Καζανάκια-Μηχανισμοί Αέρος

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Καζανάκια-Μηχανισμοί Αέρος

Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καζανάκια, μηχανισμοί αέρος, φλοτέρ, φούσκες για καζανάκια, μπουτόν για καζανάκια, καπάκια λεκάνης WC και στηρίγματα καλυμμάτων σε μεγάλη ποικιλία.

Καζανάκια-Μηχανισμοί Αέρος  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Καζανάκια

  Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καζανάκια γωνιακά, καζανάκια ελεγχόμενης ροής, καζανάκια επικαθήμενα, καζανάκια με επένδυση φελιζόλ, καζανάκια πλαστικά, καζανάκια μεταλλικά, καζανάκια με μηχανισμό αέρος κ.λπ.

 • Μηχανισμοί Αέρος

  Οι μηχανισμοί αέρος είναι απαραίτητοι για να ρυθμίζουν τη ροή του νερού από τα καζανάκια. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται μηχανισμοί αέρος, μηχανισμοί αέρος κουμπωτοί, μηχανισμοί αέρος με διπλό κουμπί, μηχανισμοί αέρος με ρυθμιζόμενη υπερχείλιση.

 • Φλοτέρ-Φούσκες-Μπουτόν

  Τα φλοτέρ, οι φούσκες και τα μπουτόν είναι ανταλλακτικά κατάλληλα για μηχανισμούς αέρος. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κορμοί φούσκας, μπουτόν διπλά, μπουτόν στενά, μπουτόν φαρδιά, φλοτέρ, φλοτέρ πλαϊνά, φλοτέρ πυθμένος, φούσκες πλαστικές.

 • Καπάκια...

  Τα καπάκια λεκάνης WC είναι τα απαραίτητα ανταλλακτικά καλύμματα για τη λεκάνη της τουαλέτας. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και διάφορες διαστάσεις. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται και τα στηρίγματα των καλυμμάτων.