Εργαλεία Κήπου

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Εργαλεία Κήπου

Τα εργαλεία κήπου είναι απαραίτητα για τη φροντίδα και την περιποίηση του κήπου. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ψαλίδια, κλαδευτήρια, πριόνια ξύλου, κόσες, τσεκούρια, ψεκαστήρες, σβανάδες κ.λπ.

Εργαλεία Κήπου  Υπάρχουν 3 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Ψαλίδια-Κλαδευτήρια

  Τα ψαλίδια και τα κλαδευτήρια είναι απαραίτητα εργαλεία κήπου για τη φροντίδα και την περιποίηση των φυτών στον κήπο, τη βεράντα, το μπαλκόνι, την αυλή. Μπορούν να κόψουν μίσχους λουλουδιών, φρούτων, κλαδιά χλωρά ή ξερά, θάμνους, γκαζόν, κορυφές δέντρων κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ψαλίδια κορμών, ψαλίδια κλάδων, ψαλίδια κορυφής, μπορντουροψάλιδα, ψαλίδια τρύγου, ψαλίδια γκαζόν, κλαδευτήρια κ.λπ.

 • Πριόνια Κλάδου

  Τα πριόνια κλάδου είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για διάφορες κηπουρικές και ξυλουργικές εργασίες, το κάμπινγκ κ.λπ. Προσφέρουν γρήγορη, ομαλή και καθαρή κοπή χλωρών και ξερών κλαδιών. Διατίθενται σε σπαστά, ίσια, τόξου, με γάντζο και σε διάφορα μεγέθη λάμας.

 • Τσεκούρια

  Τα τσεκούρια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός κήπου για τη φροντίδα των δέντρων στον κήπο, την αυλή, το χωράφι κ.λπ. Είναι ιδανικά για την κοπή κορμών δέντρων, καυσόξυλων κ.λπ. Τα τσεκούρια μπορούν να έχουν κοντή ή μακριά λαβή κατασκευασμένη από ξύλο ή fiberglass. Διατίθενται με πολλά βάρη κεφαλής.

 • Ψεκαστήρες-Ποτιστήρια

  Οι ψεκαστήρες και τα ποτιστήρια είναι απαραίτητα εργαλεία κήπου για το πότισμα, τον ψεκασμό και το ράντισμα των φυτών, των θάμνων και των δέντρων σε κήπους, αυλές, παρτέρια, βεράντες, μπαλκόνια. Είναι ιδανικά για την ανθοκομία, την κηπουρική, τη δενδροκομία, την αμπελουργία κ.λπ. Διατίθενται σε διάφορους τύπους και διάφορα μεγέθη.

Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 3 από 3 αντικείμενα