Πριόνια

Τα πριόνια είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την κοπή, τη διάτρηση, τον τεμαχισμό μίας ευρείας γκάμας υλικών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες με υλικά όπως ξύλο, μελαμίνη, γυψοσανίδα, ytong, σίδερο, διάφορα μέταλλα, πλαστικό και διάφορα δομικά υλικά.

Πριόνια  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

  • Πριόνια Ξύλου-Λάμες

    Τα πριόνια ξύλου είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την καθαρή, ομαλή, εύκολη και γρήγορη κοπή, διάτρηση, τεμαχισμό μίας ευρείας γκάμας υλικών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες με υλικά όπως ξύλο, μελαμίνη, μοριοσανίδα, νοβοπάν, πλαστικό, σωλήνες PVC, ytong κ.λπ. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται και οι ανταλλακτικές λάμες.

  • Πριόνια Γυψοσανίδας

    Τα πριόνια γυψοσανίδας είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την καθαρή, ομαλή, εύκολη και γρήγορη κοπή, διάτρηση, τεμαχισμό και λείανση διάφορων υλικών και κυρίως γυψοσανίδας και γύψου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες.

  • Πριόνια Σιδήρου-Λάμες

    Τα πριόνια σιδήρου είναι απαραίτητα εργαλεία χειρός για την καθαρή, ομαλή, εύκολη και γρήγορη κοπή, διάτρηση και τεμαχισμό διάφορων υλικών και κυρίως σιδήρου, πλαστικού, ξύλου. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες επισκευαστικές και κατασκευαστικές εργασίες.