Εργαλεία Βάσης

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Δίδυμος τροχός λείανσης Φ150 150W TBG15015 TOTAL

01684

Νέο

Total Ηλεκτρικός Δίδυμος τροχός λείανσης 150W

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


38,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: TBG15015

Ο δίδυμος τροχός της Total είναι ένα απαραίτητο ηλεκτρικό εργαλείο σχεδιασμένο για εργασίες λείανσης, τροχίσματος, αφαίρεσης γρεζιών χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο δίσκο.

Πριν από τη χρήση προσαρμόστε κατάλληλα τους προφυλακτήρες ματιών για να προστατευθείτε από τα εκτοξευόμενα σωματίδια. Τοποθετήστε τα στηρίγματα των επεξεργαζόμενων κομματιών χρησιμοποιώντας τα πόμολα που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Η απόσταση των στηριγμάτων από τους τροχούς θα πρέπει να ελεγχθεί πριν από τη χρήση και να μην είναι είναι μεγαλύτερη από 2mm. Σφίξτε καλά τα τα στηρίγματα πριν από τη χρήση καθώς οι τροχοί φθείρονται.

Βεβαιωθείτε ότι οι τροχοί είναι στερεωμένοι με ασφάλεια. Συνδέστε το ηλεκτρικό εργαλείο με την παροχή του ρεύματος και πιέστε το διακόπτη στη θέση 1. Όταν ολοκληρώσετε την εργασίας σας, πιέστε το διακόπτη στη θέση 0 και αποσυνδέστε το δίδυμο τροχό από το ρεύμα.

Για την αλλαγή των τροχών αποσυνδέστε το ηλεκτρικό εργαλείο από την παροχή του ρεύματος, αφαιρέστε τους προφυλακτήρες, και ξεβιδώστε τις 3 βίδες που συγκρατούν τους προφυλακτήρες των τροχών. Αφαιρέστε τους προφυλακτήρες και στη συνέχεια αφαιρέστε τα παξιμάδια που συγκρατούν τους τροχούς.

Συμβουλή: Για την αποφυγή ζημιών στο μοτέρ του εργαλείου, όταν εργάζεστε συνεχώς σε χαμηλή ταχύτητα, αφήστε το εργαλείο να λειτουργήσει χωρίς φορτίο για περίπου ένα λεπτό σε δυνατή ταχύτητα. Με αυτό τον τρόπο ένας δροσερός αέρας δημιουργείται και κρυώνει το μοτέρ.

Συντήρηση

Μετά από κάθε χρήση καθαρίζετε το ηλεκτρικό εργαλείο. Μη χρησιμοποιείτε φθαρμένους δίσκους. Διατηρείτε τις σχισμές εξαερισμού του εργαλείου πάντα καθαρές. Να μην έρχεται σε επαφή το μοτέρ με λάδια ή νερά. Ελέγχετε τακτικά το εργαλείο για φθορές που μπορεί να προκύψουν και βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία είναι καλά προσαρμοσμένα στο εργαλείο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τάση: 220-240V ~ 50Hz

Ισχύς: 150W

Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 2950/min

Διάμετρος δίσκου: Φ150mm(6")

Βάρος: 5kg

Συσκευασία: 1 τεμάχιο, 2 προφυλακτήρες ματιών, 2 στηρίγματα και οδηγίες χρήσης σε κουτί

Κατασκευαστής: Total

Προσοχή

Διαβάστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις οδηγίες χρήσης. Δεν είναι κατάλληλο για βιομηχανική χρήση. Μην το χρησιμοποιείτε για εργασίες που δεν ενδείκνυνται. Δεν είναι ένα ηλεκτρικό κατάλληλο για χρήση από παιδιά. Διατηρείτε το χώρο εργασίας καθαρό και με καλό φωτισμό. Κρατήστε τα παιδιά μακριά κατά τη χρήση του εργαλείου. Φοράτε πάντα μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια για να προστατευτείτε από σκόνες, σπινθήρες και άλλα σωματίδια. Φοράτε πάντα μάσκα προστασίας για την προστασία του αναπνευστικού. Φοράτε πάντα ωτοασπίδες όταν εργάζεστε με ηλεκτρικά εργαλεία. Φοράτε κατάλληλα ρούχα και μη φοράτε κοσμήματα. Αποφύγετε την επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια και γειωμένες συσκευές. Μην εκθέτετε το ηλεκτρικό εργαλείο στη βροχή. Μη χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά εργαλεία σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες όπου υπάρχουν εύφλεκτα υγρά, αέρια ή σκόνες. Στερεώστε το δίδυμο τροχό καλά στην επιφάνεια εργασίας. Μην υπερφορτώνετε το εργαλείο. Πριν από τη χρήση ελέγχετε την καλή κατάσταση του εργαλείου και ότι οι προφυλακτήρες είναι καλά τοποθετημένοι. Μην προσπαθείτε να επιδιορθώσετε μόνοι σας το εργαλείο. Απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο τεχνικό. Πριν από κάθε αλλαγή στο εργαλείο αποσυνδέστε το από την παροχή ρεύματος. Ελέγχετε τακτικά την καλή κατάσταση του καλωδίου. Επιβεβαιώστε ότι ο διακόπτης είναι στη θέση 0 πριν τη σύνδεση με την παροχή του ρεύματος. Μη μεταφέρετε το εργαλείο από το καλώδιο. Προστετέψτε το εργαλείο από θερμότητα, έλαια και αιχμηρά αντικείμενα. Αποθηκεύετε το εργαλείο σε ξηρό και ασφαλές μέρος, μακριά από παιδιά. Το φις του εργαλείου θα πρέπει να ταιριάζει με την πρίζα. Ποτέ μην τροποποιείτε το φις. Αφαιρέστε οποιοδήποτε κλειδί ρύθμισης πριν την εκκίνηση του εργαλείου. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για τη χρήση που έχει σχεδιαστεί. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή τραυματισμό προκληθεί από κακή χρήση. Χρησιμοποιείτε πάντα αξεσουάρ σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Οι τροχοί συνεχίζουν να κινούνται μετά την απενεργοποίηση του εργαλείου. Να είστε προσεκτικοί. Μην αγγίζετε τους τροχούς μετά τη χρήση διότι ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες. Μη χρησιμοποιείτε φθαρμένους δίσκους.

                            

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Δίδυμος τροχός λείανσης Φ150 150W TBG15015 TOTAL

Δίδυμος τροχός λείανσης Φ150 150W TBG15015 TOTAL

Total Ηλεκτρικός Δίδυμος τροχός λείανσης 150W

Γράψτε μια κριτική

1 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: