Αλφάδια

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Αλφάδι αλουμινίου με 1 μάτι 100cm επεκτεινόμενο Ebisu Diamond ED-3.3SLLN

13861

Νέο

Ebisu Diamond αλφαδόμετρο αλουμινίου με 1 μάτι. Διαθέτει πτυσσόμενο χάρακα και επεκτείνεται από 1m έως 2.82m

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 6 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 6 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,20 €.


68,00 € (με Φ.Π.Α)

-22,00 €

90,00 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: ED-3.3SLLN

Το επεκτεινόμενο αλφάδι της Ebisu Diamond είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για την ευθυγράμμιση αντικειμένων και επιφανειών καθώς και το μέτρημα οριζόντιων επιφανειών και κουφωμάτων.

Είναι ιδανικό για επαγγελματίες τεχνίτες, μάστορες, μαραγκούς, σιδεράδες, γυψοσανιδάδες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, οικοδόμους, κουφωματάδες κ.α. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εργασίες τοποθέτησης, εγκατάστασης σκαλοπατιών, πασσάλων, κουφωμάτων, εργασίες ύδρευσης και αποχέτευσης κ.α.

Αποτελεί ένα στιβαρό και εύχρηστο όργανο κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου με επικάλυψη ανοδιωμένου αλουμινίου. Αυτή η επικάλυψη προσφέρει μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στη διάβρωση και τις δύσκολες συνθήκες του εργοταξίου και ευκολία στη συντήρηση καθώς καθαρίζει πολύ εύκολα.

Έχει 1 μάτι (φιαλίδιο), ανθεκτικό στη θραύση, υψηλής ευκρίνειας, χωρίς παραμορφώσεις, με 4 βοηθητικές γραμμές. Κάτω από το φιαλίδιο υπάρχει ειδικό φύλλο το οποίο απορροφά το φως όταν βρίσκεται σε καλά φωτισμένο περιβάλλον και το αντανακλά για αρκετά λεπτά όταν βρεθεί σε σκοτάδι. Έτσι προσφέρει το πλεονέκτημα της εύκολης ορατότητας του φιαλιδίου ακόμα και σε σκοτεινά σημεία. Μπορείτε να το αφήνεται σε φωτεινά σημεία για να απορροφά το φως, ωστόσο αν αφεθεί απευθείας κάτω από την ηλιακή ακτινοβολία θα μειωθεί η απόδοσή του.

Κάτω από το μάτι υπάρχει ενσωματωμένο μέτρο για την εύκολη μέτρηση διαστάσεων. Σε συνδυασμό με το μάτι μπορεί να εξασφαλιστεί η οριζόντια μέτρηση χωρίς αποκλίσεις.

Το αλφάδι έχει μήκος 1m, αλλά μπορεί να επεκταθεί και να φτάσει τα 2,818m. Χρησιμοποιώντας τις πεταλούδες που βρίσκονται στις δύο πλευρές του, μπορείτε να επεκτείνετε το μέτρο κατά περίπου 90cm από κάθε άκρο και έτσι συνολικά να έχετε ένα μέτρο έως 2.80m. Στρέφοντας την κάθε πεταλούδα αριστερά ελευθερώνεται ο χάρακας και μπορεί να εκταθεί συρταρωτά. Στρέψτε την πεταλούδα στα δεξιά για να σταθεροποιήσετε το χάρακα.

Ο χάρακας είναι κατασκευασμένος από ατσάλι με επικάλυψη πολυεστέρα. Είναι λευκός και έχει μαύρους μεγάλους, ευανάγνωστους αριθμούς.

Στην κάτω μεριά έχει ενδείξεις σε εκατοστά και στην επάνω ενδείξεις σε ίντσες.

Στις δύο άκρες του έχει ενίσχυση για μεγαλύτερη αντοχή στην κρούση και τις πτώσεις.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Απόκλιση: 0.50 mm/m (0.0286°)

Ακρίβεια: ±1.50mm/m=μεταξύ ±0.0859o

Θερμοκρασία χρήσης/αποθήκευσης: -25oC έως 60oC

Μήκος: 1000mm-2818mm

Πλάτος: 5cm

Πάχος: 2cm

Χρώμα: ασημί

Υλικό: αλουμίνιο με επικάλυψη ανοδιωμένου αλουμινίου

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Χώρα προέλευσης: Ιαπωνία

Κατασκευαστής: Ebisu Diamond

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά. Αν διαρρεύσει υγρό από το φιαλίδιο και έρθει σε επαφή με τα μάτια πλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και αναζητήστε ιατρική βοήθεια. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα αφαιρέστε τα ρούχα σας και πλύνετε την περιοχή με άφθονο νερό και σαπούνι. Μην αποσυναρμολογείτε το εργαλείο. Αν λερωθεί το εργαλείο χρησιμοποιήστε ένα πανί εμποτισμένο σε νερό και ουδέτερο απορρυπαντικό. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ διαλυτικά, βενζίνη ή χλωρίνη. Το σώμα αλουμινίου μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρισμό επομένως μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία.

  

Δείτε ακόμα:

Αλφάδι αλουμινίου 800mm I-Beam 180 STANLEY 1-42-921

Αλφάδι αλουμινίου ανοιχτού τύπου όλα τα μεγέθη Sola I5

Αλφάδι αλουμινίου χρυσό βαρέος τύπου όλα τα μεγέθη Sola AZ

Αλφάδι μαγνητικό χρυσό όλα τα μεγέθη Sola AZM

Αλφάδι μαγνητικό βαρέος τύπου REDSTICK BACKBONE Milwaukee 49324590

Αλφάδι βαρέος τύπου REDSTICK BACKBONE Milwaukee 49324590

Αλφάδι μπετού REDSTICK Milwaukee 493245989

Αλφάδι μαγνητικό συμπαγές REDSTICK Milwaukee 49324590

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Αλφάδι αλουμινίου με 1 μάτι 100cm επεκτεινόμενο Ebisu Diamond ED-3.3SLLN

Αλφάδι αλουμινίου με 1 μάτι 100cm επεκτεινόμενο Ebisu Diamond ED-3.3SLLN

Ebisu Diamond αλφαδόμετρο αλουμινίου με 1 μάτι. Διαθέτει πτυσσόμενο χάρακα και επεκτείνεται από 1m έως 2.82m

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: