Δράπανα-Σκαπτικά-Βιδολόγοι Μπαταρίας

Πληροφορίες

Follow us on facebook

Μόνο Online!

Περιστροφικό κρουστικό πιστολέτο SDS-Plus M12 H-402C Milwaukee 4933441164

Νέο

Milwaukee Επαναφορτιζόμενο περιστροφικό κρουστικό πιστολέτο SDS-Plus M12 H-402C 

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν παραγγελίας

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 37 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 37 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 7,40 €.


371,00 € (με Φ.Π.Α)

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Κωδικός: 4933441164

Το περιστροφικό κρουστικό πιστολέτο της Milwaukee έχει εργονομικό, συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό, που επιτρέπει την εργασία σε στενά και δυσπρόσιτα σημεία και μειώνει την κόπωση κατά τη χρήση.  

Έχει 2 λειτουργίες χρήσης, περιστροφή με κρούση ή απλή περιστροφή για μέγιστη ευελιξία. Το κρουστικό τρύπημα, που παρέχει, είναι βελτιστοποιημένο για οπές 4-8mm(μεγ. 13mm). Έχει χαμηλά επίπεδα δόνησης 6.7m/s². Το φως led προσφέρει καλύτερη ορατότητα κατά την εργασία. 

Το ευφυές σύστημα REDLINK PLUS™ παρέχει το πιο εξελιγμένο σύστημα ψηφιακής προστασίας υπερφόρτωσης του εργαλείου/μπαταρίας και βελτιώνει τις επιδόσεις του εργαλείου υπό φορτίο. Ο ανεξάρτητος επόπτης στοιχείων μπαταρίας εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και ζωής των µπαταριών. Έχει ένδειξη φορτίου μπαταρίας που εμφανίζει τη στάθμη της εναπομείνασας μπαταρίας. 

Οι μπαταρίες REDLITHIUM™-ION έχουν καλύτερη δομή, καλύτερες επιδόσεις απρόσκοπτης λειτουργίας και μεγάλη αντοχή στις σκληρές συνθήκες εργασίας. Πιο συγκεκριμένα σε σύγκριση με τις standard μπαταρίες Lithium-ion έχουν έως και 2.5 φορές μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης, έως και 20 φορές περισσότερη ισχύ, έως και 2 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και δουλεύουν έως και τους -20°C. Το σύστημα μπαταρίας του είναι ευέλικτο και ταιριάζουν όλες οι μπαταρίες M12™ της MILWAUKEE®

Συμμορφώνεται με όλες τις σχετικές διατάξεις των οδηγιών 2011/65/ΕΕ 2000/14/ΕK 2006/42/ΕK 2014/30/ΕΕ και έχουν εφαρμοστεί τα ακόλουθα εναρμονισμένα πρότυπα EN 60745-1:2009 + A11:2010 EN 60745-2-6:2010 EN 55014-1:2006 + A1:2009 + A2:2011 EN 55014-2:2015 EN 50581:2012.

Τάση: 12V

Χωρητικότητα μπαταρίας: 4Ah

Τύπος μπαταρίας: Li-ion

Πλήθος μπαταριών: 2

Φορτιστής: Ναι

Χρόνος φόρτισης: 80min

Κρουστική ενέργεια(Blow energy EPTA (J)): 0.9

Δράση πλήρους φορτίου: 0-5350bpm

Μέγιστο πάχος τσιμέντου: 13mm

Μέγιστο πάχος χάλυβα: 8mm

Μέγιστο πάχος ξύλου: 10mm

Ταχύτητα(χωρίς φορτίο): 0-800rpm

Συσκευασία: 1 τεμάχιο

Κατασκευαστής: Milwaukee

Προσοχή

Διαβάστε όλες τις Υποδείξεις ασφαλείας και τις Οδηγίες. Αμέλειες κατά την τήρηση των προειδοποιητικών υποδείξεων μπορεί να προκαλέσουν ηλεκτροπληξία, κίνδυνο πυρκαγιάς ή/και σοβαρούς τραυματισμούς. Φυλάξτε όλες τις προειδοποιητικές υποδείξεις και οδηγίες για κάθε μελλοντική χρήση. Φοράτε ωτοασπίδες. Η επίδραση του θορύβου μπορεί να προκαλέσει απώλεια ακοής. Χρησιμοποιείτε με τη συσκευή τις προμηθευόμενες πρόσθετες χειρολαβές. Η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό. Να πιάνετε τη συσκευή στις μονωμένες χειρολαβές όταν εκτελείτε εργασίες κατά τις οποίες τα κοπτικά εργαλεία θα μπορούσαν να πέσουν επάνω σε κρυμμένα καλώδια ρεύματος. Η επαφή των κοπτικών εργαλείων με αγωγό τροφοδοσίας τάσης μπορεί να θέσει τα μεταλλικά τμήματα της συσκευής υπό τάση και να προκαλέσει ηλεκτροπληξία. Περαιτέρω οδηγίες ασφαλείας και χρήσεως Χρησιμοποιείτε προστατευτικό εξοπλισμό. Κατά την εργασία με τη μηχανή φοράτε πάντα προστατευτικά γυαλιά. Συνιστούμε επίσης προστατευτική ενδυμασία όπως επίσης μάσκα προστασίας αναπνοής, προστατευτικά γάντια, σταθερά και ασφαλή στην ολίσθηση υποδήματα, κράνος και ωτοασπίδες. Η δημιουργούμενη κατά την εργασία σκόνη είναι συχνά επιβλαβής για την υγεία και δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με το σώμα. Χρησιμοποιείτε μια διάταξη αναρρόφησης της σκόνης και φοράτε επιπλέον μια κατάλληλη προσωπίδα προστασίας από τη σκόνη. Απομακρύνετε επιμελώς τη μαζεμένη σκόνη, π.χ. με αναρρόφηση. Μην επεξεργάζεστε επικίνδυνα για την υγεία υλικά (π.χ. αμίαντος). Κατά τις εργασίες σε τοίχο, οροφή ή δάπεδο προσέχετε για τυχόν ηλεκτρικά καλώδια και για σωλήνες αερίου και νερού. Ασφαλίστε το προς κατεργασία κομμάτι στη μέγγενη ή με μια άλλη διάταξη στερέωσης. Μη ασφαλισμένα προς κατεργασία κομμάτια μπορεί να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς και ζημίες. Σε περίπτωση μπλοκαρίσματος της αρίδας απενεργοποιείστε αμέσως τη συσκευή! Μην ενεργοποιείτε εκ νέου τη συσκευή όσο η αρίδα είναι μπλοκαρισμένη. Σ‘ αυτή τη περίπτωση θα μπορούσε να προκύψει υψηλή ροπή αντίδρασης. Βρείτε την αιτία του μπλοκαρίσματος της αρίδας και ξεμπλοκάρετέ την λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες ασφαλείας. Πιθανές αιτίες γι‘ αυτό θα μπορούσαν να είναι: • Η αρίδα μάγκωσε με το προς κατεργασία κομμάτι. • Θραύση του επεξεργαζόμενου υλικού • Υπερφόρτωση του ηλεκτρικού εργαλείου. Μην απλώνετε τα χέρια σας στην επικίνδυνη περιοχή της μηχανής όταν είναι σε λειτουργία. Η θερμοκρασία της αρίδας μπορεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα κατά τη λειτουργία. ΠΡΟEIΔΟΠΟIΗΣΗ! Κίνδυνος εγκαύματος • κατά την αλλαγή εργαλείου (αρίδας) • κατά την απόθεση της συσκευής Τα γρέζια ή οι σκλήθρες δεν επιτρέπεται να απομακρύνονται όσο η μηχανή βρίσκεται σε λειτουργία. Πριν από κάθε εργασία στη μηχανή αφαιρείτε την ανταλλακτική μπαταρία. 

                           

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

Περιστροφικό κρουστικό πιστολέτο SDS-Plus M12 H-402C Milwaukee 4933441164

Περιστροφικό κρουστικό πιστολέτο SDS-Plus M12 H-402C Milwaukee 4933441164

Milwaukee Επαναφορτιζόμενο περιστροφικό κρουστικό πιστολέτο SDS-Plus M12 H-402C 

Γράψτε μια κριτική

Αξεσουάρ

24 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: