Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών (σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ. 10 του Ν.2251/94) από την ημερομηνία έκδοσης τιμολογίου. Στην περίπτωση αυτή, σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αν το προϊόν ήταν ελαττωματικό κατά την παραλαβή, ή δεν ευθύνεστε εσείς για τη λάθος αποστολή, δεν επιβαρύνεστε με κανένα κόστος.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή χρησιμοποιηθεί, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη παραλαβή της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Πριν την επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε για τους λόγους που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν, στο 2310 458-107 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο: [email protected]


Επιστροφή χρημάτων:

Επιστροφές χρημάτων γίνονται αφού πρώτα λάβουμε το προϊόν και έχει διαπιστωθεί ότι είναι στην αρχική τους κατάσταση με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Το ποσό της αντικαταβολής (2,50€) σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφετε. 

Στις επιστροφές χρημάτων επιστρέφεται μόνο η αξία του προϊόντος.