Είδη Μπάνιου-Κουζίνας

Στην κατηγορία είδη μπάνιου και κουζίνας περιλαμβάνονται μαχαίρια και ψαλίδια οικιακής χρήσης, αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας, χαρτοδοχεία, κάδοι απορριμμάτων, πιγκάλ, καλάθια απλύτων, λεκάνες, κουτιά αποθήκευσης, κουρτινόξυλα, κουρτίνες μπάνιου.

Είδη Μπάνιου-Κουζίνας  Υπάρχει 1 προϊόν.

Υποκατηγορίες

 • Μαχαίρια-Ψαλίδια

  Τα μαχαίρια και τα ψαλίδια οικιακής χρήσης είναι απαραίτητα για την κοπή διαφόρων υλικών στο σπίτι, τον κήπο, το κάμπινγκ κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται μαχαίρια, ψαλίδια γενικής χρήσης, ακονιστήρια.

 • Αξεσουάρ Μπάνιου-Κουζίνας

  Στην κατηγορία αξεσουάρ μπάνιου και κουζίνας περιλαμβάνονται προϊόντα όπως σιτάκια νεροχύτη, αξονάκια για χαρτοθήκες, χαρτοθήκες, σαπουνοθήκες, πλαστικές τάπες για σιφώνια και βαλβίδες κ.λπ.

 • Χαρτοδοχεία-Πιγκάλ-Κάδ...

  Τα χαρτοδοχεία και οι κάδοι απορριμμάτων είναι απαραίτητα αξεσουάρ μπάνιου για την απόρριψη των σκουπιδιών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κάδοι απορριμμάτων για την κουζίνα και το μπάνιο καθώς και πιγκάλ για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

 • Καλάθια...

  Στην κατηγορία περιλαμβάνονται καλάθια απλύτων και λεκάνες για το μάζεμα και πλύσιμο των ρούχων καθώς και κουτιά αποθήκευσης σε διάφορα μεγέθη.

 • Κουρτινόξυλα-Κουρτίνες...

  Τα κουρτινόξυλα και οι κουρτίνες μπάνιου είναι απαραίτητα αξεσουάρ για το μπάνιο.

Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο
Προβάλλονται 1 - 1 από 1 αντικείμενο