Κατσαβίδια Δοκιμαστικά-1000V

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Κατσαβίδι ηλεκτρολογικό με μόνωση 1000V σταυρός PH PASCO TOOLS

Νέο

Pasco tools σταυροκατσάβιδα με μαγνητική μύτη Phillips για ηλεκτρολόγους με μόνωση 1000V. Διατίθεται σε PH0x75mm, PH1x80mm, PH2x100mm

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


1,50 € (με Φ.Π.Α)

  • PH0x75mm
  • PH1x80mm
  • PH2x100mm

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το ηλεκτρολογικό κατσαβίδι Pasco tools είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός με βαριά μόνωση, κατάλληλο για πολλαπλές χρήσεις και ιδανικό για ηλεκτρολογικές εργασίες.

Το εργαλείο είναι κατασκευασμένο από κράμα χάλυβα χρωμίου-βαναδίου(CrV), προσδίδοντάς του μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια ζωής.

Το κατσαβίδι έχει σταυρωτή μύτη (phillips), μαύρη και μαγνητίζει τις βίδες, γεγονός που διευκολύνει το χειριστή προσφέροντας αυτονομία, ευελιξία και άνεση στη χρήση.

Διαθέτει λαβή 2 συστατικών, ανάγλυφη, εργονομική, μαλακή που το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη. Στο πάνω μέρος της έχει ανάγλυφα σημεία για την άνετη τοποθέτηση των δακτύλων. Η μεγάλη του λαβή προσφέρει μεγάλη ροπή στρέψης και μεγάλη άνεση κατά τη χρήση. 

Είναι ελεγμένη κατά VDE και ικανοποιεί το πρότυπο μόνωσης IEC60900, ώστε να παρέχει ασφάλεια για εργασία με ρεύμα έως 1000V. Το μεγαλύτερο μέρος του άξονα έχει επένδυση προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κωδικός Τύπος μύτης 

Μήκος (mm)

022510 PH0 75mm
022511 PH1 80mm
022512 PH2 100mm

Χρώμα: Κόκκινο-κίτρινο

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Pasco Tools

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά. Οι μονωμένες λαβές του εργαλείου είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, αν το εργαλείο έρθει σε επαφή με τάση ρεύματος μέχρι 1000V. Κλείνετε και απομονώνετε πάντα τις ηλεκτροφόρες γραμμές και τον εξοπλισμό πριν εκτελέσετε εργασίες κοντά σε αυτές. Να φοράτε πάντα φόρμα προστασίας και προστατευτικά γυαλιά όταν εκτελείτε εργασίες κοντά σε ηλεκτροφόρα πηγή. Να ελέγχετε πάντα τα μονωμένα εργαλεία πριν τα χρησιμοποιήσετε. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ ένα εργαλείο αν έχει υποστεί φθορές ή έχει καταστραφεί η μόνωσή του. Να διατηρείτε τις επιφάνειες των μονωμένων εργαλείων πάντοτε καθαρές, στεγνές και χωρίς ξένες ουσίες καθώς μπορεί να είναι ηλεκτρικά αγώγιμες. Όταν χρησιμοποιείτε μονωμένα εργαλεία μην αγγίζετε ποτέ το μη μονωμένο μέρος του εργαλείου ή άλλο αγώγιμο αντικείμενο, καθώς μπορεί να εφάπτονται με ηλεκτροφόρα πηγή.

            

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Κατσαβίδι ηλεκτρολογικό με μόνωση 1000V σταυρός PH PASCO TOOLS

Κατσαβίδι ηλεκτρολογικό με μόνωση 1000V σταυρός PH PASCO TOOLS

Pasco tools σταυροκατσάβιδα με μαγνητική μύτη Phillips για ηλεκτρολόγους με μόνωση 1000V. Διατίθεται σε PH0x75mm, PH1x80mm, PH2x100mm

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: