Φλόγιστρα-Φιάλες Αερίου

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Φλόγιστρο προπανίου TURBOTORCH EXTREME SKT-9

03924

Νέο

TURBOTORCH STK-9 επαγγελματικό φλόγιστρο με περιστρεφόμενη κεφαλή

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 7 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 7 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 1,40 €.


79,50 € (με Φ.Π.Α)

-10,00 €

89,50 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: STK-9

Το επαγγελματικό φλόγιστρο της TurboTorch είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί με φιάλες προπανίου ή MAP//PRO, δεν είναι κατάλληλο για χρήση με ασετιλίνη(acetylene). Διαθέτει ρυθμιστή πίεσης STK-R(CGA-600), ακροφύσιο ST-3 και βαλβίδα εύκολης αλλαγής. Το ακροφύσιο περιστρέφεται κατά 360o.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για:

  • την αφαίρεση στρωμάτων μπογιάς, κόλλας, πίσσας
  • το ξεπάγωμα σωληνώσεων
  • την καύση
  • το ζέσταμα
  • την κόλληση
  • τις χαλκοκολλήσεις
  • μονώσεις ταρατσών, ασφαλτόπανα κ.α.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Συνολικό μήκος: 200mm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με οδηγίες χρήσης(δεν περιλαμβάνεται η φιάλη προπανίου)

Χώρα προέλευσης: Η.Π.Α.

Κατασκευαστής: TURBOTORCH Professional

Προειδοποιήσεις:

Μην το χρησιμοποιείτε αν δεν είστε εκπαιδευμένοι για τη σωστή χρήση του. Για την ασφάλειά σας ακολουθείτε τις οδηγίες που περιέχονται στο φυλλάδιο που συνοδεύει το φλόγιστρο. Οποιαδήποτε παρέκκλιση από τις οδηγίες μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγιά, έκρηξη, καταστροφή περιουσίας ή/και τραυματισμό του χειριστή. Αν παρατηρήσετε κάποια αλλαγή κατά τη χρήση του φλόγιστρου, σταματήστε τη χρήση του άμεσα και μην το χρησιμοποιήσετε μέχρι να διορθωθεί. Αυτό το προϊόν περιέχει χημικά όπως μόλυβδος. Πλένετε τα χέρια σας μετά τη χρήση. Εξαιρετικά εύφλεκτο περιεχόμενο υπό πίεση. Κρατήστε το προϊόν μακριά από υψηλή θερμοκρασία ή φλόγα. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και τις προειδοποιήσεις που αναγράφονται στη φιάλη αερίου που χρησιμοποιείτε. Να χρησιμοποιείτε τη συσκευή πάντα σε καλά αεριζόμενο χώρο για να αποφύγετε επιπτώσεις στην υγεία σας από καπνούς και αναθυμιάσεις. Τα φλόγιστρα καταναλώνουν οξυγόνο κατά τη χρήση. Το οξυγόνο μπορεί να εξαντληθεί σε περιορισμένους χώρους εργασίας. Η συγκόλληση μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία αναθυμιάσεων και αερίων που μπορεί να είναι επισφαλή για την υγεία σας. Αποφεύγετε να εισπνέετε αυτές τις αναθυμιάσεις και τα αέρια.

Κρατήστε εύφλεκτα υλικά μακριά από τη φλόγα. Να διαθέτετε πάντα έναν κατάλληλο πυροσβεστήρα και να γνωρίζετε τη χρήση του. Να φοράτε πάντα γάντια εργασίας και γυαλιά προστασίας. Αυτή είναι μία συσκευή παραγωγής φλόγας που χρησιμοποιεί υγροποιημένο αέριο υπό πίεση. Λάθος συναρμολόγηση ή κακή χρήση μπορεί να προκαλέσουν διαρροή του αερίου. Πριν τη χρήση ελέγξτε για διαρροές με τη χρήση σαπουνόνερου, μακριά από φλόγες ή σπίθες. Μη χρησιμοποιείται φλόγα για να ελέγξετε τη διαρροή. Αν εντοπίσετε διαρροή ξανασφίξτε και ξανά ελέγξτε. Μην κάνετε χρήση αν δε διορθώσετε τη διαρροή. Να είστε μακριά από φλόγες, σπίθες ή υλικά που καπνίζουν όταν αποσυνδέετε το φλόγιστρο από τη φιάλη.

Να θυμάστε ότι το φλόγιστρο μπορεί να είναι πολύ ζεστό και να προκαλέσει εγκαύματα. Μην αποθηκεύετε τις φιάλες σε χώρους που κατοικούνται, κλειστούς ή περιορισμένους χώρους, κοντά σε φλόγες, θερμότητα ή απευθείας ηλιακή ακτινοβολία. Να προσέχετε να μη σας πέσει η φιάλη ή το φλόγιστρο και μην τα χειρίζεστε βίαια. Μην αφήνετε το φλόγιστρο χωρίς επίβλεψη. Κρατήστε το μακριά από παιδιά.

Μην χρησιμοποιείτε τη φιάλη ανάποδα ή οριζόντια. Πριν τη χρήση βεβαιωθείτε ότι ο ρυθμιστής είναι στη θέση OFF. Αποσυνδέετε πάντα το φλόγιστρο από τη φιάλη όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Οποιαδήποτε τροποποίηση στη φιάλη ή το φλόγιστρο μπορεί να οδηγήσει σε πυρκαγιά ή έκρηξη. Μην αφήνετε την πίεση της φιάλης να εισέλθει στη σωλήνα, χρησιμοποιήστε ένα ρυθμιστή για τη μείωση της πίεσης. Μην εναποθέτετε το φλόγιστρο αν δεν κλείσετε την παροχή αερίου. Ελέγξτε το σωλήνα για διαρροές βουτώντας τον σε μία λεκάνη με καθαρό νερό. Μη χρησιμοποιείτε φθαρμένους σωλήνες ή άλλα εξαρτήματα.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Φλόγιστρο προπανίου TURBOTORCH EXTREME SKT-9

Φλόγιστρο προπανίου TURBOTORCH EXTREME SKT-9

TURBOTORCH STK-9 επαγγελματικό φλόγιστρο με περιστρεφόμενη κεφαλή

Γράψτε μια κριτική

21 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: