Γαλλικά Κλειδιά-Σωληνωτά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Γαλλικό κλειδί ρυθμιζόμενο με συνθετική λαβή STANLEY 0-90

Νέο

Stanley γαλλικά κλειδιά ρυθμιζόμενα, με συνθετική λαβή, διαθέσιμα σε 10" και 12"

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


21,40 € (με Φ.Π.Α)

  • 250mm 10"
  • 300mm 12"

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το γαλλικό κλειδί της Stanley είναι ένα εργαλείο χειρός που συνδυάζει την ποιότητα υλικού με την ευκολία στη χρήση. Αποτελεί ένα κλειδί ανθεκτικό, με μεγάλη αντοχή στο χρόνο. 

Βρίσκει εφαρμογή σε μία ευρεία γκάμα εργασιών. Είναι κατάλληλο για κατασκευές, υδραυλικές και μηχανουργικές εργασίες καθώς και για οικιακή χρήση. Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τον επαγγελματία.

Διαθέτει κοχλία ρύθμισης του ανοίγματος των σιαγόνων. Στο επάνω μέρος του και πάνω από τον κοχλία υπάρχουν χαραγμένοι αριθμοί μέτρησης, από τη μία πλευρά σε χιλιοστά και από την άλλη σε inches, για μεγαλύτερη ακρίβεια

Το σώμα του εργαλείου είναι κατασκευασμένο από σφυρήλατο κράμα χάλυβα χρωμίου-βαναδίου(CrV-chrome vanadium) με φωσφατωμένο τελείωμα. Η κεφαλή του είναι γυαλισμένη με φινίρισμα χρωμίου για μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση. Είναι σύμφωνο με τα πρότυπα ποιότητας  ISO 6787, DIN 3117, ASME B 107.8M.

Η λαβή του είναι αντιολισθητική, εργονομική με έντονο κίτρινο χρώμα για να είναι ευδιάκριτο το εργαλείο σε δύσκολες συνθήκες εργασίας. Στο κάτω άκρο της λαβής υπάρχει οπή για την εύκολη τακτοποίηση και αποθήκευση του εργαλείου.

Κωδικός Μήκος(inches) Μήκος(mm) Άνοιγμα σιαγόνων(inches) Άνοιγμα σιαγόνων(mm)
0-90-949 10" 250mm 1.4" 35mm
0-90-950 12" 300mm 1/2" 40mm

Χρώμα λαβής: Μαύρο-κίτρινο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Stanley

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

     

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Γαλλικό κλειδί ρυθμιζόμενο με συνθετική λαβή STANLEY 0-90

Γαλλικό κλειδί ρυθμιζόμενο με συνθετική λαβή STANLEY 0-90

Stanley γαλλικά κλειδιά ρυθμιζόμενα, με συνθετική λαβή, διαθέσιμα σε 10" και 12"

Γράψτε μια κριτική

10 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: