Λάμες Σπαθοσέγας ξύλου μετάλλου

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Λάμα σπαθοσέγας μετάλλου βαρέος τύπου 150mm Milwaukee 48005784

3247

Νέο

Milwaukee ανταλλακτικά πριόνια σπαθοσέγας βαρέος τύπου, μήκους 150mm, κατάλληλα για κοπή μετάλλου

Περισσότερες λεπτομέρειες

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


2,80 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 48005784

Η ανταλλακτική λάμα σπαθοσέγας Milwaukee είναι κατάλληλη για την κοπή μετάλλων, σιδηρούχων και μη. Έχει συμπαγές σώμα με πάχος 1.06mm και πλάτος 25mm για βελτιωμένη σταθερότητα και ελάχιστη δυνατή δόνηση. Είναι κατασκευασμένη από στρώσεις μετάλλων(Bi-Metal,Co), όχι κράμα, για μεγαλύτερη αντοχή, ευκαμψία και ελαστικότητα, να λυγίζει και να μη σπάει.

Η τεχνολογία Grid Iron™ προσδίδει ένα σχέδιο κυψέλης σε όλο το μήκος της λάμας αυξάνοντας σημαντικά την ακαμψία της λάμας και καθιστώντας την την πιο σκληρή μεταλλική λάμα κοπής SAWZALL® της αγοράς. Είναι ιδανική για να εκτελεί δύσκολες και ίσιες κοπές σε φύλλα μετάλλων και σωλήνες.

Οι λάμες Torch™ με το χαρακτηριστικό Double Duty Upgrade™ έχουν δόντια με τέτοια μορφή ιδανικά σχεδιασμένα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αντοχή.

Τα δόντια καρβιδίου, με 25% περισσότερο καρβίδιο, έχουν 50 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε χοντρά υλικά. Η γεωμετρία τους, 18 tpi, συμβάλλει στην επίτευξη καλύτερης ταχύτητας και διπλασιάζει το χρόνο ζωής της λάμας. 

Το κούμπωμα της λάμας είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με την τεχνολογία TOUGH NECK™, έτσι οι ανάγλυφες εσοχές γύρω από την υποδοχή ενισχύουν τη λεπίδα στο πιο αδύναμο σημείο της.

Το πριόνι σπαθοσέγας είναι ιδανικό για το κόψιμο μη σιδηρούχων μετάλλων(αλουμινίου, χαλκού, νικελίου) πάχους 2-8mmίνοξ(inox) με πάχος 2-4mmμεταλλικών σωλήνων με διάμετρο Φ10-Φ100mm, σιδηρούχων μετάλλων με πάχος 2-8mm.

Συμβουλή: 

Για να διασφαλιστεί μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό ψύξης, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε παράταση της ζωής της λεπίδας μέχρι 500%.

Υλικό Ψυκτικό
Χαλκός/Νικέλιο/ Μαλακό ατσάλι/Inox Λάδι κοπής
Αλουμίνιο Νέφτι
PVC/Perspex Νερό
Ξύλο Ξηρά κοπή

Μήκος λάμας: 150mm(6")

Απόσταση δοντιών: 1.4mm

Συσκευασία: η πώληση γίνεται ανά τεμάχιο (μπλίστερ 5 τεμαχίων)

Χώρα κατασκευής: Η.Π.Α.

Κατασκευαστής: Milwaukee

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Φοράτε πάντα μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Τα εργαλεία κοπής μπορούν να σπάσουν. Ακολουθείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας που αναγράφονται στο ηλεκτρικό σας εργαλείο. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   Recycle.png      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Λάμα σπαθοσέγας μετάλλου βαρέος τύπου 150mm Milwaukee 48005784

Λάμα σπαθοσέγας μετάλλου βαρέος τύπου 150mm Milwaukee 48005784

Milwaukee ανταλλακτικά πριόνια σπαθοσέγας βαρέος τύπου, μήκους 150mm, κατάλληλα για κοπή μετάλλου

Γράψτε μια κριτική

13 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: