Λαδομπογιές-Ειδικά Χρώματα

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Λαδομπογιές-Ειδικά Χρώματα

Οι λαδομπογιές και τα ειδικά χρώματα είναι απαραίτητα χρώματα για τη βαφή ή τη διακόσμηση μεταλλικών, ξύλινων και άλλων επιφανειών. Είναι βερνικοχρώματα που αραιώνονται με διαλυτικό ή νερό, προσφέρουν αντισκωριακή προστασία, είναι εύκολα στη χρήση, με μεγάλη καλυπτικότητα, είναι ανθεκτικά στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το συχνό πλύσιμο. Σε...

Οι λαδομπογιές και τα ειδικά χρώματα είναι απαραίτητα χρώματα για τη βαφή ή τη διακόσμηση μεταλλικών, ξύλινων και άλλων επιφανειών. Είναι βερνικοχρώματα που αραιώνονται με διαλυτικό ή νερό, προσφέρουν αντισκωριακή προστασία, είναι εύκολα στη χρήση, με μεγάλη καλυπτικότητα, είναι ανθεκτικά στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το συχνό πλύσιμο. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται λαδομπογιές διαλύτη, λαδομπογιές νερού και ειδικά χρώματα από τις εταιρείες ΧΡΩΤΕΧ, ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ και TETRALUX.

Περισσότερα

Λαδομπογιές-Ειδικά Χρώματα  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Λαδομπογιές Διαλύτη

    Οι λαδομπογιές διαλύτη είναι απαραίτητα χρώματα για τη βαφή μεταλλικών, ξύλινων και άλλων επιφανειών. Είναι βερνικοχρώματα που αραιώνονται με διαλυτικό, προσφέρουν αντισκωριακή προστασία και είναι πολύ ανθεκτικά στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το συχνό πλύσιμο.

  • Λαδομπογιές Νερού

    Οι λαδομπογιές νερού είναι απαραίτητα χρώματα για τη βαφή μεταλλικών, ξύλινων και άλλων επιφανειών. Είναι βερνικοχρώματα που αραιώνονται με νερό, είναι σχεδόν άοσμα, εύκολα στη χρήση, με μεγάλη καλυπτικότητα.

  • Λαδομπογιές Ειδικών...

    Οι λαδομπογιές ειδικών εφαρμογών είναι απαραίτητα χρώματα για τη βαφή και διακόσμηση μεταλλικών, ξύλινων και άλλων επιφανειών. Είναι ειδικά βερνικοχρώματα που αραιώνονται με ειδικό διαλυτικό ή νερό και έχουν ειδικές εφαρμογές. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται χρώματα αλουμινίου, χρώματα κυψελών, χρώματα μαυροπίνακα, χρώματα χρυσά ή μπρονζέ, χρώματα διαγράμμισης, χρώματα πλακιδίων, εποξικά χρώματα, χρώματα κιμωλίας, χρώματα υψηλής θερμοκρασίας από τις εταιρείες ΧΡΩΤΕΧ, ΧΡΩΜΟΔΟΜΗ και TETRALUX.