Κατσαβίδια Δοκιμαστικά-1000V

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κατσαβίδι ηλεκτρολογικό με μόνωση 1000V ίσιο SL SKG 2247

Νέο

SKG κατσαβίδια με ίσια μύτη για ηλεκτρολόγους με μόνωση 1000V. Διατίθεται σε SL2.5x75mm, SL3x75mm, SL3x100mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


3,00 € (με Φ.Π.Α)

  • 2.5x75mm
  • 3x75mm
  • 3x100mm

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 2247

Το ηλεκτρολογικό κατσαβίδι SKG είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός με βαριά μόνωση, κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις και ιδανικό για ηλεκτρολογικές εργασίες.

Το κατσαβίδι έχει ίσια μύτη(SLotted).

Διαθέτει λαβή 2 συστατικών, ανάγλυφη, εργονομική, μαλακή που την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη. Η μεγάλη, πολύπλευρη λαβή του προσφέρει μεγάλη ροπή στρέψης και μεγάλη άνεση κατά τη χρήση. 

Είναι ελεγμένη κατά VDE και ικανοποιεί το πρότυπο μόνωσης IEC60900, ώστε να παρέχει ασφάλεια για εργασία με ρεύμα έως 1000V. Το μεγαλύτερο μέρος του άξονα έχει επένδυση προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πλάτος μύτης(mm)

Μήκος (mm)

2.5 75mm
3.0 75mm
3.0 100mm

Χρώμα: Κόκκινο-κίτρινο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Χώρα κατασκευής: Γερμανία

Κατασκευαστής: SKG

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά. Οι μονωμένες λαβές του εργαλείου είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, αν το εργαλείο έρθει σε επαφή με τάση ρεύματος μέχρι 1000V. Κλείνετε και απομονώνετε πάντα τις ηλεκτροφόρες γραμμές και τον εξοπλισμό πριν εκτελέσετε εργασίες κοντά σε αυτές. Να φοράτε πάντα φόρμα προστασίας και προστατευτικά γυαλιά όταν εκτελείτε εργασίες κοντά σε ηλεκτροφόρα πηγή. Να ελέγχετε πάντα τα μονωμένα εργαλεία πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ ένα εργαλείο αν έχει υποστεί φθορές ή έχει καταστραφεί η μόνωσή του. Να διατηρείτε τις επιφάνειες των μονωμένων εργαλείων πάντοτε καθαρές, στεγνές και χωρίς ξένες ουσίες καθώς μπορεί να είναι ηλεκτρικά αγώγιμες. Όταν χρησιμοποιείτε μονωμένα εργαλεία μην αγγίζετε ποτέ το μη μονωμένο μέρος του εργαλείου ή άλλο αγώγιμο αντικείμενο, καθώς μπορεί να εφάπτονται με ηλεκτροφόρα πηγή.

            

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κατσαβίδι ηλεκτρολογικό με μόνωση 1000V ίσιο SL SKG 2247

Κατσαβίδι ηλεκτρολογικό με μόνωση 1000V ίσιο SL SKG 2247

SKG κατσαβίδια με ίσια μύτη για ηλεκτρολόγους με μόνωση 1000V. Διατίθεται σε SL2.5x75mm, SL3x75mm, SL3x100mm

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: