Πιστόλια Θερμού Αέρα-Κολλητήρια-Θερμοσιλικόνης

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Πιστόλι θερμοκόλλησης 15w STANLEY 6-GR15

4936

Νέο

Stanley mini θερμοπίστολο, ιδανικό για χόμπυ, χειροτεχνίες, επισκευές

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


8,50 € (με Φ.Π.Α)

-3,50 €

12,00 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 6-GR15

Το πιστόλι θερμοσιλικόνης Dualmelt της Stanley είναι ένα μικρό πιστόλι ιδανικό για χόμπι, χειροτεχνίες, κατασκευές, επισκευές και εργασίες DIY(Do It Yourself).

Διαθέτει κουμπί για εύκολη εναλλαγή λειτουργίας υψηλής/χαμηλής θερμοκρασίας. Χρησιμοποιείται με μίνι ράβδους σιλικόνης υψηλής/χαμηλής θερμοκρασίας και στις δύο ρυθμίσεις και με ράβδους σιλικόνης υψηλής θερμοκρασίας στη ρύθμιση υψηλής θερμοκρασίας, με διάμετρο 7mm(1-GS10DT). Στο κάτω μέρος του και μπροστά από τη σκανδάλη υπάρχει μία μικρή βάση που διπλώνει, για ασφαλή και εύκολη τοποθέτηση κατά τη χρήση. 

Ισχύς εισόδου: 15W

Υψηλή θερμοκρασία: 210oC

Χαμηλή θερμοκρασία: 120oC

Χρώμα: Ανθρακί με κίτρινο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Stanley

Οδηγίες για την ασφάλεια

Πριν από τη χρήση διαβάστε τις οδηγίες με προσοχή. Κρατήστε το προϊόν μακριά από τα παιδιά. Να χρησιμοποιείτε το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Σε περίπτωση κατάποσης αναζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή. Μην εισπνέετε τις αναθυμιάσεις. Να χρησιμοποιείτε πάντα γυαλιά ασφαλείας και μάσκα προστασίας από τη σκόνη όταν χρησιμοποιείτε το προϊόν ή βρίσκεστε στο χώρο εργασίας. Αν η κόλλα έρθει σε επαφή με το δέρμα σας, βυθίστε το σημείο σε κρύο νερό. Μην αφαιρείτε την κόλλα από το δέρμα χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε αντικείμενα που βρίσκονται σε ζεστούς χώρους ή σε αντικείμενα που περιέχουν ζεστά υγρά, θερμοκρασίας υψηλότερης από τους 60oC. Για καλύτερα αποτελέσματα να χρησιμοποιείτε ραβδάκια σιλικόνης της Stanley με τα πιστόλια σιλικόνης. Αν η κόλλα έρθει σε επαφή με τα μάτια ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και αναζητήστε τη συμβουλή γιατρού. Προσοχή η λιωμένη κόλλα καίει το δέρμα. Μην αγγίζετε την κόλλα και το ακροφύσιο του πιστολιού. 

                  

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Πιστόλι θερμοκόλλησης 15w STANLEY 6-GR15

Πιστόλι θερμοκόλλησης 15w STANLEY 6-GR15

Stanley mini θερμοπίστολο, ιδανικό για χόμπυ, χειροτεχνίες, επισκευές

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

26 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: