Σέγες-Σπαθοσέγες-Δισκοπρίονα Μπαταρίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Σπαθοσέγα ενός χεριού C18 HZ-0 Milwaukee 4933416785

Νέο

Milwaukee επαναφορτιζόμενη σπαθοσέγα ενός χεριού C18 HZ-0, χωρίς μπαταρίες και φορτιστή

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 21 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 21 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 4,20 €.


210,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ TEM

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 4933416785

Η σπαθοσέγα της Milwaukee είναι μία compact σπαθοσέγα υψηλών επιδόσεων ιδανική για χρήση με το ένα χέρι. Με μήκος μόλις 375mm είναι ιδανική για εργασία σε στενούς και περιορισμένους χώρους. Η σπαθοσέγα πριονίζει ξύλο, πλαστικό και μέταλλο. Κόβει ευθεία, καμπύλες και εσωτερικά ανοίγματα. Κόβει σωλήνες και χωρίζει "πρόσωπο" με την επιφάνεια.

Έχει πατενταρισμένο σφιγκτήρα FIXTEC™ για εύκολη αλλαγή λάμας χωρίς τη χρήση εργαλείων και 20mm εύρος κίνησης της λάμας κατά μήκος για ελεγχόμενη κοπή και 3000spm(strokes per minute) χωρίς φορτίο. Το φως led προσφέρει καλύτερη ορατότητα κατά την εργασία. 

Το ευφυές σύστημα REDLINK PLUS™ παρέχει το πιο εξελιγμένο σύστημα ψηφιακής προστασίας υπερφόρτωσης του εργαλείου/μπαταρίας και βελτιώνει τις επιδόσεις του εργαλείου υπό φορτίο. Ο ανεξάρτητος επόπτης στοιχείων μπαταρίας εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και ζωής των µπαταριών. Έχει ένδειξη φορτίου μπαταρίας που εμφανίζει τη στάθμη της εναπομείνασας μπαταρίας.

Οι μπαταρίες REDLITHIUM™-ION(δεν περιλαμβάνονται) έχουν καλύτερη δομή, καλύτερες επιδόσεις απρόσκοπτης λειτουργίας και μεγάλη αντοχή στις σκληρές συνθήκες εργασίας. Πιο συγκεκριμένα σε σύγκριση με τις standard μπαταρίες Lithium-ion έχουν έως και 2.5 φορές μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, έως και 20 φορές περισσότερη ισχύ, έως και 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δουλεύουν έως και τους -20°C. Το σύστημα μπαταρίας του είναι ευέλικτο και ταιριάζουν όλες οι μπαταρίες M18™ της MILWAUKEE®

Συμμορφώνεται με όλες τις σχετικές διατάξεις των οδηγιών 2011/65/EU(RoHS), 2006/42/EK, 2014/30/EU και έχουν εφαρμοστεί τα ακόλουθα εναρμονισμένα πρότυπα EN 62841-1:2015, EN 62841-2-11:2016, EN 55014-1:2017, EN 55014-2:2015, EN IEC 63000:2018.

Ηλεκτρικό φρένο 

Κατά την ελευθέρωση του διακόπτη η πριονολάμα ακινητοποιείται μέσα σε 2 δευτερόλεπτα από το ηλεκτρικό φρένο. Όμως το ηλεκτρικό φρένο μπορεί να δράσει επίσης με καθυστέρηση. Καμιά φορά το ηλεκτρικό φρένο δεν είναι ενεργό. Εάν το ηλεκτρικό φρένο συχνά δεν είναι ενεργό πρέπει το πριόνι να προσκομιστεί στο εξουσιοδοτημένο σέρβις. Μόνο μετά την ακινητοποίηση της πριονολάμας τραβάτε το πριόνι από το τεμάχιο κατεργασίας. 

Συντήρηση

Διατηρείτε πάντοτε τις σχισμές εξαερισμού στη μηχανή καθαρές. Χρησιμοποιείτε μόνο εξαρτήματα και ανταλλακτικά Milwaukee. Πριν από κάθε εργασία στη μηχανή αφαιρείτε την μπαταρία.  

Τάση: 18V

Πλήθος μπαταριών: 0

Φορτιστής: Όχι

Μήκος διαδρομής: 20mm

Ταχύτητα(χωρίς φορτίο): 0-3000spm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Milwaukee

Προσοχή

Διαβάστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις οδηγίες χρήσεως. Αμέλειες κατά την τήρηση των προειδοποιητικών υποδείξεων μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία, κίνδυνο πυρκαγιάς ή/και σοβαρούς τραυματισμούς. Να πιάνετε τη συσκευή στις μονωμένες χειρολαβές όταν εκτελείτε εργασίες κατά τις οποίες τα κοπτικά εργαλεία θα μπορούσαν να πέσουν πάνω σε κρυμμένα καλώδια ρεύματος. Χρησιμοποιείτε προστατευτικό εξοπλισμό. Κατά την εργασία με τη μηχανή φοράτε πάντα προστατευτικά γυαλιά. Συνιστούμε επίσης προστατευτική ενδυμασία όπως επίσης μάσκα προστασίας αναπνοής, προστατευτικά γάντια, σταθερά και ασφαλή στην ολίσθηση υποδήματα, κράνος και ωτοασπίδες. Η σκόνη που δημιουργείται κατά την εργασία είναι συχνά επιβλαβής για την υγεία και δεν επιτρέπεται να έλθει στο σώμα. Να φοράτε κατάλληλη μάσκα προστασίας από σκόνη. Μην επεξεργάζεστε επικίνδυνα για την υγεία υλικά (π.χ. αμίαντος). Σε περίπτωση μπλοκαρίσματος της αρίδας απενεργοποιείστε αμέσως τη συσκευή! Μην ενεργοποιείτε εκ νέου τη συσκευή όσο η αρίδα είναι μπλοκαρισμένη. Σ' αυτή τη περίπτωση θα μπορούσε να προκύψει υψηλή ροπή αντίδρασης. Βρείτε την αιτία του μπλοκαρίσματος της αρίδας και ξεμπλοκάρετέ την λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες ασφαλείας. Πιθανές αιτίες: • Η αρίδα μάγκωσε με το προς κατεργασία κομμάτι. • Σπάσιμο του προς κατεργασία υλικού. • Υπερφόρτωση του ηλεκτρικού εργαλείου. Μην απλώνετε τα χέρια σας στην επικίνδυνη περιοχή της μηχανής όταν είναι σε λειτουργία. Η θερμοκρασία της αρίδας μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα κατά τη λειτουργία. ΠΡΟEIΔΟΠΟIΗΣΗ! Κίνδυνος εγκαύματος • κατά την αλλαγή εργαλείου (αρίδας) • κατά την απόθεση της συσκευής. Τα γρέζια ή οι σκλήθρες δεν επιτρέπεται να απομακρύνονται όσο η μηχανή βρίσκεται σε λειτουργία. Κατά τις εργασίες σε τοίχο, οροφή ή δάπεδο προσέχετε για τυχόν ηλεκτρικά καλώδια και για σωλήνες αερίου και νερού. Ασφαλίστε το προς κατεργασία κομμάτι στη μέγγενη ή με μια άλλη διάταξη στερέωσης. Μη ασφαλισμένα προς κατεργασία κομμάτια μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς και ζημίες. Οι ραγισμένες πριονόλαμες (πριονόδισκοι) ή αυτές που έχουν παραμορφωθεί δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν! Το πριόνισμα με βύθισμα είναι δυνατό μόνο σε μαλακά υλικά (ξύλο, ελαφρά δομικά υλικά για τοιχώματα), στα σκληρότερα υλικά (μέταλλα) πρέπει να ανοιχτεί μια τρύπα αντίστοιχη στο μέγεθος της πριονόλαμας. Πριν από κάθε εργασία στη μηχανή αφαιρείτε την ανταλλακτική μπαταρία. 

                                 

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Σπαθοσέγα ενός χεριού C18 HZ-0 Milwaukee 4933416785

Σπαθοσέγα ενός χεριού C18 HZ-0 Milwaukee 4933416785

Milwaukee επαναφορτιζόμενη σπαθοσέγα ενός χεριού C18 HZ-0, χωρίς μπαταρίες και φορτιστή

Γράψτε μια κριτική

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: