Λάμες Σπαθοσέγας ξύλου μετάλλου

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Λάμα σπαθοσέγας μετάλλου 300mm Milwaukee 48005189

3747

Νέο

Milwaukee ανταλλακτικά πριόνια σπαθοσέγας 300mm, κατάλληλα για κοπή μετάλλου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


4,30 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 48005189

Η ανταλλακτική λάμα σπαθοσέγας Milwaukee είναι κατάλληλη για την κοπή μετάλλων, σιδηρούχων και μη. Είναι κατασκευασμένη από στρώσεις μετάλλων(Bi-Metal,Co), όχι κράμα, για μεγαλύτερη αντοχή, ευκαμψία και ελαστικότητα, να λυγίζει και να μη σπάει. Ο ευέλικτος σχεδιασμός υψηλής περιεκτικότητας ανθρακούχου χάλυβα(HCS) στο σώμα και υψηλής ταχύτητας χάλυβα(HSS) με 8% κοβάλτιο (Matrix II) στα δόντια της διμεταλλικής λάμας προσφέρει μέγιστη απόδοση στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Τα δόντια περιέχουν και 8% κοβάλτιο προσφέροντας αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η γεωμετρία τους, 18 tpi, συμβάλλει στην επίτευξη καλύτερης ταχύτητας και διπλασιάζει το χρόνο ζωής του ανταλλακτικού. 

Το κούμπωμα της λάμας είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την τεχνολογία TOUGH NECK™, έτσι οι εγκοπές γύρω από την υποδοχή ενισχύουν τη λεπίδα στο πιο αδύναμο σημείο της.

Το σώμα του πριονιού είναι λεπτό, με πάχος 0.90mm, για επίτευξη μέγιστης ταχύτητας και μεγάλη ευελιξία. Το πλάτος είναι ίσο σε όλο του το μήκος και εγγυάται ίσιες κοπές σε διάφορα υλικά. 

Το πριόνι σπαθοσέγας είναι ιδανικό για το κόψιμο χαλύβδινου πλαισίου με πάχος 1.5-4mm, ίνοξ(inox) με πάχος 1.5-4mmμεταλλικών σωλήνων με διάμετρο Φ10-Φ180mmμη σιδηρούχων μετάλλων με πάχος 1.5-4mmχάλυβα πάχους 1.5-4mm. Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση.

Συμβουλή: 

Για να διασφαλιστεί μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό ψύξης, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε παράταση της ζωής της λεπίδας.

Υλικό Ψυκτικό
Χαλκός/Νικέλιο/ Μαλακό ατσάλι/Inox Λάδι κοπής
Αλουμίνιο Νέφτι
PVC/Perspex Νερό
Ξύλο Ξηρά κοπή

Συμβατότητα: (υποδοχή 1/2") AEG, B&D, Bosch, DeWalt, Fein, Flex, Hilti, Makita, Metabo, Milwaukee, Porter Cable, Ridgid, Rothenberger, Ryobi, Skil

Μήκος λάμας: 300mm(12")

Απόσταση δοντιών: 1.4mm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο 

Χώρα κατασκευής: Η.Π.Α.

Κατασκευαστής: Milwaukee

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Φοράτε πάντα μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Τα εργαλεία κοπής μπορούν να σπάσουν. Ακολουθείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας που αναγράφονται στο ηλεκτρικό σας εργαλείο. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   Recycle.png      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Λάμα σπαθοσέγας μετάλλου 300mm Milwaukee 48005189

Λάμα σπαθοσέγας μετάλλου 300mm Milwaukee 48005189

Milwaukee ανταλλακτικά πριόνια σπαθοσέγας 300mm, κατάλληλα για κοπή μετάλλου

Γράψτε μια κριτική

12 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: