Εργαλεία Υδραυλικών

Τα εργαλεία υδραυλικών είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται για το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, την κοπή σωλήνων, τη διάτρηση νεροχύτων, τη διαμόρφωση σπειρωμάτων σε σωλήνες, τη σφράγιση, συγκόλληση, στεγανοποίηση διάφορων υλικών, την απόφραξη των σωληνώσεων της αποχέτευσης, των σιφονιών, των βόθρων κ.λπ. Στην κατηγορία περιλ...

Τα εργαλεία υδραυλικών είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται για το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων, την κοπή σωλήνων, τη διάτρηση νεροχύτων, τη διαμόρφωση σπειρωμάτων σε σωλήνες, τη σφράγιση, συγκόλληση, στεγανοποίηση διάφορων υλικών, την απόφραξη των σωληνώσεων της αποχέτευσης, των σιφονιών, των βόθρων κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται γκαζοτανάλιες, τσιμπίδες, γαλλικά κλειδιά, βαθμιδωτά κλειδιά, φιλτρόκλειδα, κουκουνάρες, κόφτες σωλήνων, κόφτες τουμποράματος, σφραγιστικά, σιλικόνες, τεφλόν, στεγανοποιητικά σπειρωμάτων, κόλλες PVC, ταινίες αρμών, αντιψυκτικά, αποφρακτικά, ατσαλίνες απόφραξης.

Περισσότερα

Εργαλεία Υδραυλικών  Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Γκαζοτανάλιες-Τσιμπίδες

  Οι γκαζοτανάλιες και οι τσιμπίδες υδραυλικών είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για το σφίξιμο, το κράτημα αντικειμένων και εξαρτημάτων. Είναι σχεδιασμένα για ένα ευρύ φάσμα εργασιών εγκατάστασης, κατασκευής και επισκευής. Η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει γκαζοτανάλιες, τσιμπίδες 90o, τσιμπίδες 45o σε διάφορα μεγέθη.

 • Κλειδιά-Φιλτρόκλειδα

  Τα κλειδιά και τα φιλτρόκλειδα είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη χαλάρωση και τη σύσφιξη παξιμαδιών, φίλτρων, υδραυλικών και άλλων εξαρτημάτων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις περισσότερες κατασκευαστικές και επισκευαστικές ανάγκες σε υδραυλικές, μηχανολογικές, οικοδομικές και άλλες εργασίες. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται τα γαλλικά κλειδιά, τα βαθμιδωτά κλειδιά, τα κλειδιά συντηρητών, τα φιλτρόκλειδα κούπα, τα φιλτρόκλειδα αράχνη, τα φιλτρόκλειδα ιμάντα, τα φιλτρόκλειδα καδένας, τα φιλτρόκλειδα λάμας κ.λπ.

 • Φιλιέρες-Φρέζες-Σωληνο...

  Οι φιλιέρες, οι φρέζες, οι σωληνοκόφτες και οι κόφτες Tubo είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή σωλήνων, τη διάτρηση νεροχύτων, τη διαμόρφωση σπειρωμάτων σε σωλήνες. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται κουκουνάρες, διατρητές νεροχύτη, απογρεζωτές, κόφτες χαλκοσωλήνων, κόφτες σωλήνων, κόφτες τουμποράματος, φρέζες επιδιόρθωσης μπαταριών.

 • Κόλλες...

  Οι κόλλες PVC, οι σιλικόνες και οι ταινίες είναι απαραίτητα μέσα για τη σφράγιση, συγκόλληση, στεγανοποίηση διάφορων υλικών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται σφραγιστικά προϊόντα, σιλικόνες, εποξικοί στόκοι, καννάβι, τεφλόν, νήματα στεγανοποίησης σωληνώσεων, στεγανοποιητικά σπειρωμάτων, κόλλες PVC, φλαντζόκολλες, σφραγιστικά διαρροών, ταινίες αρμών, αντιψυκτικά.

 • Ατσαλίνες-Αποφρακτικά

  Οι ατσαλίνες και τα αποφρακτικά είναι απαραίτητα μέσα για την απόφραξη των σωληνώσεων της αποχέτευσης, των σιφονιών, των βόθρων κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αποφρακτικά υγρά σωληνώσεων, αποφρακτικά βόθρων, ατσαλίνες απόφραξης, βεντούζες απόφραξης, καυστικές σόδες.

 • Φλόγιστρα-Φιάλες Αερίου

  Τα φλόγιστρα είναι απαραίτητα μέσα για τη θέρμανση και συγκόλληση χαλκοσωλήνων, σωλήνων αλουμινίου, ασφαλτόπανων και άλλων υλικών. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται φλόγιστρα, φιάλες προπανίου, βουτανίου, ρυθμιστές αερίου, λάστιχα για φιάλες αερίου κ.λπ.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα