Εργαλεία Χειροτεχνίας

Τα εργαλεία χειροτεχνίας είναι απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία τεχνοτροπίας, για τη γρήγορη και εύκολη βαφή, για την κοπή, χάραξη, λείανση, στίλβωση, καθαρισμό και σκάλισμα διαφόρων επιφανειών σε χειροτεχνίες και διακοσμητικές κατασκευές. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται εργαλεία τεχνοτροπίας, πινέλα, ρολάκια, εργαλεία διαμόρφωσης ξύλου, μετ...

Τα εργαλεία χειροτεχνίας είναι απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία τεχνοτροπίας, για τη γρήγορη και εύκολη βαφή, για την κοπή, χάραξη, λείανση, στίλβωση, καθαρισμό και σκάλισμα διαφόρων επιφανειών σε χειροτεχνίες και διακοσμητικές κατασκευές. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται εργαλεία τεχνοτροπίας, πινέλα, ρολάκια, εργαλεία διαμόρφωσης ξύλου, μετάλλου και άλλων υλικών, φαλτσέτες, ψαλίδια και διάφορα εργαλεία χειροτεχνίας όπως μικρά κατσαβίδια ακριβείας, λαβίδες, κοφτάκια μίνι, πένσες μίνι, μυτοτσίμπιδα μίνι, πλαγιοκόφτες μίνι, χάρακες.

Περισσότερα

Εργαλεία Χειροτεχνίας  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Εργαλεία Τεχνοτροπίας

  Τα εργαλεία τεχνοτροπίας είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για τη δημιουργία τεχνοτροπίας σε διάφορες επιφάνειες όπως τοίχους, ξύλινες ή μεταλλικές επιφάνειες. Χρησιμοποιούνται για την τοποθέτηση ταπετσαρίας, τη δημιουργία εφέ με χρώμα ή τη δημιουργία διαφορετικών υφών σε μία ποικιλία επιφανειών.

 • Πινέλα-Ρολάκια

  Τα πινέλα και τα ρολά είναι απαραίτητα εργαλεία για τη γρήγορη και εύκολη βαφή διάφορων επιφανειών. Με τα πινέλα και τα ρολά γίνεται ομοιόμορφη διασπορά του χρώματος και άλλων υλικών προσφέροντας εξοικονόμηση χρόνου, υψηλή απόδοση και καλυπτικότητα. Είναι κατάλληλα για πλαστικά, ακρυλικά χρώματα, βερνίκια, ριπολίνες νερού ή διαλύτη. Η κατηγορία περιλαμβάνει πινέλα και ρολάκια σε διάφορες διαστάσεις.

 • Καρφωτικά-Δίχαλα

  Τα καρφωτικά εργαλεία είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για εργασίες στερέωσης. Είναι ιδανικά για χρήση σε χειροτεχνίες, διακοσμήσεις, επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες, στερεώσεις μονωτικών υλικών, ταπετσαριών, υφασμάτων σε ξύλινες επιφάνειες κ.λπ.. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και τα αναλώσιμα των καρφωτικών, δίχαλα σε διάφορες διαστάσεις.

 • Διαμόρφωση Ξύλου-Μετάλλου

  Τα εργαλεία διαμόρφωσης υλικών είναι απαραίτητα εργαλεία ιδανικά για την κοπή, χάραξη, λείανση, στίλβωση, καθαρισμό και σκάλισμα διαφόρων επιφανειών όπως ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, κεραμικά και γυαλί. Η πληθώρα των διαθέσιμων εξαρτημάτων καλύπτει μία ευρεία γκάμα εφαρμογών. Είναι απαραίτητα εργαλεία για χειροτεχνίες, diy, κατασκευές, μοντελισμό, διακόσμηση, κατασκευή κοσμημάτων κ.λπ..

 • Κοπίδια-Φαλτσέτες

  Οι φαλτσέτες είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή διάφορων υλικών. Είναι ιδανικά για διάφορες κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες όπως και το κάμπινγκ, τη διακόσμηση, τις χειροτεχνίες κ.λπ. Μπορούν να κόβουν μία μεγάλη πληθώρα υλικών όπως χαρτί, χαρτόνι, μοκέτα, δέρμα, καουτσούκ, μουσαμά, καλώδια και πολλά άλλα. Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται και οι ανταλλακτικές λάμες.

 • Ψαλίδια

  Τα ψαλίδια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για ένα μεγάλο εύρος εργασιών. Είναι ιδανικά για διάφορες κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες, χειροτεχνίες, διακοσμήσεις κ.λπ. Μπορούν να κόβουν μία μεγάλη γκάμα υλικών όπως χαρτί, χαρτόνι, λεπτό πλαστικό, ύφασμα, μοκέτα, δέρμα, σύρμα, καλώδιο και πολλά άλλα.

 • Διάφορα Εργαλεία...

  Τα διάφορα εργαλεία χειροτεχνίας περιλαμβάνουν εργαλεία που βοηθούν στις χειροτεχνίες και τις διακοσμητικές κατασκευές. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται μικρά κατσαβίδια ακριβείας, λαβίδες, κοφτάκια μίνι, πένσες μίνι, μυτοτσίμπιδα μίνι, πλαγιοκόφτες μίνι, χάρακες.