Τριβεία-Πλάνες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Προσφορά

Τριβείο παλμικό 260W VSSE 260 AEG 4935329725 με βαλίτσα

01637

Νέο

AEG παλμικό τριβείο 260w με υψηλό ρυθμό ταλάντωσης για τέλεια λείανση σε όλα τα υλικά

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 16 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 16 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 3,20 €.


165,00 € (με Φ.Π.Α)

-20,00 €

185,00 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 4935329725

Το ηλεκτρονικό παλμικό τριβείο-γυαλοχαρτιέρα VSSE 260 της AEG είναι ένα απαραίτητο ηλεκτρικό εργαλείο για το τρίψιμο και τη λείανση επιφανειών. Έχει πλήρως ηλεκτρονική ρύθμιση για προσαρμοσμένη λείανση σε όλα τα υλικά και είναι ελαφρύ. Η υψηλή συχνότητα ταλάντωσης προσφέρει τέλεια λείανση. Η αλλαγή του γυαλόχαρτου γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα. Έχει ενσωματωμένο στρόβιλο για καλύτερη απαγωγή σκόνης μέσω του διάτρητου φύλλου γυαλόχαρτου και της πλάκας λείανσης. Η απαγωγή της σκόνης γίνεται είτε με σακούλα είτε με το σύστημα απορρόφησης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς: 260W

Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 11000min-1

Διάμετρος ταλάντωσης: 2mm

Μέγεθος πλάκας βάσης: 91x185mm

Μέγεθος γυαλόχαρτου: 93x230mm

Η συσκευασία περιλαμβάνει μία κασετίνα VarioBox (βαλίτσα), γυαλόχαρτα P80 και σακούλα σκόνης

Χώρα προέλευσης: Γερμανία

Κατασκευαστής: AEG

Προσοχή

Πριν τη χρήση ελέγξτε ότι το μηχάνημα και το καλώδιο είναι σε άριστη λειτουργική κατάσταση. Μελετήστε όλες τις προειδοποιήσεις ασφαλείας, τις υποδείξεις, τις εικόνες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που παρέχονται μαζί με το ηλεκτρικό εργαλείο. Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο, κάποιες βασικές προφυλάξεις πρέπει να παρθούν ώστε να μειώσετε την πιθανότητα ατυχήματος ή φθοράς στο εργαλείο σας. Μην εργάζεστε μόνοι. Αποσυνδέετε το εργαλείο από την παροχή ρεύματος όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Κρατήστε το χώρο εργασίας καθαρό και με καλό φωτισμό. Κρατήστε παιδιά και άλλα άτομα μακριά όταν λειτουργείτε το εργαλείο. Αποθηκεύστε το εργαλείο σε ένα στεγνό μέρος, κλειδωμένο και μακριά από παιδιά. Ντυθείτε κατάλληλα χωρίς φαρδιά ρούχα και κοσμήματα. Κρατήστε τα μαλλιά, τα ρούχα και τα γάντια σας μακριά από τα κινούμενα μέρη του εργαλείου. Χρησιμοποιήστε προσωπικά είδη προστασίας. Φοράτε πάντα γυαλιά προστασίας. Εξαρτήματα προστασίας όπως μάσκα σκόνης, υποδήματα προστασίας, κράνος ή ωτοασπίδες μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμού. Συντηρήστε τα εργαλεία σας με προσοχή. Δώστε προσοχή στην εργασία σας και χρησιμοποιήστε κοινή λογική όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά εργαλεία. Πριν χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ελέγξτε την ακεραιότητα των εξαρτημάτων.

                           

Προσφορά εκθεσιακό κομμάτι.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Τριβείο παλμικό 260W VSSE 260 AEG 4935329725 με βαλίτσα

Τριβείο παλμικό 260W VSSE 260 AEG 4935329725 με βαλίτσα

AEG παλμικό τριβείο 260w με υψηλό ρυθμό ταλάντωσης για τέλεια λείανση σε όλα τα υλικά

Γράψτε μια κριτική

5 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: