Παχύμετρα-Μικρόμετρα

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μικρόμετρο αναλογικό 25mm σε κασετίνα VOGEL 231351

10609

Νέο

Vogel Αναλογικό μικρόμετρο με εύρος μέτρησης έως 25mm 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 4 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 4 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,80 €.


48,60 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 231351

Το αναλογικό μικρόμετρο είναι ένα από τα βασικά εργαλεία μέτρησης. Είναι ιδανικό για τη μέτρηση της εξωτερικής διάστασης μικρών αντικειμένων και οι ενδείξεις εμφανίζονται σε χιλιοστά(mm). Διαθέτει στοπ για τη σταθεροποίηση του κινητού στελέχους στην επιθυμητή θέση, γρήγορα και με ακρίβεια, και καστάνια στο άκρο για συνεχή πίεση του αντικειμένου. Το σταθερό και κινητό στέλεχος του εργαλείου έχουν ματ φινίρισμα χρωμίου ενώ το τμήμα που περιβάλλει τις σιαγόνες είναι σφυρήλατο, βαμμένο με γκρι βερνίκι και μόνωση. Οι σιαγόνες είναι καρβιδίου και σκληρυμένες. Είναι ένα εργαλείο κατασκευασμένο σύμφωνα με το DIN 863.

Οδηγίες χρήσης

Πριν τη χρήση, βεβαιωθείτε ότι το εργαλείο είναι απαλλαγμένο από γράσα, σκόνη, βρωμιά και άλλα υπολείμματα. Για τον καθαρισμό του χρησιμοποιήστε ένα πανί και καθαρίστε όλες τις επιφάνειες. Περιστρέψτε το κινητό στέλεχος αριστερόστροφα μέχρι να απομακρυνθούν τα δύο τμήματα του άξονα. Τοποθετήστε το αντικείμενο και περιστρέψτε το κινητό στέλεχος δεξιόστροφα, ώστε οι σιαγόνες να σφίξουν το αντικείμενο. Οι ενδείξεις εμφανίζονται στο σταθερό και το περιστρεφόμενο στέλεχος του εργαλείου. Για την ανάγνωση της διάστασης προσθέστε τις δύο ενδείξεις.

Κλίμακα μετρήσεων: 0-25mm

Ευκρίνεια: 0.01mm/0.0005inches

Μήκος εργαλείου: 12cm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο με κλειδάκι, σε πρακτική κασετίνα

Κατασκευαστής: Vogel Germany

Προσοχή

Απαγορεύεται να μετράτε τα εξαρτήματα που εκτελούν περιστροφική κίνηση λόγω κινδύνου σωματικών βλαβών, συνεπεία της επαφής με τα περιστρεφόμενα μέρη μηχανής. Απαγορεύεται η παροχή τάσης σε οποιοδήποτε εξάρτημα του μικρόμετρου. Μακριά από παιδιά.

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μικρόμετρο αναλογικό 25mm σε κασετίνα VOGEL 231351

Μικρόμετρο αναλογικό 25mm σε κασετίνα VOGEL 231351

Vogel Αναλογικό μικρόμετρο με εύρος μέτρησης έως 25mm 

Γράψτε μια κριτική

10 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: