Μάσκες-Κράνη-Ωτοασπίδες Εργασίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ωτοασπίδες προστασίας CONIC 010 DELTA PLUS

02276

Νέο

DELTA PLUS Ωτοασπίδες πολυουρεθάνης, μιας χρήσης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Διαθέσιμο από 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


4,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ Σετ 10 ζευγών

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: CONIC010JA

Οι ωτοασπίδες προστασίας Conic 010 Delta plus είναι Μέσα Ατομικής Προστασίας εργαζομένων (Μ.Α.Π.) μιας χρήσεως, κατασκευασμένα από πολυουρεθάνη, που προστατεύουν από το θόρυβο. Η διάμετρος της κάθε ωτοασπίδας είναι 12mm. Το συγκεκριμένο μέσο προστασίας της ακοής είναι συσκευασμένο σε σακούλα που περιέχει 10 ζευγάρια και κάθε ζευγάρι είναι σε πλαστικό, ατομικό σακουλάκι.

Οι ωτασπίδες αυτές πρέπει να χρησιμοποιούνται συνεχώς σε θορυβώδες περιβάλλον (θόρυβος περιβάλλοντος άνω των 80dB) και πρέπει να επιλέγονται με βάση τους δείκτες μείωσης θορύβου σε σχέση με τον περιβαλλοντικό θόρυβο που πρέπει να μειωθεί. 

Οι ωτοασπίδες εργασίας Conic 010 είναι το κατάλληλο μέσο ατομικής προστασίας(Μ.Α.Π.) για χρήση στην ελαφριά βιομηχανία, τις υπηρεσίες μεταφορών, τις καλλιτεχνικές και λεπτές εργασίες κ.λπ.

Οδηγίες χρήσης

Βεβαιωθείτε ότι οι ωτασπίδες εισάγονται, ρυθμίζονται και φοριούνται σύμφωνα με τις οδηγίες. Όλοι οι χειρισμοί πρέπει να γίνονται με καθαρά χέρια. Πλάστε την ωτασπίδα με τα δάχτυλά σας ώσπου να έχετε έναν πολύ λεπτό κύλινδρο. Ανοίξτε τον ακουστικό πόρο τραβώντας το λοβό του αφτιού και εισάγετε την ωτασπίδα με μια ελαφρά περιστροφική κίνηση. Κρατήστε μερικές στιγμές και αφήστε την ωτασπίδα να πάρει και πάλι τη φόρμα της μέσα στον ακουστικό πόρο. Αν υπάρχει διαρκής θόρυβος (κάτω από 80dB), βεβαιωθείτε ότι οι ωτασπίδες ρυθμίζονται καλά και δεν αφήνουν να περνά ο θόρυβος. Σε αντίθετη περίπτωση, τοποθετήστε τις ξανά. Φοράτε τις σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης στο θόρυβο. Για να τις βγάλετε, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία όπως και όταν τις φοράτε. Προσέξτε, γιατί η υπερβολικά γρήγορη απομάκρυνση ενδέχεται να προκαλέσει βλάβη στο τύμπανο.

Περιορισμοί χρήσης

Αν δεν ακολουθήσετε τις οδηγίες χρήσης, η προστασία που προσφέρουν οι ωτασπίδες μειώνεται σημαντικά. Η επαφή με το δέρμα μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις σε ευαίσθητα άτομα. Στην περίπτωση αυτή, απομακρυνθείτε από την επικίνδυνη ζώνη, αφαιρέστε τις και συμβουλευτείτε γιατρό. Ορισμένες χημικές ουσίες μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στα προϊόντα αυτά. Φυλάξτε μακριά από τα παιδιά, καθώς τα μικρά τμήματα παρουσιάζουν κίνδυνο κατάποσης.

Οδηγίες αποθήκευσης/καθαρισμού

Οι ωτασπίδες πρέπει να αποθηκεύονται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένες από τον πάγο και το φως, και τοποθετημένες με τρόπο ώστε να προστατεύονται από τη σκόνη, τα λάδια ή τα χημικά προϊόντα. Συνιστάται η τακτική αλλαγή των ωτασπίδων.

Πιστοποιήσεις

CE κανονισμός(ΕΕ) 2016/425, 

EN352-2:2002 Προστασία από το θόρυβο: Ωτοασπίδες

  • SNR 36dB: Μέση απόσβεση του θορύβου
  • H34: Εξασθένιση υψηλής συχνότητας
  • M34: Εξασθένιση μέσης συχνότητας
  • L31: Εξασθένιση χαμηλής συχνότητας
  • Φ7-12mm: Διάσταση

ANSI S3.19-1974 Αμερικανικό Ινστιτούτο Κανονικοποίησης (NRR 33 dB: NRR (Noise Reduction Rating - Δείκτης μείωσης του θορύβου))

Τεχνικό φυλλάδιο

Υλικό κατασκευής: Πολυουρεθάνη

Χρώμα: Κόκκινο

Συσκευασία: 10 ζευγάρια σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Deltaplus

         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ωτοασπίδες προστασίας CONIC 010 DELTA PLUS

Ωτοασπίδες προστασίας CONIC 010 DELTA PLUS

DELTA PLUS Ωτοασπίδες πολυουρεθάνης, μιας χρήσης

Γράψτε μια κριτική

20 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: