Εργαλεία Βάσης

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Φαλτσοπρίονο 850W Mannesmann M12825

01506

Νέο

Mannesmann Δισκοπρίονο πάγκου για δίσκο Φ190 με ισχύ 850W

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 17 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 17 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 3,40 €.


175,00 € (με Φ.Π.Α)

-50,00 €

225,00 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: M12825

Το φαλτσοπρίονο πάγκου της Mannesmann είναι ένα δισκοπρίονο με βάση. Αποτελεί ένα απαραίτητο ηλεκτρικό εργαλείο για την κοπή διαφόρων υλικών ακόμα και υπό κλίση, μιας και η κεφαλή του μπορεί να στραφεί έως 45o.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς: 850W

Τάση: 230V

Συχνότητα: 50Hz

Διαστάσεις δίσκου: 190mm x 25.4mm x 24/72(δόντια)

Στροφές χωρίς φορτίο: 5000min-1

Βάθος κοπής: 85mm

Δυνατότητα κοπής:

Κλίση Κοπή
0o x 90o 85 x 45mm
0o x 45o 85 x 25mm
45o x 90o 60 x 45mm
45o x 45o 60 x 15mm

Κλίση κεφαλής: 0o-45o

Κινούμενη βάση: -45o - +45o

Βάρος: 6.5kg

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Mannesmann

Προσοχή

Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί να οδηγήσει σε ηλεκτροπληξία, φωτιά ή σε σοβαρούς τραυματισμούς. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ εξαρτήματα που δεν προβλέπονται και δεν προτάθηκαν από τον κατασκευαστή ειδικά για αυτό το ηλεκτρικό εργαλείο. Μη χρησιμοποιείτε χαλασμένα εργαλεία. Ελέγχετε πάντα τους δίσκους κοπής για σπασίματα και ρωγμές, τους δίσκους λείανσης για ρωγμές, φθορές ή ξεφτίσματα. Μετά τον έλεγχο και την τοποθέτηση των δίσκων, απομακρύνετε παρευρισκόμενα πρόσωπα και αφήστε το εργαλείο να λειτουργήσει για 1 λεπτό υπό το μέγιστο αριθμό στροφών χωρίς φορτίο. Να φοράτε πάντα τη δική σας, ατομική προστατευτική ενδυμασία. Να χρησιμοποιείτε, ανάλογα με την εκάστοτε εργασία που εκτελείτε, προστατευτικές μάσκες, προστατευτικές διατάξεις ματιών ή προστατευτικά γυαλιά. Αν χρειαστεί, φορέστε και μάσκα προστασίας από σκόνη, ωτοασπίδες, προστατευτικά γάντια ή μία ειδική προστατευτική ποδιά, που σας προστατεύει από τυχόν εκσφενδονιζόμενα σωματίδια ή θραύσματα υλικού. Τα παρευρισκόμενα άτομα πρέπει να βρίσκονται σε ασφαλή απόσταση από τον τομέα εργασίας. Κάθε άτομο που μπαίνει στον τομέα εργασίας πρέπει να φορά προστατευτική ενδυμασία. Να πιάνετε το ηλεκτρικό εργαλείο μόνο από τις προβλεπόμενες γι' αυτό το σκοπό μονωμένες επιφάνειές του, όταν εκτελείτε εργασίες στις οποίες υπάρχει κίνδυνος το εργαλείο να συναντήσει ηλεκτροφόρους αγωγούς ή το δικό του ηλεκτρικό καλώδιο. Μην αγγίζετε το ηλεκτρικό εργαλείο ποτέ, προτού το ανταλλακτικό εξάρτημα ακινητοποιηθεί πλήρως. Μην αφήσετε το εργαλείο να λειτουργεί όταν το μεταφέρετε. Να καθαρίζετε τακτικά τις σχισμές αερισμού. Μην το χρησιμοποιείτε κοντά σε εύφλεκτα υλικά. Χρησιμοποιείτε πάντα τη λαβή, για να εξασφαλίσετε έτσι το μέγιστο δυνατό έλεγχο σε περίπτωση εμφάνισης ανάστροφων και αντίρροπων δυνάμεων κατά την εκκίνηση. Μη βάζετε τα χέρια σας κοντά στα περιστρεφόμενα τμήματα. Εργάζεστε με ιδιαίτερη προσοχή σε γωνίες, κοφτερές ακμές κ.λπ. Μη λειαίνετε ποτέ με την πλευρική επιφάνεια ενός δίσκου κοπής. Να αποφεύγετε το μπολοκάρισμα των δίσκων κοπή και την άσκηση πολύ υψηλής πίεσης. Όταν ο δίσκος κοπής μπλοκάρει ή όταν διακόπτετε την εργασία πρέπει να θέτετε το ηλεκτρικό εργαλείο εκτός λειτουργίας και μετά να το κρατάτε ήρεμα μέχρι ο δίσκος κοπής να σταματήσει εντελώς να κινείται. Μην προσπαθήσετε ποτέ να βγάλετε το δίσκο κοπής από το υλικό όταν ακόμα κινείται, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος κλωτσήματος. 

                   

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Φαλτσοπρίονο 850W Mannesmann M12825

Φαλτσοπρίονο 850W Mannesmann M12825

Mannesmann Δισκοπρίονο πάγκου για δίσκο Φ190 με ισχύ 850W

Γράψτε μια κριτική

1 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: