Τριβεία-Πλάνες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Τριβείο παλμικό 320W TF1301826 TOTAL

01638

Νέο

Total παλμικό τριβείο 320w για τέλεια λείανση σε όλα τα υλικά

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


38,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: TF1301826

Το παλμικό τριβείο-γυαλοχαρτιέρα της Total είναι ένα απαραίτητο ηλεκτρικό εργαλείο για το τρίψιμο και τη λείανση επιφανειών. Η βάση στην οποία προσαρμόζεται το γυαλόχαρτο είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο. 

Οδηγίες χρήσης

Για να προσαρμόσετε το γυαλόχαρτο τοποθετήστε το πάνω στη βάση. Βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά και ότι οι τρύπες του γυαλόχαρτου και οι τρύπες της βάσης είναι ευθυγραμμισμένες. Ανασηκώστε τα κλιπ και ασφαλίστε το γυαλόχαρτο με αυτά. Πιέστε τη σκανδάλη για την εκκίνηση της εργασίας. Αφήστε την για να σταματήσει η συσκευή. Αν θέλετε να έχετε συνεχή λειτουργία, μετά το πάτημα της σκανδάλης πιέστε το κουμπί του κλειδώματος λειτουργίας. Για να σταματήσει η λειτουργία ξαναπατήστε τη σκανδάλη.

Συντήρηση

Αποσυνδέστε το εργαλείο από την παροχή ρεύματος. Δεν απαιτείται περαιτέρω λίπανση του εργαλείου. Δεν υπάρχουν μέρη στο εργαλείο που να επιδέχονται σέρβις. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ νερό ή χημικά καθαριστικά για τον καθαρισμό του. Καθαρίστε το με ένα στεγνό πανί. Αποθηκεύστε το σε στεγνό μέρος. Διατηρείτε τις σχισμές εξαερισμού πάντα καθαρές. Περιστασιακά μπορεί να δείτε σπινθήρες από τις σχισμές εξαερισμού, αυτό είναι φυσιολογικό και δε βλάπτει το εργαλείο. Σε περίπτωση που φθαρεί το καλώδιο θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα τεχνικό για την αντικατάστασή του.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς: 320W

Τάση: 220-240V~50-60Hz

Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 14000min-1

Μέγεθος πλάκας βάσης: 90x180mm

Μέγεθος γυαλόχαρτου: 93x230mm

Βάρος: 1.85kg

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με 2 γυαλόχαρτα P120 και 3 γυαλόχαρτα P80

Κατασκευαστής: Total

Προσοχή

Διαβάστε καλά τις οδηγίες χρήσης και τις προφυλάξεις πριν από τη χρήση. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για τη χρήση που έχει σχεδιαστεί και μην εφαρμόζετε πίεση. Διατηρείτε το χώρο εργασίας καθαρό και με καλό φωτισμό. Μη χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά εργαλεία σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες όπου υπάρχουν εύφλεκτα υγρά, αέρια ή σκόνες. Κρατήστε τα παιδιά μακριά κατά τη χρήση του εργαλείου. Μην ταλαιπωρείτε το καλώδιο και κρατήστε το μακριά από θερμότητα, έλαια, αιχμηρές ακμές ή κινούμενα τμήματα. Αποφύγετε την επαφή με γειωμένες επιφάνειες όπως σωλήνες, θερμαντικά σώματα, ηλεκτρικές κουζίνες, ψυγεία κ.λπ. Όταν χρησιμοποιείται τη συσκευή σε εξωτερικό χώρο βεβαιωθείτε ότι η μπαλαντέζα είναι κατάλληλη για χρήση σε εξωτερικό χώρο. Κατά τη λειτουργία του εργαλείου να είστε πάντα σε εγρήγορση, να μην είστε κουρασμένοι ή υπό την επήρεια φαρμάκων, αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Χρησιμοποιείτε πάντα μέσα ατομικής προστασίας όπως γυαλιά εργασίας, μάσκα, κράνος, παπούτσια εργασίας, ωτοασπίδες. Αφαιρέστε οποιοδήποτε κλειδί ρύθμισης πριν την εκκίνηση του εργαλείου. Κατά τη χρήση μη φοράτε φαρδιά ρούχα και κοσμήματα. Αποσυνδέετε το εργαλείο από την παροχή ρεύματος όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Αποθηκεύστε το εργαλείο σε ένα στεγνό μέρος, κλειδωμένο και μακριά από παιδιά. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή τραυματισμό προκληθεί από κακή χρήση.

                       

Δείτε ακόμα:

Τριβείο παλμικό 260W VSSE 260 AEG 4935329725

Τριβείο έκκεντρο χούφτας 320W TF2031256 TOTAL

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Τριβείο παλμικό 320W TF1301826 TOTAL

Τριβείο παλμικό 320W TF1301826 TOTAL

Total παλμικό τριβείο 320w για τέλεια λείανση σε όλα τα υλικά

Γράψτε μια κριτική

4 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: