Εργαλεία Αυτοκινήτων

Follow us on facebook

Εργαλεία Αυτοκινήτων

Τα εργαλεία αυτοκινήτων είναι απαραίτητα εργαλεία για τις επισκευές σε οχήματα. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αερόμετρα, αποκολλητές ρουλεμάν, δυναμόκλειδα, εξωλκείς, καθρέφτες, μαγνήτες, καρυδάκια, μπαλαντέζες συνεργείου, μυτοτσίμπιδα ασφαλειών, πένσες σφιγκτήρων για κολάρα ψυγείων, ταπόκλειδα, τροχόκλειδα, φίλερ ρύθμισης βαλβίδων, φιλτρόκλειδ...

Τα εργαλεία αυτοκινήτων είναι απαραίτητα εργαλεία για τις επισκευές σε οχήματα. Στην κατηγορία περιλαμβάνονται αερόμετρα, αποκολλητές ρουλεμάν, δυναμόκλειδα, εξωλκείς, καθρέφτες, μαγνήτες, καρυδάκια, μπαλαντέζες συνεργείου, μυτοτσίμπιδα ασφαλειών, πένσες σφιγκτήρων για κολάρα ψυγείων, ταπόκλειδα, τροχόκλειδα, φίλερ ρύθμισης βαλβίδων, φιλτρόκλειδα, γρύλοι, τρόμπες.

Περισσότερα

Εργαλεία Αυτοκινήτων  Υπάρχουν 116 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • Γρύλοι-Τρόμπες

    Οι γρύλοι και οι τρόμπες είναι απαραίτητα εργαλεία για την ανύψωση φορτίων και το φούσκωμα των ελαστικών. Οι γρύλοι χρησιμοποιούνται για την ανύψωση κυρίως οχημάτων. Οι τρόμπες ποδιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το φούσκωμα των ελαστικών σε αυτοκίνητα, μηχανάκια, ποδήλατα αλλά και στρωμάτων αέρα, φουσκωτών παιχνιδιών κ.λπ.

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 116 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 116 αντικείμενα