Σπρέι Ειδικής Χρήσης

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Ανιχνευτής Διαφυγής Αερίων MET SPRAY 400ml FAREN

12065

Νέο

Αφρογενές σπρέι για την αναζήτηση διαρροής αερίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


8,70 € (με Φ.Π.Α)

-6,22 €

14,92 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

MET SPRAY FAREN 400ml

Αφρογενές σπρέι για την αναζήτηση διαρροής αερίου.

Το MET SPRAY είναι το πιο επαναστατικό προϊόν που υπάρχει σήμερα στην αγορά.

Το πρόβλημα της διαφυγής αερίων μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ζημιές στη βιομηχανία, στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις, στα δημόσια και ιδιωτικά ιδρύματα αλλά και στο σπίτι.

Τα νέα συστήματα έρευνας επιτρέπουν σήμερα την προσεκτική μελέτη της εξέλιξης των απαιτήσεων που παρουσιάζει η διεθνής αγορά.

Η FAREN S.P.A δημιούργησε το Met spray που είναι αποτέλεσμα επισταμένων ερευνών της εταιρείας.

Η μεγάλη ευκολία χρήσεως του προϊόντος επιτρέπει το σύντομο εντοπισμό τυχόν διαφυγής αερίων από οποιαδήποτε εγκατάσταση (οξυγόνου, πεπιεσμένου αέρα, αζώτου, διοξειδίου του άνθρακος, κλπ.)

Είναι επίσης κατάλληλο για τα συστήματα ψύξης. Χρησιμοποιώντας το MET SPRAY αποφεύγονται οι καταστροφές από εκρήξεις αερίων.

Το MET SPRAY είναι απαραίτητο σε κάθε βιομηχανικό τομέα, γιατί η προληπτική εξέταση των εγκαταστάσεων μικρών ή μεγάλων διαστάσεων, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα της επιχείρησης σας.

Από τις πρώτες ενδείξεις ασυνήθιστων οσμών ή δυσλειτουργίας στις εγκαταστάσεις σας, επέμβετε αμέσως με το MET SPRAY για να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες.

Με τη χρήση του MET SPRAY αντιμετωπίζονται τα παραπάνω προβλήματα με πραγματικά ασήμαντες δαπάνες, αυξάνοντας επιπλέον τα περιθώρια ασφάλειας των εγκαταστάσεων.

Για εγκαταστάσεις υγραερίου, μεθανίου, οξυγόνου, αζώτου, συμπιεσμένου αέρα, CO2, ηλίου, αργού κ.λπ. Εντοπίζει τις απώλειες ακόμα και σε σωληνώσεις σε υψηλές θερμοκρασίες, τόσο σε κάθετες όσο και σε οριζόντιες επιφάνειες.

Στις περιπτώσεις εγκαταστάσεων πεπιεσμένου αέρα ή συστημάτων κατάψυξης, ναι μεν δεν υπάρχει κίνδυνος εκρήξεων, αλλά οι συνέπειες είναι το ίδιο σοβαρές, γιατί η κακή λειτουργία μιας εγκατάστασης πεπιεσμένου αέρα συνεπάγεται την επέμβαση ειδικών εξωτερικών συνεργείων για να ερευνήσουν τις τυχόν βλάβες με σημαντικές απώλειες χρόνου, στάσεις εργασίας και επιβαρύνσεις στην παραγωγή.

Ενώ στα συστήματα κατάψυξης, η διαφυγή αερίων και επομένως η κακή λειτουργία αυτών μπορούν να προκαλέσουν τα χάλασμα των τροφών, φρούτων, κρεάτων, αλλαντικών, τυριών ή άλλων τροφίμων που διατηρούνται στα ψυγεία.

Η FAREN S.P.A. δημιούργησε ένα άξιο συνεργάτη για το λύσιμο των προβλημάτων αυτών. Το MET SPRAY είναι στην διάθεσή σας ζητήστε το.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ:

Ψεκάζετε πάνω στο μη στεγανό σημείο από απόσταση 25εκ. περίπου. Το προϊόν θα αντιδράσει σχηματίζοντας φυσαλίδες αφρού στην περίπτωση που υπάρχει διαφυγή αερίου.

ΤΟΜΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

  • Υδραυλικά,
  • θερμοϋδραυλικά,
  • δημόσιες υπηρεσίες,
  • βιομηχανίες κονσερβοποιίας,
  • βιομηχανίες τροφίμων,
  • βυρσοδεψεία,
  • ναυπηγεία,
  • διυλιστήρια κτλ

Συσκευασία: Σπρέι 400ml

Χρώμα: Άχρωμο

Σημείο Ανάφλεξης: Άφλεκτο

Κατασκευαστής: FAREN

Προφυλάξεις:

Δοχείο υπό πίεση. Προστατέψτε το προϊόν ενάντια στις ηλιακές ακτίνες και μη το εκθέτετε σε θερμοκρασίες πάνω από 50οC. Μην το τρυπάτε ή το καίτε μετά τη χρήση. Αποφεύγετε την κατάποση ή τον ψεκασμό στα μάτια. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Μην ψεκάζετε πάνω σε φλόγα ή πυρακτωμένο σώμα. Διατηρείστε το μακριά από πηγές καύσης. Μην καπνίζετε. Εξαιρετικά εύφλεκτο. S29: Μην πετάτε τα υπολείμματα στην αποχέτευση. S33: Αποφεύγετε τη συσσώρευση ηλεκτροσταστικών φορτίων. Αριθμός τηλεφώνου κέντρου δηλητηριάσεων 2107793777.

      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Ανιχνευτής Διαφυγής Αερίων MET SPRAY 400ml FAREN

Ανιχνευτής Διαφυγής Αερίων MET SPRAY 400ml FAREN

Αφρογενές σπρέι για την αναζήτηση διαρροής αερίου.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: