Σκάλες

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Σκάλα αλουμινίου πτυσσόμενη 2 τεμάχια 9 σκαλοπάτια 4.25m ύψος Νο509 OEM

00912

Νέο

Πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου, βαρέος τύπου, δύο τεμαχίων με 9 σκαλοπάτια ανά τεμάχιο

Ύψος σε λάμδα 2.5 μέτρα, σε πλήρη έκταση 4.25 μέτρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 4-10 ημέρες

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 22 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 22 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 4,40 €.


226,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 509

Η σκάλα αυτή είναι μία σκάλα επαγγελματική, βαρέος τύπου. Κατασκευάζεται με σύγχρονες μεθόδους μεταλλουργίας αλουμινίου, σε ένα χώρο που πληρεί όλες τις κοινοτικές προδιαγραφές και κανονισμούς ασφάλειας. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο για μεγαλύτερη αντοχή, διάρκεια ζωής και μικρό βάρος ώστε να μεταφέρεται εύκολα. Είναι πτυσσόμενη και αποτελείται από τρία τεμάχια. Κάθε ένα από αυτά έχει 9 σκαλοπάτια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε λάμδα είτε ως ίσια.

Διαθέτει ιμάντες συγκράτησης των τεμαχίων για ασφαλέστερη χρήση όταν χρησιμοποιείται ως "Λ". Έχει πέλματα με αντιολισθητικά πατάκια για μεγαλύτερη ευστάθεια. Τα σκαλοπάτια έχουν ραβδώσεις για καλύτερη πρόσφυση του ποδιού του χρήστη.

Είναι μία σκάλα σύμφωνη με το πρότυπο EN 131.


Σημαντική παρατήρηση

Οι Ελληνικές σκάλες ΣΚΑΛΟΤΕΧΝΙΚΗ  διαθέτουν ανταλλακτικά εξαρτήματα (τάπες, αλυσίδες, μεντεσέδες, βίδες κλπ), που είναι απαραίτητα με την πάροδο του χρόνου, τα οποία δε διαθέτουν οι σκάλες εισαγωγής.

Διαθέσιμες διαστάσεις:

Κωδικός Περιγραφή Βάρος Ύψος Α(λάμδα) Ύψος Β(μονή)
507 7 σκαλιά 9.51kg 2m 3.25m
509 9 σκαλιά 11.66kg 2.5m 4.25m
511 11 σκαλιά 14kg 3m 5.25m
513 13 σκαλιά 16.5kg 3.5m 6.25m
515 15 σκαλιά 18.8kg 4m 7.25m
517 17 σκαλιά 21.2kg 4.5m 8.25m

Προσοχή

Δείτε τις προειδοποιήσεις που αναγράφονται στη σκάλα πριν τη χρησιμοποιήσετε. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά. Η σκάλα επέκτασης είναι μία μη-αυτοφερόμενη φορητή σκάλα που είναι ρυθμιζόμενη σε μήκος. Αποτελείται από 2 τμήματα που ολισθαίνουν στις παρενθέσεις οδηγούς ή διατάσσονται έτσι ώστε να επιτρέπεται η ρύθμιση του μήκους. Δεν προορίζεται για χρήση από ένα άτομο. Οι σκάλες επέκτασης έχουν κατασκευαστεί με δύο ρυθμιζόμενα τηλεσκοπικά τμήματα. Η επιλογή του κατάλληλου μεγέθους σκάλας επέκτασης, απαιτεί γνώση του ύψους και του άνω σημείου στήριξης. Σε περίπτωση που το ανώτερο σημείο στήριξης είναι ένα γείσο σε στέγη, η σκάλα πρέπει να επεκταθεί ένα έως δύο μέτρα πάνω από το γείσο της στέγης. Η σκάλα θα πρέπει να συνδέεται με το ανώτερο επίπεδο πρόσβασης πριν από την αναρρίχηση. Ο χρήστης πρέπει να προσέχει όταν ανεβαίνει ή κατεβαίνει τη σκάλα στο ανώτατο επίπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί η ανατροπή του. Όταν μία σκάλα επέκτασης χρησιμοποιείται ως μια ενιαία σκάλα, πρέπει να δοθεί προσοχή στη σωστή συναρμολόγηση των τμημάτων ώστε να διασφαλίζεται ότι οι οδηγοί είναι σωστά ασφαλισμένοι πριν από την περαιτέρω χρήση. Προσαρμογή των σκαλών επέκτασης πρέπει να γίνει από το χρήστη, όταν στέκεται στη βάση της σκάλας, έτσι ώστε να είναι σωστή η ασφάλισή της. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεται προσαρμογή της επέκτασης όταν κάποιος στέκεται πάνω στη σκάλα. Είναι επίσης ευθύνη του χρήστη η τήρηση των κανόνων ασφαλείας. Το τμήμα της βάσης πρέπει να είναι εφοδιασμένο με πέλματα αντιολισθητικά.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική.

Στα ογκώδη και βαριά αντικείμενα (ενδεικτικά: ύψους άνω του 1.70μ και βάρους 30 κιλών και άνω) οι χρεώσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν λόγω αποστολής τους με μεταφορική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση οι δυνατοί τρόποι πληρωμής είναι κατάθεση και πιστωτική κάρτα.

Για το ακριβές κόστος αποστολής επικοινωνήστε μαζί μας.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σκάλα αλουμινίου πτυσσόμενη 2 τεμάχια 9 σκαλοπάτια 4.25m ύψος Νο509 OEM

Σκάλα αλουμινίου πτυσσόμενη 2 τεμάχια 9 σκαλοπάτια 4.25m ύψος Νο509 OEM

Πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου, βαρέος τύπου, δύο τεμαχίων με 9 σκαλοπάτια ανά τεμάχιο

Ύψος σε λάμδα 2.5 μέτρα, σε πλήρη έκταση 4.25 μέτρα

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: