Τρόποι Πληρωμής

1. Με κατάθεση σε τράπεζα:

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του xtools.gr και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής ‘’κατάθεση σε τράπεζα’’, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψτε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Αμέσως μετά την κατάθεση και για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας, σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας με Fax στο 2310 458107 ή μέσω e-mail στο [email protected] Με την ενημέρωση για την κατάθεση σας και επιβεβαίωση από το σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της.

Η κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θεωρείται ακυρωμένη.

IBAN συνεργαζόμενων τραπεζών:

IBAN ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: GR6101108310000083100521836

ΙΒΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  GR6601722120005212099508677

IBAN EUROBANK: GR0902603260000170200969473

Όνομα Δικαιούχου: ΤΖΩΓΑ ΕΥΑ

*(Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής)

* Η μεταφορά από μια τράπεζα, σε μια άλλη τράπεζα το κόστος του εμβάσματος επιβαρύνουν εσάς.

2.Με Αντικαταβολή:

Πληρώνετε στην εταιρεία courier το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας την ώρα της παράδοσης του δέματος. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει κόστος 2,00+Φ.Π.Α (ποσό που συμπεριλαμβάνεται πάντα στην συνολική αξία της παραγγελίας σας).

3.Με πιστωτική κάρτα:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.xtools.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners και American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verified by Visa ή SecureCode by Master Card τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, το σύστημα αυτόματα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα της Viva για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν δεν ολοκληρώσετε την συναλλαγή η παραγγελία σας δεν καταχωρείται στο σύστημα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει για δική σας ασφάλεια να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα που κάνατε την παραγγελία σας και την ταυτότητά σας. Με την συγκεκριμένη διαδικασία πληρωμής, δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο, μη εξουσιοδοτημένο, πρόσωπο.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.