Καρφωτικά-Δίχαλα

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Καρφωτικό χειρός βαρέος τύπου STANLEY 6-TR150HL

15197

Νέο

Stanley καρφωτικό χειρός βαρέος τύπου, από αλουμίνιο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή/παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 2 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 2 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,40 €.


24,50 € (με Φ.Π.Α)

-4,00 €

28,50 €

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 6-TR150HL

Το καρφωτικό της Stanley είναι ένα απαραίτητο εργαλείο χειρός για τη στερέωση και την ένωση υλικών. Χρησιμοποιείται σε χόμπι, χειροτεχνίες, κατασκευές, επισκευές και εργασίες DIY(Do It Yourself). 

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Παρέχει τη δυνατότητα ρύθμιση Hi/Lo ανάλογα με το υλικό. Έχει υποδοχέα δίχαλων εύκολης πρόσβασης, που μειώνει το χρόνο που απαιτείται για επαναφόρτιση. Διαθέτει λαβή εύκολης πίεσης για εύκολη και άνετη χρήση. Έχει δακτύλιο για να ασφαλίζει όταν αποθηκεύεται. Δέχεται δίχαλα τύπου G 4/11/140, 6mm(1/4"), 8mm(5/16"), 10mm(3/8"), 12mm(1/2"), 14mm(9/16")(δεν περιλαμβάνονται στη συσκευασία).

Τροφοδότηση

Κρατήστε το καρφωτικό ανάποδα και απελευθερώστε την ασφάλεια τροφοδότησης. Τραβήξτε τη συρταρωτή βάση για να την ανοίξετε. Τοποθετήστε ένα σετ καρφίδων στην υποδοχή με τα πόδια των καρφίδων στραμμένα προς τα επάνω. Πιέστε τη συρταρωτή βάση για να κλείσει, βεβαιώνοντας ότι εμπλέκεται η ασφάλεια. Ο διακόπτης λειτουργίας υψηλής/χαμηλής ισχύος, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καρφωτικού, ελέγχει τη λειτουργία.

Λειτουργία

Τοποθετήστε το εργαλείο με το σημείο εξόδου καρφίδων να συμπίπτει στο σημείο που θέλετε να καρφώσετε. Συγκρατήστε το καρφωτικό με τα δάκτυλά σας μέσω του ανοίγματος και πιέστε τη λαβή, μέχρις ότου απελευθερωθεί ο μηχανισμός και καρφώσει την καρφίδα. Για καλύτερα αποτελέσματα, συγκρατήστε το καρφωτικό, ώστε η πίεση που ασκείτε προς τα κάτω να διατηρεί το σημείο εξόδου των καρφίδων σταθερά επάνω στην επιφάνεια που θα καρφώσετε. 

Αποκατάσταση εμπλοκών ή αφαίρεση καρφίδων

Ανοίξτε την υποδοχή όπως όταν πρόκειται να τροφοδοτήσετε το καρφωτικό. Αφαιρέστε τυχόν μπλοκαρισμένη καρφίδα ή όλες τις καρφίδες. Κλείστε την υποδοχή, όπως όταν πρόκειται να τροφοδοτήσετε το καρφωτικό.

Ασφάλιση της λαβής στην κάτω θέση για την αποθήκευση του εργαλείου

Βεβαιωθείτε ότι το καρφωτικό δεν έχει τροφοδοτηθεί με καρφίδες. Συγκρατήστε τη λαβή προς τα κάτω και εμπλέξτε την ασφάλεια της λαβής στις εγκοπές που υπάρχουν στο εσωτερικό τμήμα της λαβής.

Κατάλληλα δίχαλα: από 6mm έως 14mm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Stanley

Προσοχή

Προτού χρησιμοποιήσετε το καρφωτικό διαβάστε τις οδηγίες και φυλάξτε τις. Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά. Όταν χρησιμοποιείτε το καρφωτικό να φοράτε γυαλιά ασφαλείας. Να εξετάζετε τα υλικά που καρφώνετε. Να προσέχετε για ενδεχόμενους κινδύνους όπως τα ηλεκτροφόρα σύρματα. Μην τεντώνεστε υπερβολικά γιατί θα χάσετε την ισορροπία σας ή τη σωστή σας στάση. Μην επιχειρήσετε να αποσυναρμολογήσετε ή να επανασυναρμολογήσετε το εργαλείο αυτό. Δε διατίθενται ανταλλακτικά. Το εργαλείο αυτό έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει επαγγελματική αντοχή σε κανονικές εφαρμογές, χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση εξαρτημάτων.

            

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Καρφωτικό χειρός βαρέος τύπου STANLEY 6-TR150HL

Καρφωτικό χειρός βαρέος τύπου STANLEY 6-TR150HL

Stanley καρφωτικό χειρός βαρέος τύπου, από αλουμίνιο για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Γράψτε μια κριτική

14 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: