Σπρέι Ακρυλικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Σπρέι φθορίζον Fluorescent Paint 400ml COSMOS LAC

Νέο

Cosmos Lac Φθορίζοντα χρώματα νέας τεχνολογίας με μοναδική κάλυψη και εξαιρετική φωτεινότητα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


7,20 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το φθορίζον χρώμα Fluorescent Paint της Cosmos Lac είναι ένα χρώμα σε μορφή σπρέι νέας τεχνολογίας με εξαιρετικής φωτεινότητας αντανακλαστικά υλικά που το κάνουν να ξεχωρίζει στο σκοτάδι με ελάχιστη δέσμη φωτός. Τα νέας γενιάς φθορίζοντα χρώματα ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό γιατί πλέον καλύπτουν με ένα χέρι οποιαδήποτε επιφάνεια και μας γλιτώνουν από τις χρονοβόρες διαδικασίες των πολλαπλών χεριών χρώματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κερδίζουμε και χρόνο και χρήματα. Τέλος, τα νέας γενιάς φθορίζοντα χρώματα έχουν εύκολο και προοδευτικό ψεκασμό με αποτέλεσμα να μην τρέχουν και να προσφέρουν απίστευτη ευκολία. Είναι κατάλληλο για πολλές εφαρμογές, τόσο για την επισήμανση κινδύνου όσο και για το βάψιμο αντικειμένων προβολής όπως πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα, πινακίδες σήμανσης, κολωνάκια δρόμων, επιγραφών κ.λπ.

Οδηγίες χρήσης

Καθαρίστε καλά τις επιφάνειες. Πριν την εφαρμογή του απαιτείται η χρήση λευκού ασταριού.  Ανακινείστε τη φιάλη πριν από τη χρήση για περίπου 3'. Ψεκάστε ένα ελαφρύ στρώμα από απόσταση 25 εκατοστών. Μετά το στέγνωμα συνιστάται το πέρασμα ενός βερνικιού για μεγαλύτερη προστασία, όπως για παράδειγμα το Διάφανο Ακρυλικό Βερνίκι Σπρέι Gloss ACRYLIC VARNISH No376 400ml COSMOS LAC.

Διαθέσιμα χρώματα:

Κωδικός Χρώμα
Νο490 Κόκκινο
Νο494 Κίτρινο

Συσκευασία: 400ml

Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Κατασκευαστής: Cosmos Lac

Κίνδυνος

Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία ή ζάλη. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Διαβάστε την ετικέτα πριν από τη χρήση. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμα και μετά τη χρήση. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Να προφυλάσσεται από τις ακτίνες του ήλιου και να μην εκτίθεται σε θερμοκρασία ανώτερη των 50oC. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/περιφερειακούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777

MAX V.O.C. content: 650g/L(20oC)

EU limit(Cat.B.E): 840g/L(2010)

                          

Τα χρώματα στην οθόνη μπορεί να διαφέρουν από τα πραγματικά.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σπρέι φθορίζον Fluorescent Paint 400ml COSMOS LAC

Σπρέι φθορίζον Fluorescent Paint 400ml COSMOS LAC

Cosmos Lac Φθορίζοντα χρώματα νέας τεχνολογίας με μοναδική κάλυψη και εξαιρετική φωτεινότητα

Γράψτε μια κριτική

19 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: