Συρματόβουρτσες-Λειαντικά Γωνιακών Τροχών-Δραπάνων

Κατάλογος

Ενεργά φίλτρα:

Follow us on facebook

Συρματόβουρτσες-Λειαντικά Γωνιακών Τροχών-Δραπάνων

Οι συρματόβουρτσες και τα λειαντικά εξαρτήματα των γωνιακών τροχών και δραπάνων είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για το τρίψιμο, τον καθαρισμό, τη λείανση και το γυάλισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της σκουριάς, του βερνικιού, των συγκολλήσεων και άλλων υπολειμμάτων, το γυάλισμα ...

Οι συρματόβουρτσες και τα λειαντικά εξαρτήματα των γωνιακών τροχών και δραπάνων είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για το τρίψιμο, τον καθαρισμό, τη λείανση και το γυάλισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της σκουριάς, του βερνικιού, των συγκολλήσεων και άλλων υπολειμμάτων, το γυάλισμα και το φινίρισμα επιφανειών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία πληθώρα υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, πέτρα, γυαλί, πλαστικό, κεραμικά και διάφορα δομικά υλικά.

Περισσότερα

Συρματόβουρτσες-Λειαντικά Γωνιακών Τροχών-Δραπάνων  Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

  • Συρματόβουρτσες...

    Οι συρματόβουρτσες γωνιακών τροχών και δραπάνων είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για το τρίψιμο, τον καθαρισμό, τη λείανση και το φινίρισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Είναι ιδανικά για την εύκολη και γρήγορη αφαίρεση της σκουριάς, του βερνικιού, των συγκολλήσεων και άλλων υπολειμμάτων και το φινίρισμα επιφανειών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία πληθώρα υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, πέτρα και διάφορα δομικά υλικά. Διατίθενται σε καμπάνα, στρόγγυλη, κωνική ή πινέλο, με νάιλον, ορειχάλκινη ή ατσάλινη τρίχα, σγουρή ή πλεξούδα, με παξιμάδι ή αξονάκι.

  • Λίμες-Ράσπες-Φρέζες-Λε...

    Οι λίμες, οι ράσπες, οι φρέζες και τα λειαντικά εξαρτήματα των γωνιακών τροχών και δραπάνων είναι απαραίτητα εξαρτήματα ηλεκτρικών εργαλείων για το φρεζάρισμα, τη χάραξη, το τρίψιμο, τον καθαρισμό, τη λείανση, το φινίρισμα και το γυάλισμα μίας ευρείας γκάμας υλικών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μία πληθώρα υλικών όπως ξύλο, μέταλλο, πέτρα, γυαλί, πλαστικό, κεραμικά και διάφορα δομικά υλικά.

Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα