Μάσκες-Κράνη-Ωτοασπίδες Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μάσκα μιας χρήσης M1100C DELTA PLUS

03502

Νέο

Μάσκα μιας χρήσης για την προστασίας προσώπου από μη πλεκτή συνθετική ίνα.

Παρέχει άριστο οπτικό πεδίο και μπορεί να φορεθεί και με γυαλιά

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


0,95 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Μάσκα προστασίας προσώπου M1100C DELTA PLUS

Κωδικός: M1100C

Περιγραφή

Μάσκα προστασίας προσώπου FFP1 από μη πλεκτή συνθετική ίνα. (FFP1: Μάσκα προστασίας από στερεά και υγρά σωματίδια χωρίς ιδιαίτερη τοξικότητα. Ισχύς διήθησης του φίλτρου: 80%. Συνολική απώλεια προς το εσωτερικό: <22%. Παράγοντας Ονομαστικής Προστασίας(FPA): 4. Παραδείγματα εφαρμογών: Εργασίες με πέτρες/μπάζα/κυτταρίνη).

Φόρμα σκάφους. Παρέχουν άριστο οπτικό πεδίο (μπορούν να φορεθούν και με προστατευτικά γυαλιά) και μικρή αντίσταση αναπνοής.

Διαθέτουν μπάρα ρύθμισης στη μύτη.

Ενίσχυση πλαισίου από αφρό κάτω από τη μπάρα μύτης.

Διαθέτουν ελαστικούς ιμάντες για στήριξη στην κεφαλή.

Κατάλληλη για εργοτάξια, βαριά βιομηχανία, βιολογικά χημικά σωματίδια.

Τεστ κατ'επιλογή DOLOMITE.FFP1 NR D

Οδηγία Μ.Α.Π. 89/686/EOK 

EN149:2001+A1:2009 Διηθητικές μάσκες μισού προσώπου κατά των σωματιδίων (Αφορά δοκιμές ανθεκτικότητας στα χτυπήματα, στα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης, στη θερμοκρασία, στη φωτιά και στην αναπνευστική αντίσταση.)

Οδηγίες χρήσης:

Κρατήστε την προδιαμορφωμένη μάσκα στο εσωτερικό της παλάμης σας, με το ρινικό τμήμα προς τα πάνω και τα λουράκια να κρέμονται. Βάλτε τη μάσκα κάτω από το πηγούνι, καλύψτε το στόμα και τη μύτη. Πιάστε την επάνω ελαστική ταινία και περάστε την πίσω από το κεφάλι. Πιάστε την κάτω ελαστική ταινία και περάστε την πίσω από το σβέρκο. Πιέστε με τα δυο σας χέρια το ρινικό τμήμα γύρω από τη μύτη για να εξασφαλίσετε άριστη στεγανότητα. Ελέγξτε τη στεγανότητα εκπνέοντας δυνατά και βεβαιωθείτε ότι δε διαφεύγει αέρας από την περιφέρεια της μάσκας. Κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις, αν είναι απαραίτητο, και ελέγξτε ξανά. Η μάσκα αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πέραν της μιας ημέρας εργασίας. Η παρούσα μάσκα είναι μιας χρήσης (χωρίς συντήρηση). Βγάλτε τη μάσκα από τη συσκευασία μόνο εφόσον πρόκειται να τη χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιείστε μόνον όταν η συγκέντρωση ρύπων δεν ενέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή ή την υγεία, και μόνον σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα για την υγεία και την ασφάλεια. Προτού χρησιμοποιήσετε τη μάσκα, ελέγξτε ότι είναι άθικτη.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Χρώμα: λευκό

Συσκευασία: πώληση ανά τεμάχιο (το κουτί περιέχει 20 τεμάχια)

Κατασκευαστής: DELTA PLUS

Περιορισμοί χρήσης:

Να μην χρησιμοποιείται πέρα από το πεδίο χρήσης που ορίζεται στις παραπάνω οδηγίες. Η επαφή με το δέρμα μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα. Στην περίπτωση αυτή, απομακρυνθείτε από την επικίνδυνη ζώνη, ανασηκώστε τα προστατευτικά και συμβουλευτείτε γιατρό.

Προειδοποιήσεις:

Ο χρήστης πρέπει να έχει την κατάλληλη εκπαίδευση για να φορά τη μάσκα και να έχει διαβάσει τις οδηγίες χρήσης, προτού τη χρησιμοποιήσει. Να χρησιμοποιείτε τη μάσκα σε καλά αεριζόμενους χώρους, με επαρκή ποσότητα οξυγόνου (>19.5%), και όχι σε εκρηκτική ατμόσφαιρα. Η μάσκα πρέπει να τοποθετείται σωστά, προκειμένου να διασφαλίζεται το αναμενόμενο επίπεδο προστασίας. Μην τη χρησιμοποιείτε αν οι τρίχες του προσώπου σας (μούσι, φαβορίτες) μειώνουν τη στεγανότητα της μάσκας και επιτρέπουν τη διαφυγή του αέρα. Εγκαταλείψτε αμέσως το χώρο, αν δυσκολευτείτε στην εισπνοή και/ή αν αισθανθείτε ζαλάδα ή αδιαθεσία. Μην κάνετε οποιαδήποτε μετατροπή σε αυτή τη μάσκα, πετάξτε την αν έχει υποστεί ζημία. Η μάσκα αυτή ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ το χρήστη από αέρια, ατμούς ή διαλυτικά βαφής σε σπρέι. Η μη τήρηση των ανωτέρω οδηγιών χρήσης μπορεί να προκαλέσει βλάβη της υγείας του χρήση και την έκθεσή του σε σοβαρούς κινδύνους, ακόμα και κίνδυνο για τη ζωή του. Η μάσκα αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται πέραν της μιας ημέρας εργασίας. Χρησιμοποιείστε μόνον όταν η συγκέντρωση ρύπων δεν ενέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή ή την υγεία, και μόνον σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα για την υγεία και την ασφάλεια. 

 0194        2oC-55oC    <75%   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μάσκα μιας χρήσης M1100C DELTA PLUS

Μάσκα μιας χρήσης M1100C DELTA PLUS

Μάσκα μιας χρήσης για την προστασίας προσώπου από μη πλεκτή συνθετική ίνα.

Παρέχει άριστο οπτικό πεδίο και μπορεί να φορεθεί και με γυαλιά

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: