Μπουλονόκλειδα Μπαταρίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Μπουλονόκλειδο 3/8" FUEL M12 FIW38-422X Milwaukee 4933464613

Νέο

Milwaukee Επαναφορτιζόμενο μπουλονόκλειδο με καρέ 3/8" M12 FIW38-422X με τεχνολογία FUEL

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 36 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 36 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 7,20 €.


366,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 4933464613

Το μπουλονόκλειδο 3/8" της Milwaukee είναι ένα μπουλονόκλειδο υψηλών επιδόσεων, πιο ισχυρό, πιο συμπαγές και προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο. Με μήκος μόλις 121.9mm είναι ιδανικό για εργασία σε στενούς και περιορισμένους χώρους. Το μοτέρ POWERSTATE™ χωρίς ψήκτρες προσφέρει μεγαλύτερη δύναμη σε ένα πιο συμπαγές μέγεθος. Η μέγιστη ροπή του φτάνει στα 339Nm. Διαθέτει καρέ 3/8" με δακτύλιο τριβής για ευκολότερη και γρηγορότερη αλλαγή αξεσουάρ. Έχει 4 ρυθμίσεις λειτουργίας και λειτουργία αυτόματου κλεισίματος προσφέροντας μεγαλύτερο και πιο ακριβή έλεγχο. Το δυνατό φως led προσφέρει καλύτερη ορατότητα κατά την εργασία.

Το ευφυές σύστημα REDLINK PLUS™ παρέχει το πιο εξελιγμένο σύστημα ψηφιακής προστασίας υπερφόρτωσης του εργαλείου/μπαταρίας και βελτιώνει τις επιδόσεις του εργαλείου υπό φορτίο. Ο ανεξάρτητος επόπτης στοιχείων μπαταρίας εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και ζωής των µπαταριών. Έχει ένδειξη φορτίου μπαταρίας που εμφανίζει τη στάθμη της εναπομείνασας μπαταρίας.

Οι μπαταρίες REDLITHIUM™-ION έχουν καλύτερη δομή, καλύτερες επιδόσεις απρόσκοπτης λειτουργίας και μεγάλη αντοχή στις σκληρές συνθήκες εργασίας. Πιο συγκεκριμένα σε σύγκριση με τις standard μπαταρίες Lithium-ion έχουν έως και 2.5 φορές μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, έως και 20 φορές περισσότερη ισχύ, έως και 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δουλεύουν έως και τους -20°C. Το σύστημα μπαταρίας του είναι ευέλικτο και ταιριάζουν όλες οι μπαταρίες M12™ της MILWAUKEE®.

Συμμορφώνεται με όλες τις σχετικές διατάξεις των οδηγιών 2011/65/EU(RoHS), 2006/42/EK, 2014/30/EU και έχουν εφαρμοστεί τα ακόλουθα εναρμονισμένα πρότυπα EN 62841-1:2015 EN 62841-2-2:2014 EN 55014-1:2017 EN 55014-2:2015 EN 50581:2012.

Χειρισμός

Υπόδειξη: Μετά τη στερέωση συνιστάται πάντα ο έλεγχος της ροπής συσφίγξεως με ένα δυναμόκλειδο. Η ροπή σύσφιγξης επηρεάζεται από ένα μεγάλο αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων.

  • Κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας - Εάν αποφορτιστεί η μπαταρία, μπορεί να πέσει η τάση και να μειωθεί η ροπή σύσφιγξης.
  • Αριθμός στροφών - Η χρήση του εργαλείου με χαμηλή ταχύτητα οδηγεί σε μιαν πιο χαμηλή ροπή σύσφιγξης.
  • Θέση στερέωσης - Ο τρόπος, με τον οποίο κρατάτε το εργαλείο και το στοιχείο στερέωσης, επηρεάζει τη ροπή σύσφιγξης.
  • Περιστρεφόμενο/βυσματούμενο ένθεμα - Η χρήση ενός περιστρεφόμενου ή βυσματούμενου ενθέματος με λανθασμένο μέγεθος ή η χρήση ενός μη ανθεκτικού σε κρούσεις προσαρτώμενου εξαρτήματος μειώνει τη ροπή σύσφιγξης.
  • Χρησιμοποίηση προσαρτώμενων εξαρτημάτων και προεκτάσεων - Η ροπή σύσφιγξης του κρουστικού κατσαβιδιού μπορεί να μειωθεί ανάλογα με το προσαρτώμενο εξάρτημα ή την προέκταση.
  • Κοχλίας/περικόχλιο - Η ροπή σύσφιγξης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διάμετρο, το μήκος και την κατηγορία αντοχής του κοχλία/περικοχλίου.
  • Κατάσταση των στοιχείων στερέωσης - Ακάθαρτα, διαβρωμένα, στεγνά ή λιπασμένα στοιχεία στερέωσης μπορεί να επηρεάζουν τη ροπή σύσφιγξης.
  • Τα εξαρτήματα που θα βιδωθούν - Η αντοχή των εξαρτημάτων που θα βιδωθούν, και κάθε ενδιάμεσο δομικό στοιχείο (στεγνό ή λιπασμένο, σκληρό ή μαλακό, ροδέλα, παρέμβυσμα στεγανοποίησης ή δισκοειδής δακτύλιος) μπορεί να επηρεάζουν τη ροπή σύσφιγξης.

Τεχνικές βιδώματος

Όσο περισσότερο επιβαρύνεται ένα μπουλόνι, μια βίδα ή ένα παξιμάδι με το κρουστικό κατσαβίδι, τόσο πιο σταθερά σφίγγεται. Για να αποτρέπετε ζημιές των μέσων στερέωσης ή των κατεργαζόμενων τεμαχίων, αποφεύγετε την υπερβολική διάρκεια κρούσης. Να προσέχετε ιδιαίτερα, όταν χρησιμοποιείτε μικρότερα μέσα στερέωσης, επειδή αυτά χρειάζονται λιγότερες κρούσεις για την επίτευξη μιας ιδανικής ροπής συσφίγξεως. Εξασκηθείτε με διάφορα στοιχεία στερέωσης και κρατήστε στη μνήμη σας το χρόνο που χρειάζεστε για την επίτευξη της επιθυμητής ροπής συσφίγξεως. Ελέγξτε τη ροπή σύσφιγξης με ένα δυναμομετρικό κλειδί σύσφιγξης χειρός. Εάν είναι πολύ υψηλή η ροπή σύσφιγξης, μειώστε τη διάρκεια κρούσης. Εάν δεν επαρκεί η ροπή σύσφιγξης, αυξήστε τη διάρκεια κρούσης. Λάδι, ρύπανση, σκουριά ή άλλες ακαθαρσίες στα σπειρώματα ή κάτω από την κεφαλή του μέσου στερέωσης επηρεάζουν το ύψος της ροπής συσφίγξεως. Η ροπή που απαιτείται για το ξεβίδωμα ενός μέσου στερέωσης, ανέρχεται κατά μέσο όρο σε 75% έως 80% της ροπής συσφίγξεως, εξαρτώμενη από την κατάσταση των επιφανειών επαφής. Να εκτελείτε ελαφριές εργασίες βιδώματος με μια σχετικά χαμηλή ροπή σύσφιγξης και να χρησιμοποιείτε ένα δυναμομετρικό κλειδί σύσφιγξης χειρός για το τελικό σφίξιμο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τάση: 12V

Χωρητικότητα μπαταρίας: 1x2Ah και 1x4Ah

Τύπος μπαταρίας: Li-ion

Πλήθος μπαταριών: 2

Φορτιστής: Ναι

Χρόνος φόρτισης: 80min

Κρουστικός ρυθμός: 1100ipm, 2100ipm, 3200ipm

Μέγιστη ροπή: 339Nm

Μέγιστη διάμετρος βίδας: M16

Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 1200rpm, 1800rpm, 2700rpm, 2700rpm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο, 2 μπαταρίας, φορτιστής C12 C σε βαλίτσα

Κατασκευαστής: Milwaukee

Προσοχή

Διαβάστε όλες τις προειδοποιητικές υποδείξεις, οδηγίες, περιγραφές και προδιαγραφές γι‘ αυτό το ηλεκτρικό εργαλείο. Αμέλειες κατά την τήρηση των προειδοποιητικών υποδείξεων μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία, κίνδυνο πυρκαγιάς ή/και σοβαρούς τραυματισμούς. Φυλάξτε όλες τις προειδοποιητικές υποδείξεις και οδηγίες για κάθε μελλοντική χρήση. Κρατάτε τη συσκευή από τις μονωμένες επιφάνειες συγκράτησης, όταν εκτελείτε εργασίες, στις οποίες η βίδα θα μπορούσε να έρθει σε επαφή με κρυφούς αγωγούς ρεύματος. Η επαφή της βίδας μ’ ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο μπορεί να προκαλέσει τη μεταφορά ρεύματος στα μεταλλικά εξαρτήματα της συσκευής και να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία. Φοράτε ωτοασπίδες. Η επίδραση θορύβου μπορεί να προκαλέσει απώλεια ακοής. Χρησιμοποιείτε προστατευτικό εξοπλισμό. Κατά την εργασία με τη μηχανή φοράτε πάντα προστατευτικά γυαλιά. Συνιστούμε επίσης προστατευτική ενδυμασία όπως επίσης μάσκα προστασίας αναπνοής, προστατευτικά γάντια, σταθερά και ασφαλή στην ολίσθηση υποδήματα, κράνος και ωτοασπίδες. Η σκόνη που δημιουργείται κατά την εργασία είναι συχνά επιβλαβής για την υγεία και δεν επιτρέπεται να έλθει στο σώμα. Να φοράτε κατάλληλη μάσκα προστασίας από σκόνη. Μην επεξεργάζεστε επικίνδυνα για την υγεία υλικά (π.χ. αμίαντος). Σε περίπτωση μπλοκαρίσματος της αρίδας απενεργοποιείστε αμέσως τη συσκευή! Μην ενεργοποιείτε εκ νέου τη συσκευή όσο η αρίδα είναι μπλοκαρισμένη. Σ‘ αυτή τη περίπτωση θα μπορούσε να προκύψει υψηλή ροπή αντίδρασης. Βρείτε την αιτία του μπλοκαρίσματος της αρίδας και ξεμπλοκάρετέ την λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες ασφαλείας. Πιθανές αιτίες: • Η αρίδα μάγκωσε με το προς κατεργασία κομμάτι. • Σπάσιμο του προς κατεργασία υλικού. • Υπερφόρτωση του ηλεκτρικού εργαλείου. Μην απλώνετε τα χέρια σας στην επικίνδυνη περιοχή της μηχανής όταν είναι σε λειτουργία. Η θερμοκρασία της αρίδας μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα κατά τη λειτουργία. • κατά την αλλαγή εργαλείου (αρίδας). • κατά την απόθεση της συσκευής Τα γρέζια ή οι σκλήθρες δεν επιτρέπεται να απομακρύνονται όσο η μηχανή βρίσκεται σε λειτουργία. Κατά τις εργασίες σε τοίχο, οροφή ή δάπεδο προσέχετε για τυχόν ηλεκτρικά καλώδια και για σωλήνες αερίου και νερού. Ασφαλίστε το προς κατεργασία κομμάτι στη μέγγενη ή με μια άλλη διάταξη στερέωσης. Μη ασφαλισμένα προς κατεργασία κομμάτια μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς και ζημίες. Πριν από κάθε εργασία στη μηχανή αφαιρείτε την ανταλλακτική μπαταρία.

                           

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μπουλονόκλειδο 3/8" FUEL M12 FIW38-422X Milwaukee 4933464613

Μπουλονόκλειδο 3/8" FUEL M12 FIW38-422X Milwaukee 4933464613

Milwaukee Επαναφορτιζόμενο μπουλονόκλειδο με καρέ 3/8" M12 FIW38-422X με τεχνολογία FUEL

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

3 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: