Ζώνες Εργαλείων-Αντιπτωτικές

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ζώνη αντιπτωτική 2 σημείων HAR12 DELTA PLUS

04769

Νέο

Delta Plus ζώνη προστασίας από πτώση με 2 ραχιαία σημεία αγκύρωσης

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


36,70 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: HAR12GT

Ο χαλινός της Delta Plus διαθέτει 2 σημεία αγκύρωσης (ραχιαίο και θωρακικό), 2 θηλιές ρύθμισης και 2 πλευρικές πινακίδες ρύθμισης. Οι ιμάντες του είναι κατασκευασμένοι από πολυαμίδιο και πολυεστέρα, τα μεταλλικά μέρη από ελαφρύ κράμα, κράμα αλουμινίου, χάλυβα, γαλβανισμένου χάλυβα, τα πλαστικά μέρη είναι από πολυπροπυλένιο, pvc, πολυαιθυλένιο. Αντέχει σε βάρος έως 140kg(μαζί με τον εξοπλισμό).

Είναι κατάλληλος για να εξασφαλίζει την προστασία του χρήστη κατά την κάθετη μετατόπισή του με μόνιμη εγκατάσταση, μεγάλη κάθετη μετατόπιση ή σε κεκλιμένη επιφάνεια, μικρή κάθετη μετατόπιση ή πάνω σε επικλινή χώρο (-3m), κάθετη μετατόπιση σε κλειστό χώρο, μεγάλη οριζόντια μετατόπιση σε οριζόντιο χώρο, μεγάλη οριζόντια μετατόπιση σε κάθετο χώρο, μικρή οριζόντια μετατόπιση (-3m), μεγάλη μετατόπιση με πιθανότητα επαναλαμβανόμενης αγκίστρωσης και απαγκίστρωσης, μετατόπιση πάνω στη γραμμή ζωής.

Είναι ιδανικός για γεωργικές και κηπουρικές εργασίες, λεπτές και καλλιτεχνικές εργασίες, κατασκευαστικές εργασίες, υπηρεσίες μεταφορών, την ελαφριά βιομηχανία κ.λπ. 

Πιστοποίηση: CE EN361:2002(εξοπλισμός ατομικής προστασία από τις πτώσεις από ύψος-ιμάντας αντιπτώσης), EN363:2008(εξοπλισμός ατομικής προστασίας από τις πτώσεις από ύψος-σύστημα κατακράτησης των πτώσεων), EN364:1992(εξοπλισμός ατομικής προστασίας από τις πτώσεις από ύψος: μέθοδοι δοκιμών), EN365:2004(εξοπλισμοί ατομικής προστασίας κατά των πτώσεων από ύψος-γενικές απαιτήσεις για τον τρόπο χρήσης, τη συντήρηση, την περιοδική εξέταση, την επισκευή, τη σήμανση και τη συσκευασία). Κοινοποιημένο εργαστήριο που εξέδωσε την πιστοποίηση CE: Οργανισμός ελέγχου σύμφωνα με το άρθρο 11 της οδηγίας 89/686/ΕΟΚ

Οδηγίες χρήσης

Συνιστάται να προσαρτάται ένας ιμάντας συγκράτησης σε κάθε χρήστη. Βεβαιωθείτε ότι οι ιμάντες των μηρών είναι λυμένοι. Κρατήστε τον ιμάντα συγκράτησης μπροστά σας τοποθετώντας τις τιράντες (ζωστήρες με «κύματα») στο πάνω μέρος και τους ιμάντες των μηρών στο κάτω μέρος. Φορέστε τον ιμάντα συγκράτησης σαν γιλέκο, βάλτε τον καλά στη θέση του πάνω στους ώμους. Κλείστε την αγκράφα του στερνικού μέρους. Δέστε τους ιμάντες των μηρών ελέγχοντας ότι οι ζωστήρες δεν έχουν συστραφεί και βεβαιωθείτε ότι οι αγκράφες είναι καλά προσδεμένες. Για να κλείσετε: Σπρώξτε τα δυο μέρη το ένα μέσα στο άλλο, το κλείσιμο και η πρόσδεση γίνονται αυτόματα. Για να ανοίξετε: Πατήστε και τα 2 κουμπιά μαζί και τραβήξτε, το άνοιγμα γίνεται αυτόματα. Κλείσιμο - άνοιγμα Πρόσδεση: Απελευθερώστε γρήγορα τις αγκράφες. Πρόσδεση: Πόρπες σε ρολό. 

Όρια χρήσης

Πριν από κάθε λειτουργία που θέτει σε εφαρμογή ένα Μ.Α.Π., εφαρμόστε ένα σχέδιο διάσωσης έτσι ώστε να μπορείτε να αντιμετωπίσετε την οποιαδήποτε κατάσταση έκτακτης ανάγκης που θα μπορούσε να επέλθει κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Μέγιστη διάρκεια ζωής 10 έτη σε αποθήκευση (από την ημερομηνία κατασκευής), 7 έτη από την πρώτη χρήση. Η διάρκεια ζωής δίνεται ως ενδεικτικό στοιχείο. Οι κάτωθι παράγοντες μπορεί να κυμαίνονται ευρέως:

  • Μη πιστή τήρηση των οδηγιών του κατασκευαστή σε ό,τι αφορά τη μεταφορά, την αποθήκευση και τη χρήση. 
  • «Αντίξοο» περιβάλλον εργασίας: Θαλάσσια, χημική, ατμόσφαιρα, ακραίες θερμοκρασίες, κοφτερές ακμές
  • Ιδιαίτερα εντατική χρήση
  • Σημαντική πρόσκρουση ή σημαντικοί περιορισμοί
  • Άγνοια του παρελθόντος του προϊόντος

Προσοχή! Οι παράγοντες αυτοί μπορούν να προκαλέσουν υποβαθμίσεις αόρατες στο γυμνό μάτι. Επίσης, ορισμένες ακραίες συνθήκες μπορούν να μειώσουν τη διάρκεια ζωής σε μερικές ημέρες. 

Προσοχή

Οι μέθοδοι δοκιμών που περιγράφονται μέσα στα πρότυπα δεν αντιπροσωπεύουν τις πραγματικές συνθήκες χρήσης. Είναι λοιπόν σημαντικό να μελετηθεί κάθε κατάσταση εργασίας και κάθε χρήστης να έχει εκπαιδευτεί τέλεια στις διαφορετικές τεχνικές έτσι ώστε να γνωρίζει τα όρια των διαφορετικών διατάξεων. Η χρήση αυτού του Μ.Α.Π. προορίζεται για αρμόδια άτομα που έχουν κάνει μια ανάλογη εκπαίδευση κάτω από την άμεση ευθύνη ενός αρμόδιου ανώτερης βαθμίδας από αυτά. Η ασφάλεια του χρήστη εξαρτάται από τη σταθερή αποτελεσματικότητα του Μ.Α.Π., από την ανθεκτικότητά του και από την καλή κατανόηση των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθούνται στο φύλλο οδηγιών χρήσης. Ο χρήστης είναι προσωπικά υπεύθυνος για κάθε χρήση αυτού του Μ.Α.Π. που δε θα ήταν σύμφωνη με τις προδιαγραφές του φύλλου οδηγιών και σε περίπτωση που δεν ακολουθηθούν πιστά τα μέτρα ασφαλείας που είναι εφαρμοστέα στο Μ.Α.Π. και διατυπώνονται στο φύλλο οδηγιών. Η χρήση αυτού του Μ.Α.Π. περιορίζεται σε άτομα που έχουν καλή υγεία, καθώς ορισμένες ιατρικές καταστάσεις θα μπορούσαν να επηρεάσουν την ασφάλεια του χρήστη, σε περίπτωση αμφιβολίας ζητήστε τη συμβουλή ενός γιατρού. Ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες χρήσης, επαλήθευσης, συντήρησης και αποθήκευσης. Το προϊόν αυτό αποτελεί αναπόσπαστο μέρος ενός πλήρους συστήματος προστασίας κατά των πτώσεων (EN363), η λειτουργία του οποίου συνίσταται στην ελαχιστοποίηση των σωματικών τραυματισμών κατά την πτώση.

Προειδοποίηση

Η ασφάλεια του χρήστη εξαρτάται από τη σταθερή αποτελεσματικότητα του Μ.Α.Π., από την ανθεκτικότητά του και από την καλή κατανόηση των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθούνται σε αυτό το φύλλο οδηγιών χρήσης. Κάθε στατική ή δυναμική υπερφότωση μπορεί να επιφέρει βλάβη στο Μ.Α.Π. . Το βάρος του χρήστη μαζί με τα ρούχα και τον εξοπλισμό του δεν πρέπει να υπερβαίνει το μέγιστο βάρος που υποδεικνύεται στη διάταξη ανακοπής της πτώσης. Είναι επικίνδυνο να δημιουργεί κανείς το δικό του σύστημα κατακράτησης της πτώσης γιατί κάθε λειτουργία ασφαλείας μπορεί να παρεμποδίσει κάποιαν άλλη λειτουργία ασφαλείας. Καμία τροποποίηση ή προσθήκη ή επισκευή του Μ.Α.Π. δεν μπορούν να γίνουν δίχως την πρότερη σύμφωνη γνώμη του κατασκευαστή και δίχως τη χρήση των τρόπων λειτουργίας του. Να μη χρησιμοποιείται εκτός του πλαισίου χρήσης που ορίζεται στις οδηγίες χρήσης, ούτε πέραν των ορίων του. Ο κατασκευαστής δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για κάθε ατύχημα άμεσο ή έμμεσο που επήλθε κατόπιν τροποποίησης ή χρήσης άλλης από εκείνη που προβλέπεται σε αυτό το φύλλο οδηγιών. Ο εξοπλισμός αυτός πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιβάλλοντα εργασίας με ελάχιστη θερμοκρασίες, ελάχιστη -20°C/μέγιστη +50°C. 

Τεχνικό φυλλάδιο

Χρώμα: πορτοκαλί

Μέγεθος: ένα μέγεθος που ταιριάζει σε Small, Medium και Large

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: DeltaPlus

                                  

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ζώνη αντιπτωτική 2 σημείων HAR12 DELTA PLUS

Ζώνη αντιπτωτική 2 σημείων HAR12 DELTA PLUS

Delta Plus ζώνη προστασίας από πτώση με 2 ραχιαία σημεία αγκύρωσης

Γράψτε μια κριτική

11 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: