Η ιστοσελίδα www.xtools.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος που έχει δημιουργηθεί από την ΤΖΩΓΑΣ ΝΙΚ. ΧΡΗΣΤΟΣ η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Στην περιοχή της Καλαμαριάς (Αρχή Μεγάλου Αλεξάνδρου 1 Τ.Κ. 55134), και υποκατάστημα στο κέντρο (Βασειλέως Γεωργίου 35 & Αετοράχης 1 Τ.Κ.54640) Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα Tηλ./Fax 2310-821770 και 2310-458107. Ωστόσο και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: info@xtools.gr. , και πλέον κοντά σας και στο Facebook στην προσωπική μας σελίδα https://www.facebook.com/xtools.gr

Η εταιρεία μας, πάνω από 15 χρόνια είναι κοντά σας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας, δίνοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας. Στόχος μας η ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας , για την εύρεση της καταλληλότερες λύσεις στα προβλήματα σας. Το κατάστημα μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα προιόντων (πάνω από 20 χιλιάδες είδη) για να έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται με βάση την αξιοπιστία τους, και με την πολυετή πείρα που διαθέτουν πάνω στο αντικείμενο τους. Για να μπορούμε με την σειρά μας, να σας προσφέρουμε αξιόπιστα προιόντα.

Είμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, έχοντας άριστες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο των χρωμάτων, σιδηρικών, υδραυλικών, ηλεκτρικών εργαλείων κτλ. Είμαστε στην διάθεση σας, να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και αν έχετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, ή μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης.