Πιστόλια Θερμού Αέρα-Κολλητήρια-Θερμοσιλικόνης

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Πιστόλι θερμοκόλλησης 95w STANLEY STHT6-70417(6-GR50)

14902

Νέο

Stanley θερμοπίστολο 95W, ιδανικό για χόμπυ, χειροτεχνίες, επισκευές

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


27,00 € (με Φ.Π.Α)

-2,00 €

29,00 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 6-GR50(STHT6-70417)

Το πιστόλι θερμοσιλικόνης της Stanley είναι ένα πιστόλι ιδανικό για χόμπι, χειροτεχνίες, κατασκευές, επισκευές και εργασίες DIY(Do It Yourself). Είναι κατάλληλο για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες.

Λόγω του κεραμικού θερμικού στοιχείου, που διαθέτει, ζεσταίνεται πιο γρήγορα και κρατάει τη θερμοκρασία για περισσότερη ώρα. Θερμαίνεται σε μόλις 50 δευτερόλεπτα. Η ισχύς του είναι ίδια ακόμα και όταν βγαίνει η κόλλα. Η ποσότητα της κόλλας που βγάζει είναι 1.8lbs/ανά ώρα. Έχει μηχανικό θερμοστάτη. Στο κάτω μέρος του και μπροστά από τη σκανδάλη υπάρχει μία βάση που διπλώνει, για ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση κατά τη χρήση. Το καλώδιο τροφοδοσίας του είναι στα 1.7m.

Ισχύς εισόδου: 95W

Συχνότητα: 50Hz

Τάση: 220-240V

Μήκος καλωδίου: 1.7m(5'7")

Χρώμα: Κίτρινο με μαύρο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Stanley

Οδηγίες για την ασφάλεια

Πριν από τη χρήση διαβάστε τις οδηγίες με προσοχή. Κρατήστε το προϊόν μακριά από τα παιδιά. Να χρησιμοποιείτε το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Σε περίπτωση κατάποσης αναζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή. Μην εισπνέετε τις αναθυμιάσεις. Να χρησιμοποιείτε πάντα γυαλιά ασφαλείας και μάσκα προστασίας από τη σκόνη όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν ή βρίσκεστε στο χώρο εργασίας. Αν η κόλλα έρθει σε επαφή με το δέρμα σας, βυθίστε το σημείο σε κρύο νερό. Μην αφαιρείτε την κόλλα από το δέρμα χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε αντικείμενα που βρίσκονται σε ζεστούς χώρους ή σε αντικείμενα που περιέχουν ζεστά υγρά, θερμοκρασίας υψηλότερης από τους 60oC. Για καλύτερα αποτελέσματα να χρησιμοποιείτε ραβδάκια σιλικόνης της Stanley με τα πιστόλια σιλικόνης. Αν η κόλλα έρθει σε επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και αναζητήστε τη συμβουλή γιατρού. Προσοχή η λιωμένη κόλλα καίει το δέρμα. Μην αγγίζετε την κόλλα και το ακροφύσιο του πιστολιού. 

                           

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Πιστόλι θερμοκόλλησης 95w STANLEY STHT6-70417(6-GR50)

Πιστόλι θερμοκόλλησης 95w STANLEY STHT6-70417(6-GR50)

Stanley θερμοπίστολο 95W, ιδανικό για χόμπυ, χειροτεχνίες, επισκευές

Γράψτε μια κριτική

26 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: