Εξωλκείς

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Εξωλκέας με 2 πόδια 150mm Sparta 525055

01742

Νέο

Sparta εξωλκέας με 2 βραχίονες, 150mm, κατάλληλος για την εξαγωγή τροχαλιών, δακτυλίων και ρουλεμάν.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 1 πόντος επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 1 πόντος που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,20 €.


13,50 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 525105

Ο εξωλκέας με 2 σιαγόνες της Sparta μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη γρήγορη αφαίρεση δισκοειδών ελασμάτων, ένσφαιρων ρουλεμάν, τροχών, τροχαλίων τραπεζοειδούς ιμάντα και σφονδύλων που εδράζουν σε άξονες μεγαλύτερου μήκους κ.λπ. με ελάχιστη προσπάθεια. Διαθέτει δύο ποδαράκια με γάντζους συγκράτησης και στις δύο πλευρές τους. Ο κεντρικός κοχλίας έχει εξαγωνικό άκρο. Το άνοιγμα των γάντζων αυξάνεται περίπου κατά 1 εκατοστό κάθε 1,5 στροφή. Είναι ιδανικός για εργασία σε περιορισμένο χώρο.

Χρήση

Ανοίξτε τα πόδια και χρησιμοποιήστε το κλειδί για να μετακινήσετε τον κεντρικό κοχλία προς τα επάνω. Οι αυλακώσεις στα άκρα των βραχιόνων έλξης στερεώνονται με μια βίδα, στη συνέχεια το κυλινδρικό τμήμα μπορεί να μετατοπιστεί με το σφίξιμο του κεντρικού μπουλονιού.

Μέγεθος σιαγόνων: 150mm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο σε μπλίστερ

Κατασκευαστής: Sparta

Προσοχή

Τηρείτε πάντα τους κανόνες ασφαλείας όταν χρησιμοποιείτε εργαλεία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον κατάλληλο εξωλκέα για την εργασία που θέλετε να κάνετε. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε έναν εξωλκέα, το μέγεθος του οποίου να είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το απαιτούμενο μέγεθος. Πριν από την έναρξη της εργασίας, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε και να λιπάνετε το κεντρικό μπουλόνι με γράσο. Κατά τη διάρκεια της εργασίας είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε προστατευτικά γυαλιά. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε εργαλεία χειρός, μη χρησιμοποιείτε εργαλεία με πνευματική κίνηση. Βεβαιωθείτε ότι το εργαλείο είναι κεντραρισμένο στον άξονα. Αυτό είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί μια δύναμη έλξης κατά μήκος του άξονα. Μην τροποποιείτε τα μέρη του κόβοντας ή λειαίνοντάς τα. Μη θερμαίνετε τον εξωλκέα. Η θέρμανση μπορεί να προκαλέσει χαλάρωση του μηχανισμού. Αφού ολοκληρώσετε την εργασία, είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τον εξωλκέα. Αυτή η συσκευή πρέπει να αποθηκεύεται σε ξηρό μέρος. Να το χρησιμοποιείτε μόνο για το σκοπό για τον οποίο προορίζεται. Σε περίπτωση απροσεξίας μπορεί να προκληθούν βλάβες. Μακριά από παιδιά.

   

Οι εικόνες μπορεί να είναι ενδεικτικές.

Δείτε ακόμα:

Εξωλκέας με 2 πόδια 100mm Sparta 525105

Εξωλκέας με 3 πόδια 100mm Sparta 525305

Εξωλκέας με 3 πόδια 150mm Sparta 525355

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Εξωλκέας με 2 πόδια 150mm Sparta 525055

Εξωλκέας με 2 πόδια 150mm Sparta 525055

Sparta εξωλκέας με 2 βραχίονες, 150mm, κατάλληλος για την εξαγωγή τροχαλιών, δακτυλίων και ρουλεμάν.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: