Που βρίσκεται το κατάστημα;

Τα καταστήματά μας βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, το κεντρικό στην περιοχή της Καλαμαριά, με διεύθυνση Αρχή Μεγάλου Αλεξάνδρου 1

Πως παραγγέλνω;

Επιλέγεται τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε, (τα επιλέγετε με το κουμπί “ Προσθήκη στο καλάθι”). Στην συνέχεια ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Μπορώ να παραγγείλω τηλεφωνικά;

Μπορείτε εάν επιθυμείτε να κάνετε τηλεφωνική παραγγελία. Συνιστούμε όμως, για την αποφυγή λάθους να εκτελέσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά.

Ποιες ώρες και μέρες είστε ανοικτά για να σας επισκεφθώ ή τηλεφωνήσω;

Ωράριο καταστημάτων:

  • Δευτέρα: 7:00- 14:00

  • Τρίτη: 7:00- 18:00

  • Τετάρτη: 7:00- 14:00

  • Πέμπτη: 7:00- 18:00

  • Παρασκευή: 7:00- 18:00

  • Σάββατο: 7:00- 14:00

Θερινό Ωράριο:

  • Δευτέρα- Παρασκευή: 7:00-15:00

  • Σάββατο: 7:00- 14:00

* Εξαιρούνται οι μέρες εορτών, επίσημες αργίες κτλ.

Σε πόσο χρόνο παραλαμβάνω μια παραγγελία;

Σε χερσαίες περιοχές παραλαμβάνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Σε απομακρυσμένες νησιωτικές περιοχές ίσως χρειαστεί μία ακόμη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται άμεσα γιατί όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στην σελίδα μας είναι άμεσα διαθέσιμα . Σε περίπτωση που για κάποιον λόγο η αποστολή της παραγγελίας σας πρόκειται να καθυστερήσει, σας ενημερώνουμε.

Μπορεί να εκδοθεί τιμολόγιο αντί για απόδειξη αγοράς;

Φυσικά και μπορεί να εκδοθεί τιμολόγιο αγοράς, αντί για απόδειξη λιανικής πωλήσεις. Πριν όμως ολοκληρώσετε, την παραγγελία σας θα πρέπει να μας δώσετε, τα στοιχεία της επιχείρησής σας. Όπως: Επωνυμία, Α.Φ.Μ., ΔΟΥ, Επάγγελμα, Διεύθυνση, Τ.Κ., Πόλη, Τηλέφωνο κτλ.

Πόσα είναι τα έξοδα αποστολής;

Τα έξοδα αποστολής και τα κιλά της παραγγελία σας υπολογίζονται αυτόματα αφού έχετε επιλέξει τον τρόπο που θέλετε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα σας. Τα έξοδα αποστολής συμπεριλαμβάνονται πάντα στην τελική αξία της παραγγελία σας. Το κόστος για παραγγελίες μέχρι 2kg είναι 3.00ευρώ (με ΦΠΑ 24%), και για κάθε έξτρα κιλό είναι 1,00ευρώ (με ΦΠΑ 24%).

Με ποιον τρόπο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι παραγγελίες εκτελούνται από εμάς άμεσα. Μπορεί δηλαδή να την εκτελέσουμε ακόμα και την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω της ΕΛΤΑ courier. Εάν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 10kg, συνιστάμε μεταφορική εταιρεία που επιλέγεται, είτε εσείς, είτε εμείς. Θα σας ζητηθεί να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό, γιατί οι μεταφορικές εταιρείες δεν αναλαμβάνουν την έγκαιρη απόδοση της αντικαταβολής. Tο κόστος της μεταφορικής επιβαρύνει τον πελάτη. Μόλις παραληφθεί η παραγγελία σας από την courier, σας ενημερώνουμε μέσω email με τα στοιχεία αποστολής. Αυτό γίνεται καθημερινά (και Σάββατα) συνήθως τις απογευματινές ώρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν παραλάβετε email ή η παραγγελία σας καθυστερεί να φτάσει σε εσάς, μας τηλεφωνείτε για να επιληφθούμε. Αφού σας αποστείλουμε τον αριθμό αποστολής της παραγγελία σας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας και να πληκτρολογήσετε τον αριθμό αποστολής για να δείτε σε ποιο σημείο βρίσκεται.

Πως πληρώνω την παραγγελία μου;

1. Με κατάθεση σε τράπεζα:

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του xtools.gr και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής ‘’κατάθεση σε τράπεζα’’, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή μέχρι να κάνετε την κατάθεση. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Αμέσως μετά την κατάθεση και για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας, σας μπορείτε να μας στείλετε τo καταθετήριο της Τράπεζας με Fax στο 2310 458107 ή μέσω e-mail στο [email protected]. Με την λήψη ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της.

Η κατάθεση των χρημάτων στην τράπεζα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας, σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία σας θεωρείται ακυρωμένη.

IBAN ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: GR6101108310000083100521836

ΙΒΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  GR6601722120005212099508677

IBAN EUROBANK: GR0902603260000170200969473

IBAN VIVA WALLET: GR1870100000000516282763601

Όνομα Δικαιούχου: ΤΖΩΓΑ ΕΥΑ

*(Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής)

* Αν επιλέξετε να κάνετε μεταφορά από μια τράπεζα, σε μια άλλη τράπεζα το κόστος του εμβάσματος επιβαρύνουν εσάς. 

2.Με Αντικαταβολή:

Πληρώνετε στην εταιρεία courier το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας την ώρα της παράδοσης του δέματος. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει κόστος 2,00+Φ.Π.Α (ποσό που συμπεριλαμβάνεται πάντα στην συνολική αξία της παραγγελίας σας).

3.Με πιστωτική κάρτα:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.xtools.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, Diners και American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit) και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verified by Visa ή SecureCode by Master Card τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, το σύστημα αυτόματα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα της Viva για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Εάν δεν ολοκληρώσετε την συναλλαγή η παραγγελία σας δεν καταχωρείται στο σύστημα.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει για δική σας ασφάλεια να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα που κάνατε την παραγγελία σας και την ταυτότητά σας. Με την συγκεκριμένη διαδικασία πληρωμής, δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο, μη εξουσιοδοτημένο, πρόσωπο.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.


Υπάρχει άλλο κατάστημα εκτός αυτό της Θεσσαλονίκης;

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, αποστέλλουμε όμως τις παραγγελίες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται και σε όλα τα σημεία της Ελλάδος.

Μπορώ να περάσω να παραλάβω την παραγγελία μου από το κατάστημά σας;

Βεβαίως, επιλέγοντας "παραλαβή από το κατάστημα" κατά την παραγγελία σας. Θα σας ειδοποιήσουμε εμείς, όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Εάν επιλέξετε να το παραλάβετε από το κατάστημα μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό το αντίτιμο του κόστους της παραγγελίας.

Οι τιμές στην σελίδα μας δεν αφορούν τα φυσικά μας καταστήματα, οπότε εάν θέλετε να αγοράσετε τα προϊόντα μας σε τιμές σελίδας παρακαλούμε ολοκληρώστε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά.

Μπορώ να έχω τιμές χονδρικής;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλες οι τιμές είναι λιανικής. Για τιμές χονδρικής επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπάρχει αναλυτικός κατάλογος με τα προϊόντα σας;

Ο πιο έγκυρος και αναλυτικός κατάλογός μας είναι η ίδια η ιστοσελίδα μας. Δεν εκδίδουμε ενημερωτικά φυλλάδια, επιδιώκουμε να ενημερώνουμε σε καθημερινή βάση την σελίδα μας.

Πως μπορώ να ενημερώνομαι για τις νέες παραλαβές σας και τις προσφορές σας;

Βλέποντας τα νέα προϊόντα που έχουν καταχωρηθεί στην σελίδα μας στην ενότητα “ Νέα προϊόντα”.

Μπορείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email (newsletters) αν κατά την εγγραφή σας αφήσετε επιλεγμένη την επιλογή για να λαμβάνετε ενημερώσεις.(Οι εγγεγραμμένοι πελάτες μπορούν να αλλάξουν αν θα δέχονται ενημερώσεις ή όχι οποιαδήποτε στιγμή, αλλάζοντας αυτήν την ρύθμιση στα στοιχεία τους.)

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε στην σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/xtools.gr και να ενημερώνεστε πιο άμεσα και πιο συχνά.

Αποστέλλετε παραγγελίες εκτός της Ελλάδος;

Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη, μια τέτοια ενέργεια.

Το βάρος αποστολής ενός προϊόντος είναι αρκετά μεγαλύτερο από το πραγματικό...

Αν αναφέρεστε π.χ. σε χρώματα, ένα λίτρο μπογιάς είναι περίπου ενάμισι κιλό λόγω διαφορετικής πυκνότητας. Αντικείμενα με μεγάλο όγκο, χρεώνονται ανάλογα με τον όγκο τους και όχι με το βάρος τους, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες μεταφορών.