Σπρέι Ειδικής Χρήσης

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σπρέι ηλεκτρικών επαφών 200ml SARATOGA

11074

Νέο

Καθαριστικό σπρέι ηλεκτρικών επαφών ιδανικό για υπολογιστές, HiFi, μικρομηχανισμούς κλπ

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


5,40 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το καθαριστικό ηλεκτρικών επαφών της Saratoga απομακρύνει γρήγορα και αποτελεσματικά τη σκόνη, τα στρώματα οξείδωσης, τις λιπαρές επικαθήσεις, τα κατάλοιπα κόλλησης των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.

Εξαλείφει τις διαρροές ρεύματος και αποκαθιστά τα αρχικά χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Μη χρησιμοποιείτε σε ηλεκτρικές συσκευές σε λειτουργία, που παράγουν σπινθήρες.

Δεν επηρεάζει τα μέταλλα και τα λάστιχα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα περισσότερα πλαστικά και χρώματα.

Εξατμίζεται γρήγορα, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

Δεν επηρεάζει την αγωγιμότητα.

Είναι ιδανικό για ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, για ηλεκτρικούς κινητήρες για πίνακες και τυπωμένα κυκλώματα, για pc, hi-fi, οπτικά όργανα ακριβείας, βιντεοκάμερες και άλλα.

Οδηγίες Χρήσης

Ψεκάστε στη συσκευή που θέλετε να καθαρίσετε. Αφήστε να εξατμιστεί ο διαλύτης. Αν χρειαστεί, επαναλάβετε τη διαδικασία.

Συσκευασία: 200ml 

Κατασκευαστής: Saratoga

Κίνδυνος

Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωποΣε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής αν φοράτε και αν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Σε περίπτωση εισπνοής: μεταφέρετε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό εάν αισθανθείτε αδιαθεσία. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα. Μην καπνίζετε. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50oC. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Σε χώρους που δεν αερίζονται ικανοποιητικά μπορεί να σχηματιστεί εκρηκτικό μείγμα. Χρησιμοποιείστε το μακριά από σπίθες, φλόγες, πηγές θερμότητας, ηλεκτρικές συσκευές σε λειτουργία. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Μακριά από παιδιά. Περιέχει 2-προπανόλη.

      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σπρέι ηλεκτρικών επαφών 200ml SARATOGA

Σπρέι ηλεκτρικών επαφών 200ml SARATOGA

Καθαριστικό σπρέι ηλεκτρικών επαφών ιδανικό για υπολογιστές, HiFi, μικρομηχανισμούς κλπ

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: