Μύτες-Αντάπτορες-Μαγνητικά Καρυδάκια

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μύτες 1/4" 25mm με μαγνητικό αντάπτορα σετ 33 τεμ. FORCE 2331

5025

Νέο

Force Σετ με μύτες ακριβείας 1/4", 25mm, και μαγνητικό αντάπτορα, 33 τεμαχίων. Το σετ περιλαμβάνει μύτες Torq, Tri-wing, Spanner, Άλλεν ασφαλείας και Torx με τρύπα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


13,10 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕΤ 33 Τεμαχίων

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 2331

Το σετ με μύτες και αντάπτορα της Force είναι ένα σετ εξαρτημάτων απαραίτητο για να καλύψει κάθε κατασκευαστική και επισκευαστική ανάγκη και ιδανικό για χρήση με βιδολόγο ή μαγνητικό κατσαβίδι χειρός για μύτες. Περιλαμβάνει μύτες torq(torq set), tri-wing(τρίφτερες), spanner(διχαλωτές), hex security(άλλεν), torx tamper(star-αστεράκι με τρύπα) και 1 μαγνητικό αντάπτορα. Οι μύτες αυτές είναι απαραίτητες για ιδιαίτερες βίδες που χρησιμοποιούνται κυρίως σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Έχουν βάση εξαγωνικής διατομής, μεγέθους 1/4"

Η μύτη torq-set διαφέρει από αυτή του σταυροκατσάβιδου μιας και έχει 4 πτερύγια, τα οποία δεν είναι ομόκεντρα. Ταιριάζει σε βίδες με κεφάλι τεσσάρων εγκοπών, όπου ένα ίσιο ή κατσαβίδι phillips δεν εφαρμόζει.

Η μύτη tri-wing διαφέρει από αυτή του σταυροκατσάβιδου μιας και έχει 3 πτερύγια αντί για 4, τα οποία δεν είναι ομόκεντρα και ταιριάζει σε βίδες με κεφάλι τριών εγκοπών. 

Η μύτη spanner έχει άκρη σχήματος "U" και καταλήγει σε 2 ακίδες. Είναι γνωστή επίσης ως snake-eyes και pig nose. 

Η μύτη άλλεν ασφαλείας(hex security) έχει άκρη με εξαγωνικό σχήμα αλλά στο κέντρο της έχει τρύπα, για να χρησιμοποιείται με βίδες άλλεν ασφαλείας(που δεν μπορούν να βιδωθούν με κάποιο απλό κατσαβίδι).

Η μύτη τορξ(torx-star) με τρύπα είναι απαραίτητη για βίδες που χρησιμοποιούνται στο μηχανολογικό τομέα, μιας και οι βίδες torx συναντώνται συνήθως σε μηχανές, αυτοκίνητα και οικιακές συσκευές. Η άκρη της είναι σε μορφή αστεριού με 6 γωνίες και τρύπα

Ο αντάπτορας είναι μαγνητικός για να κρατά με σταθερότητα και ασφάλεια τις μύτες και κατ'επέκταση τις βίδες, γεγονός που διευκολύνει το χρήστη και του προσφέρει ευελιξία και αυτονομία. Έχει εξάγωνη υποδοχή 1/4"(6.4mm). 

Όλα τα στοιχεία του σετ είναι τοποθετημένα σε θήκη από εύκαμπτο πλαστικό για να αντέχει στις πτώσεις και τις δύσκολες συνθήκες εργασίας. 

Μήκος μύτης: 25mm

Μήκος αντάπτορα: 60mm

Συσκευασία: 1 σετ 33 τεμαχίων που αποτελείται από 1 αντάπτορα 1/4", 3 μύτες torq(6, 8, 10), 4 μύτες tri-wing(1, 2, 3, 4), 4 μύτες spanner(4, 6, 8, 10), 6 εξάγωνες μύτες ασφαλείας(2mm, 2.5mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm), 6 εξάγωνες μύτες ασφαλείας(5/64", 3/32", 7/64", 1/8", 9/64", 5/32"), 9 μύτες torx tamperproof(TT8, TT10, TT15, TT20, TT25, TT27, TT30, TT35, TT40) σε ανθεκτική θήκη με καπάκι σε μπλίστερ

Χώρα προέλευσης: Ταϊβάν

Κατασκευαστής: Force

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικά εργαλεία. Ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή του ηλεκτρικού σας εργαλείου. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

     

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Μύτες 1/4" 25mm με μαγνητικό αντάπτορα σετ 33 τεμ. FORCE 2331

Μύτες 1/4" 25mm με μαγνητικό αντάπτορα σετ 33 τεμ. FORCE 2331

Force Σετ με μύτες ακριβείας 1/4", 25mm, και μαγνητικό αντάπτορα, 33 τεμαχίων. Το σετ περιλαμβάνει μύτες Torq, Tri-wing, Spanner, Άλλεν ασφαλείας και Torx με τρύπα

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: