Υλικά Συσκευασίας

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Υλικά Συσκευασίας

Τα υλικά συσκευασίας είναι απαραίτητα υλικά για τη συσκευασία και την προστασία δεμάτων και αντικειμένων από χτυπήματα, υγρασία κ.λπ., την προστασία των δαπέδων κατά τις εργασίες ανακαινίσεων, την προστασία των καυσόξυλων, το αμπαλάρισμα αντικειμένων για την ασφαλή μεταφορά τους κ.λπ.. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αυτοκόλλητες ταινίες, νάυλον,...

Τα υλικά συσκευασίας είναι απαραίτητα υλικά για τη συσκευασία και την προστασία δεμάτων και αντικειμένων από χτυπήματα, υγρασία κ.λπ., την προστασία των δαπέδων κατά τις εργασίες ανακαινίσεων, την προστασία των καυσόξυλων, το αμπαλάρισμα αντικειμένων για την ασφαλή μεταφορά τους κ.λπ.. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αυτοκόλλητες ταινίες, νάυλον, αεροπλάστ, στρετς φιλμ, χαρτιά, χαρτόνια, χαρτοκιβώτια μεταφορών.

Περισσότερα

Υλικά Συσκευασίας  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Αυτοκόλλητες Ταινίες

    Οι αυτοκόλλητες ταινίες είναι ταινίες που από τη μία τους πλευρά έχουν κόλλα ενώ από την άλλη έχουν διαφορετική σύσταση ώστε να βοηθούν σε διάφορες εργασίες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται ταινίες συσκευασίας, αλουμινοταινίες, αυτοκόλλητα αεροστόπ σφουγγάρι, αυτοβουλκανιζόμενες ταινίες, ταινίες βέλκρο, αντανακλαστικές ταινίες, αντιολισθητικές ταινίες, ταινίες διπλής όψης, μονωτικές ταινίες, ταινίες επιδιόρθωσης σίτας, ταινίες υφασμάτινες, χαρτοταινίες.

  • Νάυλον-Αεροπλάστ-Στρετ...

    Τα νάυλον, τα αεροπλάστ και τα στρετς φιλμ είναι απαραίτητα υλικά συσκευασίας για την προστασία δεμάτων και αντικειμένων από χτυπήματα, υγρασία κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αεροπλάστ, αεροχάρτ, νάυλον επικάλυψης ψιλό, νάυλον επικάλυψης χονδρό, νάυλον χονδρό, στρετς φιλμ.

  • Χαρτιά-Χαρτόνια

    Τα χαρτιά και τα χαρτόνια είναι απαραίτητα υλικά συσκευασίας για την προστασία των δαπέδων κατά τις εργασίες ανακαινίσεων, τη συσκευασία δεμάτων και αντικειμένων κ.α. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται χαρτιά οντουλέ, χαρτοκιβώτια μεταφορών.