Καθαριστικά

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Καθαριστικό ξερής σιλικόνης VIA-SIL 50gr SARATOGA

7365

Νέο

VIA-SIL απομακρύνει τη στεγνή σιλικόνη

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεση παραλαβή / παράδοση 1 έως 3 ημέρες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


4,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το VIA-SIL είναι το πρώτο προϊόν που εξαφανίζει αποτελεσματικά κάθε ίχνος από στεγνή σιλικόνη, χωρίς να χαράζει και χωρίς να καταστρέφει τις επιφάνειες.

Χρησιμεύει για να διαλύει τη σκληρή σιλικόνη από επιφάνειες από γυαλί, κεραμικό, ατσάλι, ανωδιομένο αλουμίνιο και πλεξιγκλάς.

Σε άλλα υλικά και σε βαμμένες επιφάνειες συνιστάται να δοκιμάζεται το προϊόν σε μία μικρή επιφάνεια που δε φαίνεται, πριν χρησιμοποιηθεί.

Εφαρμογή

Το προϊόν ενεργεί μόνο σε σκληρή και στεγνή σιλικόνη, χωρίς λιπαρές ουσίες και βρωμιές. Πρώτα απομακρύνετε τη μεγαλύτερη ποσότητα σιλικόνης με μία λάμα. Ανακινείστε τη φιάλη και απλώστε άφθονο προϊόν σε ένα στρώμα 2 χιλ. πάνω στην υπόλοιπη σιλικόνη. Μετά από 2-3 ώρες αφαιρέστε τη διαλυμένη σιλικόνη με μία σπάτουλα και καθαρίστε τα υπολείμματα με ένα πανί βουτηγμένο σε νέφτι. Αν είναι απαραίτητο επαναλάβετε την εργασία. 

Συσκευασία: φιάλη 50gr μπλίστερ

Κατασκευαστής: Saratoga

Κίνδυνος:

Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να φοράτε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ενδύματα, μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Πλύνετε καλά τα χέρια μετά το χειρισμό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αφαιρέστε τους φακούς επαφής αν φοράτε και αν μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλύντε με άφθονο νερό και σαπούνι. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Να χρησιμοποιείται μόνο σε ανοικτό ή καλά αεριζόμενο χώρο. Η απόρριψη θα πρέπει να γίνεται από εξουσιοδοτημένη εταιρεία διαχείρισης αποβλήτων. Μακριά από παιδιά.

Περιέχει benzenesulphonic, 4-C10-13-sec-alkyl derivates

         

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Καθαριστικό ξερής σιλικόνης VIA-SIL 50gr SARATOGA

Καθαριστικό ξερής σιλικόνης VIA-SIL 50gr SARATOGA

VIA-SIL απομακρύνει τη στεγνή σιλικόνη

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: