Αστάρια Νερού-Διαλύτη

Πληροφορίες

Follow us on facebook

RUSTABIL Σταθεροποιητικό σκουριάς ΧΡΩΤΕΧ

Νέο

Chrotex Ειδικό προϊόν νερού για τη σταθεροποίηση της σκουριάς. Μετατροπέας σκουριάς. Μετατρέπει τη σκουριασμένη επιφάνεια σε υγιή.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Άμεσα διαθέσιμο

Αγοράζοντας αυτό το προϊόν μπορείτε να μαζέψετε μέχρι και 3 πόντοι επιβράβευσης. Το καλάθι σου θα είναι συνολικά 3 πόντοι που μπορούν να μετασχηματιστούν σε κουπόνι αξίας 0,60 €.


9,85 € (με Φ.Π.Α)

  • 250ml
  • 900ml

Χαρακτηριστικά

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΕΜΑΧΙΟ

Άλλες πληροφορίες

Περιγραφή

Το RUSTABIL σταθεροποιητικό σκουριάς-μετατροπέας σκουριάς της Χρωτέχ είναι ένα ειδικό προϊόν νερού για τη σταθεροποίηση της σκουριάς. Εφαρμόζεται εύκολα και μετατρέπει τη σκουριασμένη επιφάνεια σε υγιή. Ενισχύει την επιφάνεια αυξάνοντας τις μηχανικές αντοχές και παρατείνοντας το χρόνο προστασίας της. Μειώνει το χρόνο και τα έξοδα εργασίας αφού αποτρέπει το τρίψιμο με γυαλόχαρτο. Είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του, δέχεται βαφή με αντισκοωριακό αστάρι ή τελικό χρώμα και δεν «ξερνάει» ακόμα κι όταν η επιφάνεια βάφεται με υδατοδιαλυτά χρώματα.

Η σταθεροποίηση της σκουριάς γίνεται εμφανής με την αλλαγή του χρώματος της επιφάνειας από καφεκόκκινο σε μπλε σκούρο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Μέθοδος εφαρμογής: πινέλο, ρολό

Στέγνωμα: 2-3 ώρες

Αραίωση: έτοιμο προς χρήση

Συσκευασία: 250ml, 900ml

Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Κατασκευαστής: Χρωτέχ

Τεχνικό φυλλάδιο

Κίνδυνοι και οδηγίες προφύλαξης RUSTABIL: Κίνδυνος.

Προκαλεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/προστατευτικά ενδύματα/μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/πρόσωπο. Πλύνετε σχολαστικά μετά το χειρισμό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Kαλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ/γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύντε με άφθονο νερό. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός συμβουλευτείτε/επισκεφθείτε γιατρό. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς. Περιέχει: μίγμα των: 5-χλωρο-2-μεθυλο-4-ισοθειαζολιν-3-όνη [EC no. 247-500-7] και 2- μεθυλο-2H-ισοθειαζολ-3-όνη [EC no. 220-239-6] (3:1). Περιέχει 1,2-βενζισοθειαζολ-3(2H)-όνη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

erethistiko-s.png      

Κριτικές

No customer comments for the moment.

Γράψτε μια κριτική

RUSTABIL Σταθεροποιητικό σκουριάς ΧΡΩΤΕΧ

RUSTABIL Σταθεροποιητικό σκουριάς ΧΡΩΤΕΧ

Chrotex Ειδικό προϊόν νερού για τη σταθεροποίηση της σκουριάς. Μετατροπέας σκουριάς. Μετατρέπει τη σκουριασμένη επιφάνεια σε υγιή.

Γράψτε μια κριτική

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: