροστά είτε πίσω, για λιγότερο όγκο. Η καλύπτρα είναι από πολυαμίδιο με 3 υφασμάτινες ταινίες με 8 σημεία στερέωσης. Διαθέτει μετωπίδα σπόγγου. Η καινοτόμα προσαρμογή στην κεφαλή γίνεται με κουμπί "χρώμα στο χρώμα" και ρυθμίζεται εύκολα με μία μόνο πίεση, για περίμετρο κεφαλής 53-63cm. Διαθέτει 2 θέσεις περιμέτρου κεφαλής (πάνω/κάτω) για μεγαλύτερη άνεση και ηλεκτρική απομόνωση μέχρι 1000 VAC ή 1500 VCC.

Το κράνος αποτελεί ένα απαραίτητο μέσο ατομικής προστασίας(ΜΑΠ), που αντέχει στους κραδασμούς, τη θερμότητα και τον ηλεκτρισμό χαμηλής τάσης και είναι κατάλληλο για κατασκευαστικές εργασίες, χρήση στη βαριά βιομηχανία, εργασίες με πετρέλαιο/φυσικό αέριο κ.λπ.

Διατίθεται σε χρώματα φωσφοριζέ με αντανακλαστική ταινία για υψηλή ευκρίνεια τη μέρα και τη νύχτα.

Πιστοποιήσεις

EN397:2012 + A1:2012 Κάσκες εργοταξίου 

MM Εκτοξεύσεις τηγμένου μετάλλου
LD Πλευρική παραμόρφωση
-30°C +50°C Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες -30°C/+50°C
440 VAC Ηλεκτρική μόνωση

EN50365:2002 Ηλεκτρικά μονωμένα κράνη για χρήση σε εγκαταστάσεις χαμηλής τάσης  

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 0 Κάσκες ηλεκτρικά μονωμένες - Κλάση 0

ΟΔΗΓΙΑ Μ.Α.Π. 89/686/ΕΟΚ

Οδηγίες χρήσης
Το κράνος έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε η ενέργεια που παράγεται κατά την κρούση να απορροφάται, λόγω της καταστροφής ή μερικής φθοράς του επάνω μέρους και του ιμάντα συγκράτησης του κράνους. Για αυτό συνιστάται η αντικατάσταση όποιου κράνους έχει υποστεί σημαντική κρούση, έστω και αν τέτοιες φθορές δε γίνουν αμέσως αντιληπτές. Για να διασφαλιστεί μία επαρκής προστασία, το κράνος αυτό θα πρέπει να προσαρμόζεται ή να ρυθμίζεται ανάλογα με τις σωματικές διαστάσεις του χρήστη. Εφιστάται η προσοχή στο ότι κάθε τροποποίηση ή αφαίρεση οποιουδήποτε από τα αρχικά μέρη του κράνους, εκτός από τις τροποποιήσεις ή αφαιρέσεις που συνιστώνται από τον κατασκευαστή, είναι επικίνδυνη. Τα κράνη δεν πρέπει για οποιονδήποτε λόγο να προσαρμόζονται με σκοπό τη στερέωση αξεσουάρ, κατά τρόπο που δεν ενδείκνυται από τον κατασκευαστή.
Έλεγχοι πριν από τη χρήση-ρυθμίσεις
Το κράνος αυτό μπορεί να φορεθεί με την προσωπίδα είτε προς τα εμπρός (σε όρθια θέση) είτε προς τα πίσω. (Πρέπει τότε να αναστρέψετε τη φορά του ιμάντα, έτσι ώστε το σύστημα ρύθμισης να βρίσκεται πάντα προς την πίσω θέση).
Τοποθέτηση-Ρυθμίσεις
Για να διασφαλίσετε αποτελεσματική προστασία, πρέπει να φοράτε το κράνος αυτό με το γείσο στραμμένο προς τα εμπρός και στη δεξιά θέση. Πρέπει να προσαρμοστεί στο μέγεθος της κεφαλής του χρήστη (να μην είναι ούτε πολύ σφιχτό, ούτε πολύ χαλαρό). Ρυθμιζόμενο για περιφέρεια κεφαλιού από 53 έως 63 cm. DIAMONDV: Σύστημα ρύθμισης « PUSH➔ » (που βρίσκεται πάνω στον πίσω κεφαλόδεσμο της κάσκας): με πίεση πάνω στην ελαστική κορδέλα.
Περιορισμοί χρήσης
Πριν τη χρήση ο χρήστης οφείλει να ελέγχει εάν τα ηλεκτρικά όρια του κράνους αντιστοιχούν στην ονομαστική τάση που αναμένεται κατά τη χρήση. Μη χρησιμοποιείτε το κράνος από μονωτικό υλικό σε συνθήκες, όπου υπάρχει κίνδυνος μερικής μείωσης των μονωτικών ιδιοτήτων του. Για την παροχή ηλεκτρικής μόνωσης, δεν αρκεί η χρήση αυτού του κράνους μόνο Μ.Α.Π.: είναι απαραίτητη η χρήση άλλου μονωτικού προστατευτικού εξοπλισμού, ανάλογα με τους κινδύνους της εκάστοτε εργασίας. Μετά τη χρήση εάν το κράνος λερωθεί ή μολυνθεί -κυρίως η εξωτερική του επιφάνεια- καθαρίστε το προσεκτικά σύμφωνα με τις παρακάτω συστάσεις καθαρισμού (συντήρηση/αποθήκευση).
Διάρκεια ζωής
Η διάρκεια ζωής του προϊόντος επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως το κρύο, η ζέστη, τα χημικά προϊόντα, το φως του ήλιου ή κάποια κακή χρήση. Ένας καθημερινός έλεγχος πριν από κάθε χρήση πρέπει να γίνεται προκειμένου να εντοπίζονται όλα τα σημάδια θραύσης (ραγίσματα, ρωγμές) στο κράνος, τα προστατευτικά σχοινιά και τα αξεσουάρ. Το κάθε κράνος που έχει υποστεί σημαντική κρούση ή που παρουσιάζει σημάδια φθοράς, πρέπει να αντικατασταθεί. Εφόσον δεν παρουσιάζει κανένα ελάττωμα, είναι κατάλληλο για τη χρήση που προβλέπεται. Η ημερομηνία κατασκευής είναι χαραγμένη στο εσωτερικό κάθε κράνους. Υπό κανονικές συνθήκες χρήσης, αυτό το κράνος οφείλει να παρέχει επαρκή προστασία για 4 χρόνια μετά από την αρχική χρήση, ή για 7 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του.
Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού
Να μην εφαρμόζονται χρώματα, διαλύτες, συγκολλητικές ουσίες ή αυτοκόλλητες ετικέτες, με εξαίρεση εκείνων που συνιστώνται από τις οδηγίες του κατασκευαστή. Το κράνος αυτό μπορεί να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται με ένα ξεσκονιστήρι διαποτισμένο με ελαφρώς συμπυκνωμένο διάλυμα καθαρισμού. Απαγορεύεται η χρήση χημικών αποξεστικών ή διαβρωτικών προϊόντων. Εάν το κράνος δεν είναι εφικτό να καθαρισθεί με την ενδεδειγμένη μέθοδο, πρέπει να αντικατασταθεί. Το προϊόν πρέπει να μεταφέρεται στη μοναδιαία του συσκευασία. Σε περίπτωση απουσίας μοναδιαίας συσκευασίας, χρησιμοποιείστε μια συσκευασία που να επιτρέπει μια προστασία του προϊόντος αποφεύγοντας τα χτυπήματά του, την έκθεση στην υγρασία, θερμικούς κινδύνους, την έκθεση στο φως, κρατώντας το απομακρυσμένο από οποιοδήποτε προϊόν ή ουσία που θα μπορούσαν να του επιφέρουν βλάβη. Όταν δε χρησιμοποιείται πλέον ή κατά τη μεταφορά του, το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε ένα στεγνό, δροσερό μέρος, προφυλαγμένο απó το φως, τον παγετό και σε μέρος που να εγγυάται ότι δεν υπάρχουν χημικές ουσίες ή αιχμηρά αντικείμενα που μπορούν να το παραμορφώσουν πέφτοντας πάνω σ' αυτό. Μη συμπιέζετε και μην αποθηκεύετε κοντά σε πηγές θερμότητας. Εύρος θερμοκρασίας αποθήκευσης: 20±15°C.
Αυτό το είδος δεν περιέχει καμία γνωστή ουσία που να θεωρείται ότι προκαλεί αλλεργίες. Ωστόσο, εάν ένα ευαίσθητο άτομο παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση, πρέπει να αποχωρεί από τη ζώνη αυξημένου κινδύνου και να συμβουλευθεί γιατρό.

Προσοχή

Μη τήρηση ή ανεπαρκής τήρηση των οδηγιών χρήσης, προσαρμογής/επιθεωρήσεων και συντήρησης/αποθήκευσης ενδέχεται να περιορίσει την αποτελεσματικότητα της μονωτικής προστασίας.

Υλικό: ABS

Χρώματα: Άσπρο, Μπλε, Κίτρινο, Μαύρο, Πορτοκαλί, Κόκκινο, Πράσινο

Κατασκευαστής: Delta Plus

         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κράνος εργασίας DIAMOND V DELTA PLUS

Κράνος εργασίας DIAMOND V DELTA PLUS

Κράνος εργοταξίου μορφής κασκέτου του μπέιζμπολ

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Λήψη