Βίδες-Ροδέλες-Παξιμάδια-Πριτσίνια

Στην κατηγορία περιλαμβάνονται τρυπανόβιδες, λαμαρινόβιδες, νοβοπανόβιδες, στριφώνια, μπουλόνια, βίδες άλλεν, κασονόβιδες, παξιμάδια, ροδέλες, γκρόβερ, πριτσίνια. Διατίθενται με μετρικό σπείρωμα και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, τόσο πάχους όσο και μήκους.

Βίδες-Ροδέλες-Παξιμάδια-Πριτσίνια  Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • Νοβοπανόβιδες-Στριφώνια

  Οι νοβοπανόβιδες ή ξυλόβιδες και τα στριφώνια είναι απαραίτητα είδη στερέωσης που χρησιμοποιούνται για εργασίες στερέωσης σε ξύλο ή γυψοσανίδα, τούβλο, πέτρα, μπετόν. Οι νοβοπανόβιδες μπορούν να τοποθετηθούν με ένα κατσαβίδι ή μύτη PZ(pozidriv) και έχουν φρεζάτο κεφάλι. Τα στριφώνια μπορούν να τοποθετηθούν με κλειδί ή καρυδάκι και έχουν εξάγωνο κεφάλι. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.

 • Λαμαρινόβιδες-Τρυπανόβ...

  Οι τρυπανόβιδες και οι λαμαρινόβιδες είναι απαραίτητα είδη στερέωσης που χρησιμοποιούνται για εργασίες στερέωσης σε μεταλλικές επιφάνειες. Οι βίδες μπορούν να τοποθετηθούν με ένα κατσαβίδι ή μύτη PH(phillips), τετράγωνο RO(robertson) ή Torx και έχουν φρεζάτο κεφάλι, πομπέ ή εξάγωνο. Το άκρο τους είναι σαν τρυπάνι γι' αυτό αναφέρονται και ως αυτοδιάτρητες. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.

 • Μπουλόνια-Άλλεν-Κασονό...

  Τα μπουλόνια, οι βίδες άλλεν, οι κασονόβιδες και οι ντίζες είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για να καλύπτουν κάθε επισκευαστική ή κατασκευαστική ανάγκη. Οι βίδες μπορούν να τοποθετηθούν με ένα κλειδί, κατσαβίδι ή μύτη άλλεν(HEX) και έχουν φρεζάτο κεφάλι, πομπέ ή εξάγωνο. Διατίθενται σε μετρικό σπείρωμα και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών.

 • Παξιμάδια-Ροδέλες-Γκρόβερ

  Τα παξιμάδια, οι ροδέλες και τα γκρόβερ είναι απαραίτητα είδη στερέωσης που χρησιμοποιούνται για εργασίες στερέωσης σε συνδυασμό με μπουλόνια ώστε να ενισχύεται η ασφάλεια και η συγκράτηση. Τα παξιμάδια μπορούν να τοποθετηθούν με κλειδί και διατίθενται σε μετρικό σπείρωμα και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών. Οι ροδέλες διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και με πολλές διαμέτρους.

 • Πριτσίνια

  Τα πριτσίνια είναι απαραίτητα είδη στερέωσης για να καλύπτουν κάθε επισκευαστική ή κατασκευαστική ανάγκη. Μπορούν να ενώσουν διαφορετικά υλικά και εξαρτήματα μεταξύ τους. Είναι γαλβανιζέ και διατίθενται σε πολλά μεγέθη.