Σπρέι Γράσου-Σιλικόνης-Πίσσας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σπρέι λιπαντικό 400ml LB 8201 LOCTITE

14086

Νέο

Σπρέι LOCTITE LB 8018, ένα μη σιλικονούχο προϊόν για 5 διαφορετικές χρήσεις, προστατεύει λιπαίνει, καθαρίζει, ξεμπλοκάρει μηχανικά εξαρτήματα, απομακρύνει την υγρασία

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


10,20 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: LB8201

Το λιπαντικό σπρέι της Loctite χρησιμοποιείται για την απελευθέρωση σκουριασμένων, μπλοκαρισμένων ή διαβρωμένων εξαρτημάτων όπως το συνδέσεις με σπείρωμα, μεντεσέδες και κυλινδρικές αρθρώσεις, παρέχει γρήγορα προσωρινή λίπανση σε κινούμενα εξαρτήματα, απομακρύνει την υγρασία στις ηλεκτρονικές επαφές, καθαρίζει χωρίς να απολιπαίνει και αφήνει ένα προστατευτικό αντιδιαβρωτικό φιλμ. Είναι το ιδανικό προϊόν για την ελαφριά λίπανση των μετάλλων.

Αποτελεί ένα προϊόν γενικής χρήσης, που απελευθερώνει, λιπαίνει, καθαρίζει, στεγνώνει και εμποδίζει τη διάβρωση σε όλα τα μηχανήματα. Το προϊόν δεν περιέχει σιλικόνη είναι κατασκευασμένο με βάση ορυκτά. Το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας είναι -20°C έως +120°C.

Διαθέτει νέο σύστημα διπλού ψεκασμού(dual spray head). Μπορεί να εκτελέσει έναν ευρύ ψεκασμό ή ένα ψεκασμό ακριβείας χρησιμοποιώντας το ειδικό στόμιο.

Τρόπος χρήσης

  • Ανακινείστε καλά το δοχείο πριν από τη χρήση.
  • Ψεκάστε, σε καθαρά σημεία όταν αυτό είναι δυνατό, από απόσταση 20 εκατοστών περίπου στην επιθυμητή περιοχή. Να μη χρησιμοποιείται σε βαμμένες επιφάνειες.
  • Αφήστε το προϊόν να επενεργήσει τουλάχιστον 10 λεπτά, προκειμένου να διεισδύσει και να ξεμπλοκάρει τα εξαρτήματα. 

Αποθήκευση

Αποθηκεύστε το προϊόν στο δοχείο του σε ξηρό μέρος. Η βέλτιστη θερμοκρασία αποθήκευσης είναι 8°C έως 21°C χαμηλότερες ή υψηλότερες θερμοκρασίες μπορεί να επηρεάσουν τις ιδιότητες του προϊόντος. 

Χρώμα: Κίτρινο

Συσκευασία: Μπουκάλι των 400ml με ενσωματωμένο σωληνάκι

Κατασκευαστής: LOCTITE - HENKEL

Τεχνικό φυλλάδιο

Προσοχή

Εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50oC. Μην ψεκάζετε κοντά σε γυμνή φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μακριά από παιδιά. Φοράτε κατάλληλη προστατευτική ενδυμασία και γάντια.

Τηλ Κέντρου δηλητηριάσεων 210 7793777

         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σπρέι λιπαντικό 400ml LB 8201 LOCTITE

Σπρέι λιπαντικό 400ml LB 8201 LOCTITE

Σπρέι LOCTITE LB 8018, ένα μη σιλικονούχο προϊόν για 5 διαφορετικές χρήσεις, προστατεύει λιπαίνει, καθαρίζει, ξεμπλοκάρει μηχανικά εξαρτήματα, απομακρύνει την υγρασία

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: