Μάσκες- Κράνη- Ακουστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κράνος εργασίας QUARTZ UP IV DELTA PLUS

Νέο

Κράνος εργοταξίου, αεριζόμενο, με εργονομικό σύστημα σύσφιξης One-D Rotor

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


13,80 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ TEM

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: QUARTZUP4

Το κράνος εργοταξίου QUARTZ UP 4 DELTA PLUS είναι κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο(PP) υψηλής αντοχής, με επεξεργασία κατά της υπεριώδους ακτινοβολίας. Η καλύπτρα είναι από πολυαμίδιο με 3 ζώνες πλεκτές με 8 σημεία στήριξης. Διαθέτει μετωπίδα σπόγγου. Η προσαρμογή στην κεφαλή γίνεται με ρυθμιζόμενο ατέρμονα και είναι κατάλληλο για περίμετρο κεφαλιού 53-63cm. Διαθέτει 2 θέσεις περιμέτρου κεφαλής (πάνω/κάτω) για μεγαλύτερη άνεση.

Προσφέρει ρυθμιζόμενο, βελτιστοποιημένο αερισμό και εργονομικό σύστημα σύσφιξης One-D Rotor για εύκολη προσαρμογή με το ένα χέρι είτε φοράτε γάντια είτε όχι.

Το κράνος αποτελεί ένα απαραίτητο μέσο ατομικής προστασίας(ΜΑΠ), που αντέχει στους κραδασμούς και είναι κατάλληλο για γεωργικές εργασίες, κατασκευαστικές εργασίες, χρήση στην ελαφριά βιομηχανία κ.λπ.

Πιστοποιήσεις

EN397:2012 + A1:2012 Κάσκες εργοταξίου  

MM Εκτοξεύσεις τηγμένου μετάλλου
-30°C+50°C Πολύ χαμηλές θερμοκρασίες -30°C/+50°C

ΟΔΗΓΙΑ Μ.Α.Π. 89/686/ΕΟΚ

Οδηγίες χρήσης

Για να διασφαλιστεί μία επαρκής προστασία, το κράνος αυτό θα πρέπει να προσαρμόζεται ή να ρυθμίζεται ανάλογα με τις σωματικές διαστάσεις του χρήστη. Το κράνος έχει σχεδιασθεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε η ενέργεια που παράγεται κατά την κρούση να απορροφάται, λόγω της καταστροφής ή μερικής φθοράς του επάνω μέρους και του ιμάντα συγκράτησης του κράνους. Για αυτό συνιστάται η αντικατάσταση όποιου κράνους έχει υποστεί σημαντική κρούση, έστω και εάν τέτοιες φθορές δε γίνουν αμέσως αντιληπτές. Εφιστάται η προσοχή στο ότι κάθε τροποποίηση ή αφαίρεση οποιουδήποτε από τα αρχικά μέρη του κράνους, εκτός από τις τροποποιήσεις ή αφαιρέσεις που συνιστώνται από τον κατασκευαστή, είναι επικίνδυνη. Τα κράνη δεν πρέπει για οποιονδήποτε λόγο να προσαρμόζονται με σκοπό τη στερέωση αξεσουάρ, κατά τρόπο που δεν ενδείκνυται από τον κατασκευαστή. Για να διασφαλίσετε αποτελεσματική προστασία, πρέπει να φοράτε το κράνος αυτό με το γείσο στραμμένο προς τα εμπρός και στη δεξιά θέση. Πρέπει να προσαρμοστεί στο μέγεθος της κεφαλής του χρήστη (να μην είναι ούτε πολύ σφιχτό, ούτε πολύ χαλαρό).
Περιορισμοί χρήσης
Η διάρκεια ζωής του προϊόντος επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες, όπως το κρύο, η ζέστη, τα χημικά προϊόντα, το φως του ήλιου ή κάποια κακή χρήση. Ένας καθημερινός έλεγχος πριν από κάθε χρήση πρέπει να γίνεται προκειμένου να εντοπίζονται όλα τα σημάδια θραύσης (ραγίσματα, ρωγμές) στο κράνος, τα προστατευτικά σχοινιά και τα αξεσουάρ. Το κάθε κράνος που έχει υποστεί σημαντική κρούση ή που παρουσιάζει σημάδια φθοράς, πρέπει να αντικατασταθεί. Εφόσον δεν παρουσιάζει κανένα ελάττωμα, είναι κατάλληλο για την χρήση που προβλέπεται. Η ημερομηνία κατασκευής είναι χαραγμένη στο εσωτερικό κάθε κράνους. Υπό κανονικές συνθήκες χρήσης, αυτό το κράνος οφείλει να παρέχει επαρκή προστασία για 2 ή 3 χρόνια μετά από την αρχική χρήση, ή για 5 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του.
Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού
Το κράνος αυτό μπορεί να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται με ένα ξεσκονιστήρι διαποτισμένο με ελαφρώς συμπυκνωμένο διάλυμα καθαρισμού. Απαγορεύεται η χρήση χημικών αποξεστικών ή διαβρωτικών προϊόντων. Εάν το κράνος δεν είναι εφικτό να καθαριστεί με την ενδεδειγμένη μέθοδο, πρέπει να αντικατασταθεί. Να μην εφαρμόζονται χρώματα, διαλύτες, συγκολλητικές ουσίες ή αυτοκόλλητες ετικέτες, με εξαίρεση εκείνων που συνιστώνται από τις οδηγίες του κατασκευαστή. Το προϊόν πρέπει να μεταφέρεται στη μοναδιαία του συσκευασία. Σε περίπτωση απουσίας μοναδιαίας συσκευασίας, χρησιμοποιείστε μια συσκευασία που να επιτρέπει μια προστασία του προϊόντος αποφεύγοντας τα χτυπήματά του, την έκθεση στην υγρασία, θερμικούς κινδύνους, την έκθεση στο φως, κρατώντας το απομακρυσμένο από οποιοδήποτε προϊόν ή ουσία που θα μπορούσαν να του επιφέρουν βλάβη. Όταν δε χρησιμοποιείται πλέον ή κατά τη μεταφορά του, το προϊόν πρέπει να αποθηκεύεται σε ένα στεγνό, δροσερό μέρος, προφυλαγμένο απó το φως, τον παγετό και σε μέρος που να εγγυάται ότι δεν υπάρχουν χημικές ουσίες ή αιχμηρά αντικείμενα που μπορούν να το παραμορφώσουν πέφτοντας πάνω σ' αυτό.
Αυτό το είδος δεν περιέχει καμία γνωστή ουσία που να θεωρείται ότι προκαλεί αλλεργίες. Ωστόσο, εάν ένα ευαίσθητο άτομο παρουσιάσει αλλεργική αντίδραση, πρέπει να αποχωρεί από τη ζώνη αυξημένου κινδύνου και να συμβουλευθεί γιατρό.

Υλικό: Polypropylene (PP)

Χρώματα: ​Άσπρο, Μπλε, Κίτρινο, Πορτοκαλί, Κόκκινο, Πράσινο

Κατασκευαστής: Delta Plus

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κράνος εργασίας QUARTZ UP IV DELTA PLUS

Κράνος εργασίας QUARTZ UP IV DELTA PLUS

Κράνος εργοταξίου, αεριζόμενο, με εργονομικό σύστημα σύσφιξης One-D Rotor

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

29 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Λήψη