Η ιστοσελίδα www.xtools.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος που έχει δημιουργηθεί από την ΤΖΩΓΑΣ ΝΙΚ. ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΦΜ: 140803537

ΔΟΥ: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΓΕΜΗ: 122622404000

Διεύθυνση:

Κεντρικό: Αρχή Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, Καλαμαρία -Θεσσαλονίκης Τ.Κ. 55134

Τηλέφωνο / Fax : 2310-458 107

Υποκατάστημα: Βασιλέως Γεωργίου 35 & Αετοράχης 1, Θεσσαλονίκης Τ.Κ.54640

Τηλέφωνο / Fax : 2310-821 770

Email: [email protected]

Facebook page: https://www.facebook.com/xtools.gr

Η εταιρεία μας, πάνω από 15 χρόνια είναι κοντά σας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας, δίνοντας λύσεις σε κάθε πρόβλημα σας.

Στόχος μας η ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας , για την εύρεση της καταλληλότερης λύσης στο προβλήματα σας.

Το κατάστημα μας διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων (πάνω από 20 χιλιάδες είδη) για να έχουμε την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σας . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας ενημερώνουμε ότι οι φωτογραφίες που αφορούν τα προιόντα μπορεί να είναι ενδεικτικές. Οι εταιρεία έχει το δικαίωμα να αλλάζει τις φωτογραφίες και τις τιμές των προϊόντων, χωρίς ενημέρωση, οποιαδήποτε στιγμή.

Η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται με βάση την αξιοπιστία τους, και με την πολυετή πείρα που διαθέτουν πάνω στο αντικείμενο τους. Για να μπορούμε με την σειρά μας, να σας προσφέρουμε αξιόπιστα προϊόντα.

Είμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, έχοντας άριστες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο των χρωμάτων, σιδηρικών, υδραυλικών, ηλεκτρικών εργαλείων κτλ.

Είμαστε στην διάθεση σας, να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και αν έχετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά, ή μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης.