Λάστιχα-Σωλήνες-Μονώσεις

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Λάστιχα-Σωλήνες-Μονώσεις

Τα λάστιχα, οι σωλήνες και οι μονώσεις είναι απαραίτητα υδραυλικά είδη για την όδευση του νερού και τη μόνωση των εκτεθειμένων σωλήνων από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται σωλήνες νερού, λάστιχα πλυντηρίου και τα εξαρτήματά τους, μονώσεις σωλήνων.

Λάστιχα-Σωλήνες-Μονώσεις  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Σωλήνες Νερού

    Οι σωλήνες νερού είναι απαραίτητα υδραυλικά είδη για την όδευση του νερού. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τα λάστιχα ποτίσματος σε διάφορες ποιότητες, τα λάστιχα σπιράλ, τα αλφαδολάστιχα, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες για air-condition.

  • Λάστιχα Πλυντηρίου

    Τα λάστιχα πλυντηρίου είναι απαραίτητα υδραυλικά είδη για την όδευση του νερού από και προς τη συσκευή του πλυντηρίου. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται οι εισαγωγές πλυντηρίου, οι εξαγωγές πλυντηρίου και διάφορα εξαρτήματα για τη σύνδεσή τους με την παροχή του νερού και τη συσκευή.

  • Μονώσεις Σωλήνων

    Οι μονώσεις σωλήνων είναι ιδανικές για την προστασία και τη μόνωση των εκτεθειμένων σωλήνων από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τοποθετούνται σε σωλήνες γαλβανιζέ, χαλκοσωλήνες, σωλήνες τουμποράματος, φυσικού αερίου, ηλιακού, ύδρευσης κ.λπ. Διατίθενται σε διάφορες διαμέτρους και μεγέθη.