Δράπανα-Σκαπτικά-Πνευματικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Δράπανο κρουστικό 1010W TG111136 TOTAL

9757

Νέο

Total Κρουστικό δράπανο με ισχύ 1010W

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 5 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 5 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,00 €.


50,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: TG111136

Το κρουστικό δράπανο της Total είναι ένα απαραίτητο ηλεκτρικό εργαλείο σχεδιασμένο για τη διάνοιξη οπών σε ξύλο, σίδερο, μη σιδηρούχο μέταλλο και πέτρα χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα τρυπάνια. 

Συνίσταται πάντα η χρήση της βοηθητικής λαβής. Για να προσαρμόσετε τη λαβή ξεβιδώστε τη βίδα που τη συγκρατεί. Σύρετε το βρόχο σύσφιξης πάνω από το κολάρο της λαβής. Περιστρέψτε τη λαβή γύρω από το κολάρο της λαβής μέχρι η λαβή να είναι στην επιθυμητή θέση. Σφίξτε τη βίδα για να ασφαλίσετε τη λαβή. Μπορείτε να την τοποθετήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να σας εξυπηρετεί είτε είστε αριστερόχειρας είτε δεξιόχειρας.

Ο οδηγός-μετρητής βάθους χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση σταθερού βάθους κατά τη διάτρηση. Για να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό χαλαρώστε τη βίδα ασφάλισης περιστρέφοντας τη βοηθητική λαβή αριστερόστροφα. Σύρετε τον οδηγό στο απαιτούμενο βάθος και σφίξτε τη βίδα.

Η λειτουργία ξεκινά με το πάτημα της σκανδάλης. Για συνεχή λειτουργία του δράπανου πιέστε τη σκανδάλη και ταυτόχρονα το κουμπί κλειδώματος που βρίσκεται στο πλάι της λαβής. Για διακοπή της διαρκούς λειτουργίας απλά πιέστε τη σκανδάλη.

Η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να μεταβληθεί περιστρέφοντας το ρυθμιστή μεταβλητής ταχύτητας. Στρέψτε δεξιόστροφα για να αυξήσετε και αριστερόστροφα για να μειώσετε την ταχύτητα. Η ταχύτητα μεταβάλλεται ανάλογα με την πίεση του ασκείτε στη σκανδάλη.

Για της αλλαγή της κατεύθυνσης περιστροφής, σπρώξτε το διακόπτη επιλογέα στην επιθυμητή θέση. Ποτέ μη μετακινείτε το διακόπτη αυτό όταν λειτουργεί το δράπανο.

Στο επάνω μέρος του δράπανο υπάρχει ένας διακόπτης επιλογής λειτουργίας για να διαλέξτε λειτουργία κρούσης ή περιστροφής. Κατά τη διάτρηση τοιχοποιίας και σκυροδέματος μετακινήστε το διακόπτη επιλογής διάτρηση-κρούση στη θέση που δείχνει το σφυρί. Όταν τρυπάτε ξύλο, μέταλλο, πλαστικό μετακινήστε το διακόπτη στη θέση που δείχνει το τρυπάνι.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τάση: 220-240V ~ 50-60Hz

Ισχύς: 1010W

Ταχύτητα χωρίς φορτίο: 0-2800/min

Ρυθμός κρούσης: 0-44800/min

Μέγεθος τσοκ: 1.5-13mm

Μέγιστη δυνατότητα διάτρησης:

Μπετόν: 13mm

Ξύλο: 25mm

Μέταλλο: 10mm

Βάρος: 2.6kg

Συσκευασία: 1 τεμάχιο, 1 βοηθητική λαβή, οδηγός-μετρητής βάθους, 2 καρβουνάκια, κλειδί για τσοκ και οδηγίες χρήσης σε κουτί

Κατασκευαστής: Total

Προσοχή

Διαβάστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις οδηγίες χρήσης. Αμέλειες κατά την τήρηση των προειδοποιητικών υποδείξεων μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία, κίνδυνο πυρκαγιάς ή/και σοβαρούς τραυματισμούς. Διατηρείτε το χώρο εργασίας καθαρό και με καλό φωτισμό. Μη χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά εργαλεία σε εκρηκτικές ατμόσφαιρες όπου υπάρχουν εύφλεκτα υγρά, αέρια ή σκόνες. Κρατήστε τα παιδιά μακριά κατά τη χρήση του εργαλείου. Το φις του εργαλείου θα πρέπει να ταιριάζει με την πρίζα. Ποτέ μην τροποποιείτε το φις. Αποφύγετε την επαφή με γειωμένες επιφάνειες. Μην εκθέτετε το ηλεκτρικό εργαλείο στη βροχή. Μην ταλαιπωρείτε το καλώδιο και κρατήστε το μακριά από θερμότητα, έλαια, αιχμηρές ακμές ή κινούμενα τμήματα. Όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο σε εξωτερικούς χώρους επιλέξτε την κατάλληλη μπαλαντέζα για το σκοπό αυτό. Χρησιμοποιείτε πάντα μέσα ατομικής προστασίας όπως γυαλιά εργασίας, μάσκα, κράνος, παπούτσια εργασίας, ωτοασπίδες. Προσέξτε τις κατά λάθος εκκινήσεις του εργαλείου. Μην ασκείτε πίεση στο δράπανο. Χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα τρυπάνια για την κάθε εργασία. Βγάλτε από την πρίζα κάθε φορά που θέλετε να κάνετε ρυθμίσεις στο εργαλείο. Αποθηκεύετε το εργαλείο μακριά από παιδιά. Ελέγχετε τακτικά το εργαλείο για φθορές. Διατηρείτε τα κοπτικά μέσα πάντα αιχμηρά. Χρησιμοποιείτε πάντα αξεσουάρ και μύτες σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Χρησιμοποιείτε με τη συσκευή τις προμηθευόμενες πρόσθετες χειρολαβές. Να κρατάτε τη συσκευή από τις μονωμένες χειρολαβές όταν εκτελείτε εργασίες κατά τις οποίες τα κοπτικά εργαλεία θα μπορούσαν να πέσουν πάνω σε κρυμμένα καλώδια ρεύματος ή στο δικό της καλώδιο. Το εργαλείο θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για τη χρήση που έχει σχεδιαστεί. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά ή τραυματισμό προκληθεί από κακή χρήση. Να ελέγχετε το χώρο εργασίας για κρυμμένους σωλήνες, ηλεκτρικά καλώδια κ.λπ. Ακόμα και αν χρησιμοποιείτε το εργαλείο σύμφωνα με τις οδηγίες, δεν μπορούν να αποκλειστούν όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι. Μακριά από παιδιά. Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας.

                    

Δείτε ακόμα:

Κλειδιά-τσοκ

Τρυπάνια

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Δράπανο κρουστικό 1010W TG111136 TOTAL

Δράπανο κρουστικό 1010W TG111136 TOTAL

Total Κρουστικό δράπανο με ισχύ 1010W

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: