Αλφάδια

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Αλφάδι αλουμινίου 400mm I-Beam 180 STANLEY 1-42-919

14560

Νέο

Stanley αλφάδι αλουμινίου 16"(40cm) με 2 μάτια

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


16,60 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 1-42-919

Το αλφάδι της Stanley είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για την ευθυγράμμιση αντικειμένων και επιφανειών. Είναι κατάλληλο τόσο για ερασιτέχνες(τοποθέτηση ραφιού, κρέμασμα κάδρου κ.λπ.) όσο και για επαγγελματίες τεχνίτες, μάστορες, οικοδόμους, μαραγκούς, σιδεράδες, γυψοσανιδάδες κ.α. 

Αποτελεί ένα ελαφρύ και εύχρηστο όργανο κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής. Στα άκρα του έχει τάπες για την απορρόφηση των κραδασμών κατά την πτώση.

Έχει 2 μάτια υψηλής ευκρίνειας. Το ένα χρησιμοποιείται για να μπορείτε να αλφαδιάζετε υπό γωνία 0o(οριζόντια) και άλλο με δυνατότητα περιστροφής από 0o έως 90o με βήμα 10o.

Στη μία πλευρά και πάνω από το μάτι οριζόντιου αλφαδιάσματος υπάρχει θυρίδα για να είναι ορατό το φιαλίδιο όταν απαιτείται οριζόντιο αλφάδιασμα. Η ακρίβεια του αλφαδιού είναι +/- 1.5mm/m. Στη μία του πλευρά έχει ενδείξεις χάρακα σε εκατοστά. Τέλος, στο ένα άκρο υπάρχει οπή για εύκολη αποθήκευση και τακτοποίηση του εργαλείου.

Μήκος: 40cm(16")

Πλάτος: 59mm

Χρώμα: Κίτρινο μαύρο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Stanley

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Αλφάδι αλουμινίου 400mm I-Beam 180 STANLEY 1-42-919

Αλφάδι αλουμινίου 400mm I-Beam 180 STANLEY 1-42-919

Stanley αλφάδι αλουμινίου 16"(40cm) με 2 μάτια

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: